Στον Κούλη η ΕΥΠ, η ΕΡΤ και η ΓΓ Ενημέρωσης

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Στον Κούλη η ΕΥΠ, η ΕΡΤ και η ΓΓ Ενημέρωσης

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Ιούλ 2019, 07:15

Vallon να δουμε σημερα αν ψηφιστει προεδρος της Κομισιον η Γερμανιδα υπουργος Αμυνας.

Αν τα καταφερει τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα γιατι ειναι Κουλης επι δεκα και στενη φιλη του Σοιμπλε, παλιοτερα μαλιστα ειχε πει οτι η Ελλαδα πρεπει να παραδωσει το χρυσο της για να μειωθει το χρεος. :s_no

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Ιούλ 2019, 11:10

και είναι σίγουρο ότι ο πρόθυμος θα παραδώσει τα πάντα όπως ο μέντορας τους ελιάς
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 15 Ιούλ 2019, 17:04

Στύγιος έγραψε:Εφόσον συμπεριφέρεστε ως αλήτες και ποινικοί ΝΔ, θα φερθούμε αναλόγως, διακόπτουμε τις σχέσεις μας για να μην αρπάξουμε και τίποτα ασθένειες από σας.
Την κόκα κόλα και τον Γαβριδάκη να τα χαίρεστε και να χλιμιντρίζετε μαζί ,αδιάφοροι μας είστε.

Μα πως κανετε ετσι.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 15 Ιούλ 2019, 17:06

vallon έγραψε:και είναι σίγουρο ότι ο πρόθυμος θα παραδώσει τα πάντα όπως ο μέντορας τους ελιάς
Μην θρηνειτε ετσσι.

Με προκαλειτε.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 16 Ιούλ 2019, 00:28

update no6: έρπουν διάφορα στο πληκτρολόγιο και δεν μπορώ να κάνω ένα ποστ στο συγκεκριμένο φόρουμ. Προφανώς δε φταίει η κλιματική αλλαγή, κάτι άλλο μ' εκδικείται...
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Ιούλ 2019, 15:47

Εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης ,δεν κάνω τον ρουφ , μπινελικώνω κι ας φάω και μπαν :hat44:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 29 Ιούλ 2019, 15:53

NikosVy έγραψε:Αναφέρθηκε ως "προσβλητικό" (αποτελεί κοινή τακτική των αριστερών του Τσίπρα ή αριστερών εκτός Τσίπρα να βάζουν εν κατακλείδι "ψυχιατρικούς χαρακτηρισμούς" όταν στερεύουν τα επιχειρήματα).

Το "προσβλητικό" είναι "ψυχιατρικος χαρακτηρισμός".... :laugh1: Μααστα. Το ακούσαμε κι αυτό ! Φταίω εγώ τώρα εκτός από αναλφάβητο να τον πω και οτινάνογλου; Όχι βέβαια! :yesyes:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Ιούλ 2019, 15:55

Μλκες, τι έπος είχα γράψει εδώ; viewtopic.php?f=5&t=10894&start=30

Τα ξαναβλέπω και αυτοθαυμάζομαι :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 29 Ιούλ 2019, 15:59

Στύγιος έγραψε:Εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης ,δεν κάνω τον ρουφ , μπινελικώνω κι ας φάω και μπαν :hat44:

Εγώ έχω διαφορετική άποψη από εσένα. Η δική σου άποψη έιναι αυτή η άποψη που επικράτησε στα πανεπιστήμια, όπου αυτός που χέζει ή βρίζει επικρατεί.

Με τη δική σου άποψη συμφωνεί (και επαυξάνει) και κάποιος που μονίμως χρησιμοποιεί ψυχιατρικές διαγνώσεις στα ποστ του (τα οποία ποτέ δεν ξεπερνούν τις 10 λέξεις).
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Ιούλ 2019, 16:00

NikosVy έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης ,δεν κάνω τον ρουφ , μπινελικώνω κι ας φάω και μπαν :hat44:

Εγώ έχω διαφορετική άποψη από εσένα. Η δική σου άποψη έιναι αυτή η άποψη που επικράτησε στα πανεπιστήμια, όπου αυτός που χέζει ή βρίζει επικρατεί.

Με τη δική σου άποψη συμφωνεί (και επαυξάνει) και κάποιος που μονίμως χρησιμοποιεί ψυχιατρικές διαγνώσεις στα ποστ του (τα οποία ποτέ δεν ξεπερνούν τις 10 λέξεις).

Aκριβως, για αυτο η ΔΑΠ βγαινει πρωτη τα τελευταια 35 χρονια :D
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”