θα ήθελα να πιστεύω ότι θα ανακάμψει ο συριζα στις βουλευτικές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Re: θα ήθελα να πιστεύω ότι θα ανακάμψει ο συριζα στις βουλευτικές

Δημοσίευσηαπό Echelon » 29 Μάιος 2019, 13:40

Δύσκολα τα πράματα για τον πάλαι ποτέ <<αήττητο>> Τσίπρα. Η νδουλα μάλλον θα αλωνίσει το κέντρο, από την άλλη Βαρουφάκηδες-Κωνσταντοπούλου ετοιμάζονται να την βγουν από αριστερά και μέσα στο κόμμα ο μειλίχιος Τσακαλώτος ετοιμάζεται να του φάει την θέση για να συγκυβερνήσει μελλοντικά με τη νδουλα.
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: θα ήθελα να πιστεύω ότι θα, ανακάμψει ο συριζα στις βουλευτικές

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2019, 14:15

NikosVy έγραψε:Για να ψηφίζω εγώ Μητσοτάκη που δεν είμαι δεξιός, σημαίνει ότι σκέφτομαι με άλλα κριτήρια, ίσως όπως και εκείνοι οι ΚΚΕδες που ψήφισαν το 1974 τη ΝΔ.

Νικο το χθεσινο ποστ σου για τους ΕΛΑΣιτες και τον Καραμανλη μου προκαλεσε γελιο και ηταν το τελευταιο πραγμα που διαβασα πριν κοιμηθω οποτε εκανα καλο υπνο. Εκανα εικονα μπαρουτοκαπνισμενους ανταρτες να κουνανε σημαιακια με τον πυρσο :laugh1: :laugh1:

Μου εισαι συμπαθης αλλα αυτο που ειπες δεν νομιζω πως στεκει.

Η τελευταια καταγραφη της ΕΔΑ ηταν 11,8% το 1964. Το '74 οι ΚΚΕ-ΚΚΕ εσ.-ΕΔΑ πηραν 9,4% δηλαδη μολις 2,4% πιο κατω.

Αυτο το 2,4% μπορει να χε καταληξει οπουδηποτε, απο την ΕΚ και το ΠΑΣΟΚ μεχρι την ΝΔ. Μεσολαβησαν 10 χρονια αναμεσα στις 2 αναμετρησεις και 7 χρονια χουντα. Δεν μπορουν να βγουν ασφαλη συμπερασματα.

Επισης η ΕΔΑ δεν ηταν ΚΚΕ, ηταν συνασπισμος του ΚΚΕ με μετριοπαθεις αριστερους. Πιθανον καποιοι απο τους μετριοπαθεις να στηριξαν Καραμανλη, δεν το αποκλειω. Κομμουνιστες δυσκολα περα απο μεμονωμενες περιπτωσεις.

Στα υπολοιπα σου απαντω σε 2ο ποστ
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 29 Μάιος 2019, 14:24

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Πήραν το υφακι του Κούλη ακα ο Κάρολος της Αγγλίας την μέρα της στέψης του ως βασιλιάς του UK... Σιχτιρ σκατοδεξιοι βλαμμένοι! :lengua:

Το περασμενο καλοκαιρι την ωρα που καιγοταν κοσμος στο Ματι κανατε damage control επι πτωματων και διακινουσατε ψανταστικα σεναρια για ξενους πρακτορες για να μετριασετε τις ευθυνες της κυβερνησης.

Τι να μετριασετε δηλαδη, εσεις τους βγαζατε λαδι και τα ριχνατε σε ολους τους αλλους.

Τα ΝΔουλικα ειναι βλαμμενα (δεν αναφερομαι στον φιλτατο Πρετεντερη εδω) και θα δουμε διαφορα αλλα και σεις δειξατε πολυ μεγαλη αλαζονια ολα αυτα τα χρονια, απο τον Τσιπρα μεχρι τον τελευταιο ψηφοφορο.

Επειδη κερδισατε τον Σεπτεμβριο παρα την κωλοτουμπα του δημοψηφισματος νομιζατε οτι μπορειτε να κανετε οτιδηποτε και ο λαος θα σας συγχωρει.

Το Μάτι και οι Πρέσπες μέτρησαν αρνητικά για τα εν λόγω αποτελέσματα (κατά την γνώμη μου άδικα και ατυχώς). Όλα τα άλλα που λες για αλαζονείες κλπ είναι μπούρδες και δεν θα μπω στην διαδικασία να τα σχολιάσω ή να ανοίξω συζήτηση, τα έχουμε ξαναπεί αλλού.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2019, 14:26

NikosVy έγραψε:Για να ψηφίζω εγώ Μητσοτάκη που δεν είμαι δεξιός, σημαίνει ότι σκέφτομαι με άλλα κριτήρια, ίσως όπως και εκείνοι οι ΚΚΕδες που ψήφισαν το 1974 τη ΝΔ.

