ενταξει εχει ενα ποντο ο διαδοχος με αυτα που λεει πασοκαρα και πασης ελλαδος
αλλα μας κατεστρεψε εντελως με την διαχείριση του .....
εδωσε μεν λεφτα στον λαουτζικο αλλα απο δανεικα και οταν ηταν παχιες οι αγελαδες
τωρα αν ηταν στα πραγματα θα ηταν και αυτο μια απο τα ιδια
εννοω με τους ιδιους ανθρωπους του τοτε
εκεινο που θελουμε ειναι μια ριζικη ανανέωση με ηγετες με οραμα
που να αγαπανε την χωρα παραπανω απο το χρημα
Εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ: Μαζική προσέλευση στις κάλπες!
-
nemo
- Supreme poster

Re: Εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ: Μαζική προσέλευση στις κάλπες!
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

περιστατικο βιας απο πολιτικο προσωπο που το κρυβουν ολα τα μεσα
πλακωσε στις μπουνιες την συντροφο του
φανταστειτε τι αξια εχει για το συστημα για να το κρυβουν ολα τα μεσα
ο τυπος δειχνει εντελως αλλη εικονα στο γυαλι
δυστυχως ουτε και εγω δεν μπορω να πω το ονομα του
πλακωσε στις μπουνιες την συντροφο του
φανταστειτε τι αξια εχει για το συστημα για να το κρυβουν ολα τα μεσα
ο τυπος δειχνει εντελως αλλη εικονα στο γυαλι
δυστυχως ουτε και εγω δεν μπορω να πω το ονομα του
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Επιστολή προς την αρμόδια Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ), που ελέγχει τη διαδικασία των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής απέστειλε, την Πέμπτη ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Γιώργος Παπανδρέου. Με την επιστολή του, ο κ. Παπανδρέου ζητεί να ερευνηθούν συγκεκριμένες καταγγελίες περί «αδιαφανών διαδικασιών» κατά την εκλογική αναμέτρηση του α' γύρου, την περασμένη Κυριακή.
Όπως υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός, «κατόπιν διασταύρωσης των επίσημων στοιχείων της εταιρίας OTS, που αφορούν τους ηλεκτρονικά διαπιστευμένους στα tablet της εκλογικής διαδικασίας και τα αποτελέσματα ανά κάλπη, προέκυψε ότι σε 164 εκλογικά τμήματα (από σύνολο 841, δηλαδή στο 20% των εκλογικών τμημάτων) στις κάλπες βρέθηκαν περισσότερα ψηφοδέλτια από τους ανθρώπους που διαπιστεύτηκαν για να ψηφίσουν - διαπιστώθηκαν τουλάχιστον 2.700 ψηφοδέλτια περισσότερα από τον δειγματοληπτικό έλεγχο».
Το πλήρες κείμενο της επιστολής Παπανδρέου στην ΕΔΕΚΑΠ
«Μου γνωστοποιήθηκε από τον εκπρόσωπό μου στην ΕΔΕΚΑΠ, ότι κοινοποιήθηκαν στην Επιτροπή σας καταγγελίες σχετικά με την εκλογική διαδικασία της πρώτης Κυριακής. Άμεσα, ζήτησα από την οργανωτική μου ομάδα τον ενδελεχή έλεγχο των τελικών αποτελεσμάτων.
Κατόπιν διασταύρωσης των επίσημων στοιχείων της εταιρίας OTS, που αφορούν τους ηλεκτρονικά διαπιστευμένους στα tablet της εκλογικής διαδικασίας και τα αποτελέσματα ανά κάλπη, προέκυψε ότι σε 164 εκλογικά τμήματα (από σύνολο 841, δηλαδή στο 20% των εκλογικών τμημάτων) στις κάλπες βρέθηκαν περισσότερα ψηφοδέλτια από τους ανθρώπους που διαπιστεύτηκαν για να ψηφίσουν - διαπιστώθηκαν τουλάχιστον 2.700 ψηφοδέλτια περισσότερα από τον δειγματοληπτικό έλεγχο.
Δεδομένου ότι οι διαφορές που εντοπίστηκαν θέτουν ζήτημα διαφάνειας και προάσπισης του αδιάβλητου της διαδικασίας και ότι την Κυριακή επίκειται ο δεύτερος γύρος των εκλογών, ζήτω από την Επιτροπή σας ως το πλέον αρμόδιο καταστατικό όργανο να διερευνηθούν εις βάθος οι εν λόγω καταγγελίες, ώστε εκτός των άλλων να διασφαλιστεί η διαδικασία της Κυριακής».
https://www.cnn.gr/politiki/story/29281 ... iadikasies
Πάνε να το φάνε μπαμπέσικα τον Γιώργο μας

