ΗΛΙΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΗΛΙΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Απρ 2023, 07:14

τι συμβαινει με τον κας; ακομη μια γυναικα νεα και μαλιστα διανοουμενη ετοιμαζεται
για την βουλη ..μοντελο ηθελες αντιμν μοντελο θα σου δωσουμε

FuEtbJlXgAEuoHB.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Απρ 2023, 07:52

νομιζω οτι στο κομμα οι γυναικες πρωτοστατουν γενικα εναντι των ανδρων
και αυτο αντανακλατε απο την ψυχοσυνθεση του λαου
-σου λενε αφου δεν μπορειτε εσεις οι φλουφηδες θα το κανουμε εμεις

FuEq4elWIAAcwye.jpg
FuEuZoCXsAAgW0o.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 20 Απρ 2023, 09:55

nemo έγραψε:τι συμβαινει με τον κας; ακομη μια γυναικα νεα και μαλιστα διανοουμενη ετοιμαζεται
για την βουλη ..μοντελο ηθελες αντιμν μοντελο θα σου δωσουμε

FuEtbJlXgAEuoHB.png

Α, αυτή είναι "μοντέλο";;; :laugh1:

nemo έγραψε:νομιζω οτι στο κομμα οι γυναικες πρωτοστατουν γενικα εναντι των ανδρων
και αυτο αντανακλατε απο την ψυχοσυνθεση του λαου
-σου λενε αφου δεν μπορειτε εσεις οι φλουφηδες θα το κανουμε εμεις

FuEq4elWIAAcwye.jpg
FuEuZoCXsAAgW0o.png

Πες της από πάνω ότι δεν είναι καλή ιδέα να πολυδιαφημίζει ότι ιδρυτής του κόμματος είναι ο Κασίντ.
Για δικό σας καλό δηλαδή... :pardon:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Απρ 2023, 14:44

βαρυσημαντη δηλωση απο τον ηλια σωσε μας

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετάσχει στις Εκλογές της 21ης Μαΐου με Πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων – Ταξίαρχο ε.α. κ. Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Έπειτα από τα αλλεπάλληλα κυβερνητικά πραξικοπήματα εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος, το Πανελλήνιο Συμβούλιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ συνεδρίασε εκ νέου και αποφάσισε τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Πρόεδρος του κόμματος εξελέγη ο Καθηγητής της ΣΣΕ, Ταξίαρχος Δημήτρης Χατζηλιάδης.

Δήλωση του νέου Προέδρου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Υπηρέτησα ενόρκως την Πατρίδα για δεκαετίες, και σήμερα εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο για να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στο Έθνος των Ελλήνων. Μας περιμένει ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Απρ 2023, 15:57

nemo έγραψε:βαρυσημαντη δηλωση απο τον ηλια σωσε μας

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετάσχει στις Εκλογές της 21ης Μαΐου με Πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων – Ταξίαρχο ε.α. κ. Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Έπειτα από τα αλλεπάλληλα κυβερνητικά πραξικοπήματα εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος, το Πανελλήνιο Συμβούλιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ συνεδρίασε εκ νέου και αποφάσισε τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Πρόεδρος του κόμματος εξελέγη ο Καθηγητής της ΣΣΕ, Ταξίαρχος Δημήτρης Χατζηλιάδης.

Υπηρέτησα ενόρκως την Πατρίδα για δεκαετίες, και σήμερα εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο για να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στο Έθνος των Ελλήνων. Μας περιμένει ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία

Θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν υποκινούνται, ούτε έχουν κάποια σχέση με τον Κλασίδα (πράγμα δύσκολο...) :ciao5:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 26 Απρ 2023, 17:23

nemo έγραψε:βαρυσημαντη δηλωση απο τον ηλια σωσε μας

Άμπαλοι είστε αγαπούλα.

Αντί να κρατήσετε κρυφό το σχέδιο με τον εισαγγελέα και να το ξεφουρνίσετε τελευταία στιγμή, μετά ίσως κι από ένα σύντομο "συνέδριο", πήγατε και το κάψατε. :pardon:

Έλληνες ΓΤΠ όνομα και πράγμα. :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Απρ 2023, 18:34

Adminović έγραψε:

Άμπαλοι είστε αγαπούλα.

Αντί να κρατήσετε κρυφό το σχέδιο με τον εισαγγελέα και να το ξεφουρνίσετε τελευταία στιγμή, μετά ίσως κι από ένα σύντομο "συνέδριο", πήγατε και το κάψατε. :pardon:

δεν φταιει ο κας και για αυτο εμαθα του εδωσε τα παπουτσια στο χερι
επισης ηθελε ο ατιμος να βαλει για υποψηφιους βουλευτες του λαος !!!
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Απρ 2023, 18:37

BaKXOS_Lysios έγραψε:[
Θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν υποκινούνται, ούτε έχουν κάποια σχέση με τον Κλασίδα (πράγμα δύσκολο...) :ciao5:

καλα! θα αφησουμε εσενα να ψηφισεις πολιτικους που τους εμπιστευεσαι
εμεις θα το ριψοκινδυνευσουμε :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Απρ 2023, 19:33

θα ειναι ο αυριανος πρωθυπουργος της ελλαδος; για να δουμε τι θα δουμε !
Ηλίας Κασιδιάρης

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α' Αθηνών με το Εθνικό Κόμμα Έλληνες, με Πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχο Δημήτρη Χατζηλιάδη. Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες στηρίζουν τη στιγμή αυτή αποδεδειγμένα το Κόμμα μας. Έχουμε υποχρέωση απέναντί τους να δώσουμε τη μεγάλη πολιτική και νομική μάχη μέχρι το τέλος. Όποιος επίορκος κυβερνητικός ή δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια. Στις 2 Μαΐου στον Άρειο Πάγο θα αναμετρηθεί το Δίκαιο με το Άδικο, ο Νόμος με την παρανομία, η Δημοκρατία, που εκπροσωπείται από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες, με την τυραννία του πολιτικού συστήματος. Έχω χάσει ήδη 3.5 χρόνια από τη ζωή μου μέσα στις καθεστωτικές φυλακές, γιατί δε σταμάτησα ποτέ να μάχομαι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης πολιτικής και δικαστικής μάχης που έρχεται, να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα: πως ο ανένδοτος αγώνας για το Δίκαιο, την Αλήθεια και την Ελλάδα, θα συνεχιστεί και θα είναι νικηφόρος!
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 26 Απρ 2023, 19:37

nemo έγραψε:
Adminović έγραψε:

Άμπαλοι είστε αγαπούλα.

δεν φταιει ο κας και για αυτο εμαθα του εδωσε τα παπουτσια στο χερι
επισης ηθελε ο ατιμος να βαλει για υποψηφιους βουλευτες του λαος !!!

Πρακτοράκος δηλαδή;
Και πώς τον βρήκε ο Αλ Κασίντ;
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”