Ασχετα με την ιδεολογια, η ΝΔ αντικειμενικα ειναι διεφθαρμενο κομμα και εχει αποτυχει. Ο σημερινος αρχηγος της σε παλιοτερα χρονια πλειοδοτησε σε λαικισμο. Ηταν μελος των κυβερνησεων Καραμανλη που φορτωσαν 100 δις σε 5 χρονια το χρεος, και οταν ψηφιστηκε το πρωτο μνημονιο, εκεινος το καταψηφισε μαζι με τον Σαμαρα και σε αντιθεση με την αδερφη του που διαφοροποιηθηκε και το διεγραψε.

Δεν αγοραζω λοιπον το παραμυθι οτι ο γονος των Μητσοτακαιων ειναι κατι αφθαρτο και καλο γιατι τους εχουμε φαει στην μαπα 50 χρονια.

Επισης, λογω ηλικιας σκεφτεσαι με ορους '70 και '80. Η παλια δεξια τυπου ΕΡΕ ή ΝΔ του Καραμανλη δεν υπαρχει. Η ΝΔ εχει μετακινηθει προς το κεντρο, το ιδιο και το ΠΑΣΟΚ, οποτε ενας πρωην ψηφοφορος του σημιτικου ΠΑΣΟΚ ή του ΚΟΔΗΣΟ δεν ειναι δυσκολο να ψηφισει την ΝΔ του Κουλη.

Θελω να πω δεν κανεις καμια υπερβαση που πας εκει.

Και κατι αλλο, το κεντρο και η κεντροδεξια ή η δεξια ειναι αστικες παραταξεις, αφορουν την διαχειριση του ιδιου συστηματος, σαν να λεμε μαοικος, τροτσκιστης και παει λεγοντας. Η διαφορα μεταξυ κεντρου και δεξιας ειναι διαφορα ποσοτητας, η διαφορα κομμουνιστων με κεντρο και δεξια ειναι διαφορα ποιοτητας.

Αλλο εσυ και αλλο εμεις λοιπον
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2019, 14:27

BaKXOS_Lysios έγραψε: Το Μάτι και οι Πρέσπες μέτρησαν αρνητικά για τα εν λόγω αποτελέσματα (κατά την γνώμη μου άδικα και ατυχώς). Όλα τα άλλα που λες για αλαζονείες κλπ είναι μπούρδες και δεν θα μπω στην διαδικασία να τα σχολιάσω ή να ανοίξω συζήτηση, τα έχουμε ξαναπεί αλλού.

Καθολου αδικα, ειδικα το Ματι γιατι ειχατε αντικειμενικα ευθυνη

Ειναι στανταρακι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ αν ηταν αντιπολιτευση θα εκμεταλλευοταν πολιτικα κατα της ΝΔ την καταστροφη οπως και καθε αντιπολιτευση, οποτε μην παραπονιεστε

Εγω θυμαμαι ο ΣΥΡΙΖΑ πριν το '15 εκανε τον κοσμο τουμπα αν καποιος καπου αυτοκτονουσε ή πεθαινε απο μαγγαλι.

Ελπιζω να σας φυγει το υφακι που ειχατε μεχρι τωρα
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 29 Μάιος 2019, 14:29

pluton έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Πήραν το υφακι του Κούλη ακα ο Κάρολος της Αγγλίας την μέρα της στέψης του ως βασιλιάς του UK... Σιχτιρ σκατοδεξιοι βλαμμένοι! :lengua:

Το υφάκι που σιχάθηκε ο κόσμος είναι αυτό

Αν ο κόσμος σιχαθηκε κάποιο "υφακι" του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της ΝΔ καλά να πάθει! Είναι άξιος της μοίρας του και ειλικρινά εύχομαι από καρδιάς να κυβερνήσει ο Κούλης και να κατορθώσει να βγάλει και την 4ετια για να γελάσω ακόμα πιο πολύ!..... Θα γελάσω με την καρδιά μου, το μόνο σίγουρο!!! :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Μάιος 2019, 14:30

Πότε πρόλαβες ρε φούστη Λαχουρένιε να απαντήσεις μέσα σε ένα λεπτό σε δύο διαφορετικά άτομα; Τι τρελή μπαλίτσα είναι αυτή που παίζεις; :D Εγώ γράφω μια γραμμή και την σβήνω τέσσερις φορές, μέχρι που τις περισσότερες φορές πατάω ακύρωση.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 29 Μάιος 2019, 14:32

itteithe έγραψε:Πότε πρόλαβες ρε φούστη Λαχουρένιε να απαντήσεις μέσα σε ένα λεπτό σε δύο διαφορετικά άτομα; Τι τρελή μπαλίτσα είναι αυτή που παίζεις; :D Εγώ γράφω μια γραμμή και την σβήνω τέσσερις φορές, μέχρι που τις περισσότερες φορές πατάω ακύρωση.

Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα. Πόσοι είναι;;;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2019, 14:33

BaKXOS_Lysios έγραψε:Αν ο κόσμος σιχαθηκε κάποιο "υφακι" του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της ΝΔ καλά να πάθει! Είναι άξιος της μοίρας του και ειλικρινά εύχομαι από καρδιάς να κυβερνήσει ο Κούλης και να κατορθώσει να βγάλει και την 4ετια για να γελάσω ακόμα πιο πολύ!..... Θα γελάσω με την καρδιά μου, το μόνο σίγουρο!!! :yesyes:

Το γαρ πολύ της θλίψεως των αγαπητών μας συριζοτρόλ

viewtopic.php?f=5&t=10698

:D :D

itteithe έγραψε:Πότε πρόλαβες ρε φούστη Λαχουρένιε να απαντήσεις μέσα σε ένα λεπτό σε δύο διαφορετικά άτομα; Τι τρελή μπαλίτσα είναι αυτή που παίζεις; :D Εγώ γράφω μια γραμμή και την σβήνω τέσσερις φορές, μέχρι που τις περισσότερες φορές πατάω ακύρωση.

Γραφω πολυ γρηγορα και δεν βαζω τονους. Ετσι εφτασα τα 33.000 ποστ.

Με το ρυθμο που γραφω για πλακα χτυπαω μια 100σταρα ποστ μεσα σε 2 ωρες.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: θα ήθελα να πιστεύω ότι θα, ανακάμψει ο συριζα στις βουλευτικές

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 29 Μάιος 2019, 14:35

Λαχουρένιος έγραψε:Η τελευταια καταγραφη της ΕΔΑ ηταν 11,8% το 1964.

Το 1964 ήταν κάπου 90% η Λήμνος και η Λέσβος

To 1974 είχε γεμίσει σημαίες την ΝΔ, σε σπίτια και μαγαζιά. Θύμιζε την αποβίβαση του ελληνικού στρατού στη Σμύρνη το 1919.
Λαχουρένιος έγραψε:Το '74 οι ΚΚΕ-ΚΚΕ εσ.-ΕΔΑ πηραν 9,4% δηλαδη μολις 2,4% πιο κατω.

To "Καραμανλής ή τα τανκς" που έλεγε ο Θεοδωράκης, σε βοηθάει καθόλου να κοιμηθείς, σύμφωνα με αυτά που γράφεις.
Λαχουρένιος έγραψε: Δεν μπορουν να βγουν ασφαλη συμπερασματα.

Διαψεύδεις το Ραν Ταν Πλαν;
Λαχουρένιος έγραψε:Ασχετα με την ιδεολογια, η ΝΔ αντικειμενικα ειναι διεφθαρμενο κομμα και εχει αποτυχει. Ο σημερινος αρχηγος της σε παλιοτερα χρονια πλειοδοτησε σε λαικισμο. Ηταν μελος των κυβερνησεων Καραμανλη που φορτωσαν 100 δις σε 5 χρονια το χρεος, και οταν ψηφιστηκε το πρωτο μνημονιο, εκεινος το καταψηφισε μαζι με τον Σαμαρα και σε αντιθεση με την αδερφη του που διαφοροποιηθηκε και το διεγραψε.

Δεν αγοραζω λοιπον το παραμυθι οτι ο γονος των Μητσοτακαιων ειναι κατι αφθαρτο και καλο γιατι τους εχουμε φαει στην μαπα 50 χρονια.

Με το δικό σου σκεπτικό ψήφισαν κάποιοι στις εκλογές του 1920 κατά του Βενιζέλου και υπέρ της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922.
Λαχουρένιος έγραψε:Και κατι αλλο, το κεντρο και η κεντροδεξια ή η δεξια ειναι αστικες παραταξεις, αφορουν την διαχειριση του ιδιου συστηματος, σαν να λεμε μαοικος, τροτσκιστης και παει λεγοντας. Η διαφορα μεταξυ κεντρου και δεξιας ειναι διαφορα ποσοτητας, η διαφορα κομμουνιστων με κεντρο και δεξια ειναι διαφορα ποιοτητας.

Αλλο εσυ και αλλο εμεις λοιπον

Εσύ λες δηλαδή το "Τι Παπάγος, τι Πλαστήρας"
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”