Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Οκτ 2020, 09:32

Λαχουρένιος έγραψε:Τελικα την Δευτερα θα ανακοινωθουν οι ποινες.

αμα μπουν στην φυλακα θα αρχισει ενας αγωνας μεταξυ σας για που θα μεταφερθει το μενος σας

που θα βρεθει ο επομενος φασιστας ; γιατι δεν γινεται να υπαρχετε χωρις να μην στοχοποιηστε καπου τον φασισμο
θα ζησουμε τρελες καταστασεις απο δω και περα και θα πεσει πολυ γελιο -να μου το θυμηθεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Οκτ 2020, 09:36

nemo έγραψε:

αμα μπουν στην φυλακα θα αρχισει ενας αγωνας μεταξυ σας για που θα μεταφερθει το μενος σας

που θα βρεθει ο επομενος φασιστας ; γιατι δεν γινεται να υπαρχετε χωρις να μην στοχοποιηστε καπου τον φασισμο
θα ζησουμε τρελες καταστασεις απο δω και περα και θα πεσει πολυ γελιο -να μου το θυμηθεις

Οι κομμουνιστες εχουμε δικες μας ιδεες και στοχους, δεν εξαρτομαστε απο την υπαρξη φασιστων. Εσεις μονο για μας ή τους λαθρο ξερετε να λετε, δεν εχετε δικες σας ιδεες.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Οκτ 2020, 09:59

Με τις επιχορηγήσεις που πήρε η συμμορία μέχρι το 2013 μεταμφιεσμένη σε πολιτικό κόμμα τι θα γίνει;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Οκτ 2020, 10:03

nemo έγραψε:

Σε εσένα που εκπροσωπείς στο ''ελεύθερο'' την παρασιτική κεφαλαιοκρατία. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Οκτ 2020, 10:05

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:αμα μπουν στην φυλακα θα αρχισει ενας αγωνας μεταξυ σας για που θα μεταφερθει το μενος σας

Οι κομμουνιστες εχουμε δικες μας ιδεες και στοχους, δεν εξαρτομαστε απο την υπαρξη φασιστων. Εσεις μονο για μας ή τους λαθρο ξερετε να λετε, δεν εχετε δικες σας ιδεες.

ειπα οτι θα πεσει πολυ γελιο ακομη και μεταξυ σας ....σκεψου λιγο οι γνωστοι φασιστες στην φυλακη
και τοσος κοσμος που εχει μαθει τοσα χρονια οτι η χρυση αυγη ειναι ο εχθρος και τωρα δεν υπαρχει αυτος ο εχθρος
πολυ φοβαμαι οτι αν δεν βρεθει γρηγορα καινουργιος θα τα βαζετε μεταξυ σας ...αν δεν γινει ετσι δεχομαι χτυπημα
κατω απο την ζωνη :P

οσο για κανουργιες ιδεες κλπ ειναι σχετικο αμα πεις εσυ τις ιδεες σου οτι ειναι καινουργιες θα γελασει
και το παρδαλο κατσικι ...και τωρα που το σκεφτομαι μια καινουργια ιδεα ειναι η μεταναστευση
οτι μπορουμε να τους δεχτουμε οποιοι και οσοι μας ερχονται αλλα δεν εχει κριθει η αποτελεσματικοτητα της
ειδες τι γινεται με τους ρομα

σε λιγα χρονια το ιδιο θα γινεται και με τα εθνη που φερατε ευχομαι ολοψυχα να δρεψεις τις επιτυχιες
σε καποιο στενο ή δρομο
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Οκτ 2020, 10:08

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:αμα μπουν στην φυλακα θα αρχισει ενας αγωνας μεταξυ σας για που θα μεταφερθει το μενος σας

ουτε γελαδες εχω ουτε στρεμματα με ελιες εχω ουτε εκεινο ουτε το αλλο :laugh1:

εγω ειμαι στην ουσια ενας αντικειμενικος παρατηρητης και χωρις απολυτη πιστη πουθενα
ουτε και σε αυτα που κρινω :s_mad
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Οκτ 2020, 10:12

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Με τις επιχορηγήσεις που πήρε η συμμορία μέχρι το 2013 μεταμφιεσμένη σε πολιτικό κόμμα τι θα γίνει;

Aυτα πανε, εγιναν προικα της Ουρανιας. Οσες δικαιουνταν μετα τις εχασαν.

nemo έγραψε:ειπα οτι θα πεσει πολυ γελιο ακομη και μεταξυ σας ....σκεψου λιγο οι γνωστοι φασιστες στην φυλακη
και τοσος κοσμος που εχει μαθει τοσα χρονια οτι η χρυση αυγη ειναι ο εχθρος και τωρα δεν υπαρχει αυτος ο εχθρος
πολυ φοβαμαι οτι αν δεν βρεθει γρηγορα καινουργιος θα τα βαζετε μεταξυ σας ...αν δεν γινει ετσι δεχομαι χτυπημα
κατω απο την ζωνη :P

οσο για κανουργιες ιδεες κλπ ειναι σχετικο αμα πεις εσυ τις ιδεες σου οτι ειναι καινουργιες θα γελασει
και το παρδαλο κατσικι ...και τωρα που το σκεφτομαι μια καινουργια ιδεα ειναι η μεταναστευση
οτι μπορουμε να τους δεχτουμε οποιοι και οσοι μας ερχονται αλλα δεν εχει κριθει η αποτελεσματικοτητα της
ειδες τι γινεται με τους ρομα

σε λιγα χρονια το ιδιο θα γινεται και με τα εθνη που φερατε ευχομαι ολοψυχα να δρεψεις τις επιτυχιες
σε καποιο στενο ή δρομο

Το ΚΚΕ ιδρυθηκε 60 χρονια πριν την ιδρυση της ΧΑ και 90 πριν μπει η συμμορια στην βουλη. Δεν ειναι οι ναζι ο λογος υπαρξης μας, το αναποδο ισχυει.

Το ΚΚΕ εχει δικες του ιδεες, οσο ηλιθιες και αν σου φαινονται. Εσεις δεν εχετε. Οσες φορες εχω ''συζητησει'' με δικο σας δυο απαντησεις παιζουν ''εξω οι ξενοι'' και ''ναι αλλα το κοκοε....''.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Οκτ 2020, 10:18

Λαχουρένιος έγραψε:

Το ΚΚΕ εχει δικες του ιδεες, οσο ηλιθιες και αν σου φαινονται. Εσεις δεν εχετε. Οσες φορες εχω ''συζητησει'' με δικο σας δυο απαντησεις παιζουν ''εξω οι ξενοι'' και ''ναι αλλα το κοκοε....''.

εχουν γραψει και εξαιρετα ατομα χωρις τις γνωστες αγκυλωσεις κατα την ασυδοτη μεταναστευση
και τις επιπτωσεις αυτης -αναγνωρισμενα απο ολους

το να τα πω και εγω ή να τα μεταφερω ειναι αδικος κοπος καθως η ατμοσφαιρα ειναι γεματη απο τις βλακειες σας
αν δεν παθετε δεν μαθαινετε ...αγραφος νομος της φυσης και των ειδων που ζουν σε αυτη

υσ...εξηγησα και αλλου οτι η βλακεια που εχουμε κατα ενα μεγαλο μερος ειναι μιμητικη
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Οκτ 2020, 10:23

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

εχουν γραψει και εξαιρετα ατομα χωρις τις γνωστες αγκυλωσεις κατα την ασυδοτη μεταναστευση
και τις επιπτωσεις αυτης -αναγνωρισμενα απο ολους

το να τα πω και εγω ή να τα μεταφερω ειναι αδικος κοπος καθως η ατμοσφαιρα ειναι γεματη απο τις βλακειες σας
αν δεν παθετε δεν μαθαινετε ...αγραφος νομος της φυσης και των ειδων που ζουν σε αυτη

υσ...εξηγησα και αλλου οτι η βλακεια που εχουμε κατα ενα μεγαλο μερος ειναι μιμητικη

Και γω κατα της ανεξελεγκτης μεταναστευσης ειμαι. Αλλο αυτο και αλλο να στηριζω τους ποινικους της ΧΑ.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Οκτ 2020, 15:42

Ραν ταν πλαν έγραψε:

το πρωι δεν ειχα πιει παραπανω απο δυο γουλιες καφε και με επιασες αδιαβαστο
εγω ρε!!! παρασιτικος τυπος !!!! που μου βγαινει ο πατος στην δουλεια!!!!!!!!
και που δεν πηρα ουτε ενα μικρο δανειο στην ζωη μου :madwoman: :madwoman: :madwoman: :madwoman: :-/
οχι βρε δεν πιστευω σε καμια πανδημια και σε κανενα ιο ουτε σε εμβολια ουτε στο κκε :)
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”