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
vallon
- Supreme poster

.gif)
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

O Aνδρουλακης ειναι Γερμανια
Ο Γιωργακης Αμερικη
Και ο Λοβερδος ΝΔ και κομμα Novartis
Πιαστον ενα και βαρα τον αλλο, γι' αυτη την περιπτωση βγηκε η παροιμια.
.
Ο Γιωργακης Αμερικη
.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
nemo
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:O Aνδρουλακης ειναι Γερμανια
Ο Γιωργακης Αμερικη
.
ανελαβε ο ανθρωπος που δεν εχει εργαστει ποτε και παιδι απο τον κοιλια του πασοκ
θα εχει ολη την υποστηριξη για να τον βοηθησουν να ειναι ο δευτερος σημαντικος πολος
μετα την νδ αφου ο συριζα ....
συχνα αναρωτιεμαι τι ηταν αυτο που εσπρωξε τον τσιπρα να βαλει την καρακαξα
να ανοιξει τα συνορα και να πουλησει αργοτερα το ονομα της μακεδονιας
το χρημα; ή η δηθεν πολιτικη υποστήριξη; -νομιζω και τα δυο
πως νομιζατε εσεις οι ψηφοφοροι οτι ενα 4% που ηταν κατα βαση εθνικοπροδοτικο
θα παρεμεινε στην εξουσια; και το ψηφισατε;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ψηφισαμε ΑΝΕΛ-Πατριωτικο ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ προκειμενου να παρουν ποδι ΝΔ και σημιτικο ΠΑΣΟΚ που χρεωκοπησαν τη χωρα με τα λεφτα που εκλεψαν.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
nemo
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:Ψηφισαμε ΑΝΕΛ-Πατριωτικο ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ προκειμενου να παρουν ποδι ΝΔ και σημιτικο ΠΑΣΟΚ που χρεωκοπησαν τη χωρα με τα λεφτα που εκλεψαν.
.
Εγω φταιω που δεν ημουν σαφης
Δεν κατηγορώ κανένα για την αρχική υποστήριξη αλλά για την συνεχή υποστήριξη μέχρι τέλους
Δηλαδή τι άλλο έγκλημα έπρεπε να κάνουν.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

nemo έγραψε:Αρίστος έγραψε:Ψηφισαμε ΑΝΕΛ-Πατριωτικο ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ προκειμενου να παρουν ποδι ΝΔ και σημιτικο ΠΑΣΟΚ που χρεωκοπησαν τη χωρα με τα λεφτα που εκλεψαν.
.
Εγω φταιω που δεν ημουν σαφης
Δεν κατηγορώ κανένα για την αρχική υποστήριξη αλλά για την συνεχή υποστήριξη μέχρι τέλους
Δηλαδή τι άλλο έγκλημα έπρεπε να κάνουν.
Σε όποιον πολιτικό χώρο πλησιάζει, ο χώρος αυτός καταλήγει στα σκουπίδια.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης από τις 11:15 το πρωί της Δευτέρας, για να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.
Ο κ. Ανδρουλάκης εγκαταστ;auhke και επίσημα στο γραφείο του, ενώ συναντάται και τον γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη και τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής (ΕΔΕΚΑΠ).
Κατά την υποδοχή του, μέλη του ΚΙΝΑΛ του έδωσαν συγχαρητήρια για τη νίκη του και τόνισαν πως «είμαστε μαζί σου».
Ανδρουλάκης: Ξεκινάμε από σήμερα τη δουλειά
Στις δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως «είναι μεγάλη μέρα η σημερινή για την παράταξη. Προχωράμε δυναμικά για να ανασυγκροτήσουμε την Κεντροαριστερά».
Σημείωσε πως ο κόσμος έχει ανάγκη μια «σοσιαλδημοκρατική φωνή».
«Πρέπει και ο τόπος να αλλάξει σελίδα, να πάμε σε μια εποχή που οι πολίτες να θεωρούν ότι τα κόμματα θα δίνουν λύσεις και δεν θα διχάζουν».
Κατέληξε λέγοντας πως «θα ξεκινήσουμε δουλειά από σήμερα».
Συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους ο κ. Ανδρουλάκης είπε πως δεν περίμενε την επίκράτησή του στις εκλογές με αυτή τη διαφορά.
Ανέφερε επίσης ότι δεν θα συμμετάσχει στην προσεχεί σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES), καθώς η ατζέντα της συγκεκριμένης συνάντησης δεν είναι σημαντική.
Την Τρίτη ή την Τετάρτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα
Η πρώτη σημαντική απόφαση του κ. Ανδρουλάκης είναι να βρεθεί εκπρόσωπος στη Βουλή καθώς ο ίδιος είναι ευρωβουλευτής. Για το λόγο αυτό, την Τρίτη ή την Τετάρτη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής θα κληθεί να επιλέξει ποιος θα εκπροσωπεί τον νέο αρχηγό και το κόμμα, με άμεση προτεραιότητα καθώς αύριο ξεκινά και η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τα κύρια ονόματα είναι αυτό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλη Κατρίνη, και του Κώστα Σκανδαλίδη, νυν α’ κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Απ΄ότι φαίνεται δεν υπάρχει καμία σκέψη έναν τέτοιο σημαντικό ρόλο να αναλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως είχε προτείνει ο Παύλος Γερουλάνος.
https://www.cnn.gr/politiki/story/29325 ... -toy-kinal
Σήκωσε τα μανίκια ο Νίκος

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts