bizeli έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Στον Έλληνα πετα κανένα επιδοματάκι, κανένα Coulis pass, κανένα σχολικό παγουρινο κι αυτό ήταν , ξεχνάει και τα Τέμπη, και τα δάση και τις διαδηλώσεις που έτρεχε χθες. Λειτουργεί απόλυτα το δόγμα του σοκ, σε πνίγω για να σε σώσω. Είναι τρομακτικό πραγματικά (το επίπεδο νοημοσύνης).
Εμένα μου φαίνεται ασύμβατο το αποτέλεσμα με την πραγματικότητα. Περίμενα να ξαναβγεί η ΝΔ αλλά όχι με τέτοιο ποσοστό. Περίμενα μια πτώση ή να κινηθεί στα ίδια.
Πού είναι όλοι αυτοί οι ΜΓ, πού είναι όλοι αυτοί από τα Τέμπη, πού είναι όλοι αυτοί που φώναζαν για ακρίβεια, πού είναι όλοι αυτοί οι αντιεμβολιαστές, πού είναι όλοι αυτοί που δεν έχουν να βγάλουν τον μήνα, πού είναι όλοι αυτοί που κινδυνεύουν από τους πλειστηριασμούς, πού είναι όλοι αυτοί οι εκπ/κοί που βιώναμε πραγματικά άλλη κατάσταση στα σχολεία γενικά πού είναι όλοι αυτοί που έβλεπα γύρω μου; Και το κουλό είναι ότι όντως τους έβλεπα. Δεν είναι μια πολιτική προπαγάνδα. Δεν εκπροσωπώ κάποιο κόμμα.
Γιάννη πραγματικά εγώ δεν έβλεπα ευχαριστημένο τον κόσμο. Ειδικά σε αυτές τις εκλογές περίμενα ψήφο διαμαρτυρίας σύμφωνα με την πραγματικότητα γύρω μου. Όλο το σκηνικό για εκεί πήγαινε. Και αντ' αυτού βλέπουμε ψήφο επιβράβευσης. Πραγματικά ανεξήγητο.
Τέλος πάντων. Εγώ θα περιμένω στις επόμενες εκλογές να βγει έξω αυτό το 40% να πανηγυρίσει στους δρόμους να δούμε τελικά ποιοι είναι.
Γιατι μέχρι στιγμής, πέρα από κάτι αιματοβαμμένους ΝΔ, όλοι οι υπόλοιποι απορούμε με τους ψηφοφόρους "φαντάσματα" που εμφανίστηκαν από το πουθενά.
Το είχα επισημάνει ότι ζείτε σε φούσκες - εικονική πραγματικότητα. Όλοι αυτοί, ήταν κυρίως στα μμδ και κάποιοι λίγοι ακτιβιστές ρηαλ λάηφ. Δεν αποτελούσαν ποτέ κάποιο σοβαρό κίνημα, κάποιο κύμμα που θα σάρωνε κάτι. Αυτά, ήταν όλα στο μυαλό σας. Απλά, έτσι σας βόλευε να πιστεύετε, και πιστεύατε ακριβώς αυτά. Διαβάζατε ντοκουμέντα, εφσυν και συριζαιϊκά τουίς, και όλο και περισσότερο βυθιζόσασταν στη λάσπη και το αφιόνι του λαϊκισμού.
Η σιωπηλή πλειοψηφία, σας έκανε ΜΕΓΑΛΟ χουνέρι
Όταν πχ σας έλεγα, ότι, όχι βρε παιδιά, δεν βρίζει όλος ο κόσμος παντού στα μάρκετ τον Μητσοτάκη, επειδή έτυχε να ακούσετε κανέναν συριζαίο κάπου να κάνει θέατρο, όοοοοχι λέγατε, δεν τα ξέρω γω αυτά
Δεν είναι αργά, κάποιοι απο εσάς προλαβαίνετε και τώρα να ξυπνήσετε. Όσο συνεχίζετε στο ίδιο βιολί, τόσο περισσότερο θα πατώνεται και θα ενισχύεται η μοναδική κάπως σοβαρή
κυβερνητική πολιτική επιλογή. Και όλο θα αναρωτιόσαστε, και πάλι απο την αρχή