Oι ΗΠΑ σκέπτονται να πουλήσουν στην Ελλάδα F-35 - Ο Αποστολάκης λέει θα το εξετάσουμε

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Oι ΗΠΑ σκέπτονται να πουλήσουν στην Ελλάδα F-35 - Ο Αποστολάκης λέει θα το εξετάσουμε

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Απρ 2019, 08:48

Αρίστος έγραψε:Eσυ λες οτι ο κοσμος γελαει μαζι μου και εγω σου υπενθυμιζω οτι ο κοσμος γελαει με τους δικους σου.

Ποιοι ειναι οι ''δικοι'' μου?

Α ξεχασα να σου πω και για την ακυρωση της περικοπης των συνταξεων, ενα ζητημα που μαζι με Γιαννοπουλο και Echelon ειχατε λυσσαξει οτι θα γινουν οι περικοπες.

Δεν ακυρωθηκε το μετρο, αναβληθηκε για αργοτερα. Οποιος ξερει ελληνικα καταλαβαινει την διαφορα. Το εχεις παραδεχθει και ο ιδιος.

Αρίστος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν καταργηθηκε ο νομος, αναβληθηκε η εφαρμογη του λογω εκλογων. Το 2020 δεν ειναι ετος εκλογων ομως.

Αναβληθηκε μεχρι το 2022 οπου και τοτε θα εφαρμοστει ΜΟΝΟ ΕΑΝ υπαρχει σοβαρη δημοσιονομικη υστερηση.

viewtopic.php?f=5&t=10321&start=20#p248776

Οποτε σε καλη μερια

Εικόνα
0 .

Στύγιος

Re: Oι ΗΠΑ σκέπτονται να πουλήσουν στην Ελλάδα F-35 - Ο Αποστολάκης λέει θα το εξετάσουμε

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 07 Απρ 2019, 13:58

Αρίστος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Αρίστο ,επίδομα γιοκ και η χλαπάτσα έρχεται...

Μπορει να μην δωσουν το συγκεκριμενο αλλα θα δωσουν αλλα.

Πιχι αυτο.

ΟΠΕΚΑ: Νέο επίδομα παιδιού 100 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

https://www.ethnos.gr/oikonomia/31217_o ... ikaioyntai

.

Oι δημόσιοι υπάλληλοι δε δικαιούνται μια και το έχουν ενσωματωμένο στη μισθοδοσία τους ,το καταπληκτικό ποσό.... 27 ευρώ ανά τέκνο.

ΣΣ: Η χαρά των Ρομά θα γίνει το επίδομα...
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Απρ 2019, 19:47

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Eσυ λες οτι ο κοσμος γελαει μαζι μου και εγω σου υπενθυμιζω οτι ο κοσμος γελαει με τους δικους σου.

Ποιοι ειναι οι ''δικοι'' μου?

Α ξεχασα να σου πω και για την ακυρωση της περικοπης των συνταξεων, ενα ζητημα που μαζι με Γιαννοπουλο και Echelon ειχατε λυσσαξει οτι θα γινουν οι περικοπες.

Δεν ακυρωθηκε το μετρο, αναβληθηκε για αργοτερα. Οποιος ξερει ελληνικα καταλαβαινει την διαφορα. Το εχεις παραδεχθει και ο ιδιος.

Αρίστος έγραψε:
Αναβληθηκε μεχρι το 2022 οπου και τοτε θα εφαρμοστει ΜΟΝΟ ΕΑΝ υπαρχει σοβαρη δημοσιονομικη υστερηση.

viewtopic.php?f=5&t=10321&start=20#p248776

Ρε δεν ντρεπεσαι;

Εσυ με το φιλαρακι σου τον Γιαννοπουλο δεν λεγατε πως η μειωση των συνταξεων ειναι υπογεγραμμενο μετρο και δεν μπορει να ακυρωθει;

Κι εγω δεν ελεγα οτι ΜΠΟΡΕΙ να ακυρωθει και θα ακυρωθει;

Ε για το 2019 και τα επομενα χρονια ακυρωθηκε και το ιδιο θα συμβει και το 2022 αν τα δημοσιονομικα μας ειναι καλα.

Τελικα εκει που περιμενατε να θριαμβευσετε με την περικοπη των συνταξεων φαγατε ενα τρομπονι...

με αυξηση 620.000 συνταξεων. :D :laugh1:

.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Απρ 2019, 19:50

Αρίστος έγραψε:Ρε δεν ντρεπεσαι;

Εσυ με το φιλαρακι σου τον Γιαννοπουλο δεν λεγατε πως η μειωση των συνταξεων ειναι υπογεγραμμενο μετρο και δεν μπορει να ακυρωθει;

Ναι και συνεχιζω να το λεω αφου ακομα σε ισχυ ειναι ο νομος απλα δεν εχει εφαρμοστει ακομα.

Κι εγω δεν ελεγα οτι ΜΠΟΡΕΙ να ακυρωθει και θα ακυρωθει;

Στην αρχη ελεγες οτι ακυρωθηκε, και πριν λιγες μερες παραδεχθηκες οτι αναβληθηκε

Αρίστος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν καταργηθηκε ο νομος, αναβληθηκε η εφαρμογη του λογω εκλογων. Το 2020 δεν ειναι ετος εκλογων ομως.

Αλλο ακυρωση, αλλο αναβολη. Απλα ελληνικα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Απρ 2019, 19:53

Δηλαδη μας λες οτι θες να ρεφαρεις το 2022 το τρομπονι του 2018 αν τυχον ξερω γω ερθει ο Κουλης και καταστρεψει τα δημοσιονομικα...

οποτε τοτε και μονο τοτε μπορει να ισχυσει η περικοπη των συνταξεων. :laugh1:

Εγω θα ντρεπομουν να κυκλοφορησω στο νετ αμα ελεγα οτι θα εφαρμοστει μειωση των συνταξεων το 2018 και τελικα αντι για μειωση εφαρμοστηκε μονο ΑΥΞΗΣΗ σε 620.000 συνταξεις.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Απρ 2019, 19:55

Οποιος ξερει ελληνικα, γνωριζει οτι αλλο ακυρωνω κατι και αλλο το αναβαλλω. Το 2019 ηταν ετος εκλογων, το '22 δε θα ειναι.

Επειδη εδωσαν ενα προεκλογικο δωρακι οι δανειστες στον Τσιπρα, δεν σημαινει οτι αλλαξε η αντιλαικη πολιτικη του ΣΥΡΙΖΑ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Απρ 2019, 19:56

Μονος σου λες οτι εχεις αγχος για το πως θα ζησεις ως συνταξιουχος για αυτο σκεφτοσουν να παντρευτεις την χηρα. Δεν σε βλεπω πολυ αισιοδοξο για την πορεια των συνταξεων λοιπον.

Στην θεωρια καλα τα λες αλλα οταν ειναι να μπει το αγγουρι σε σενα... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Απρ 2019, 19:58

Λαχουρένιος έγραψε:Οποιος ξερει ελληνικα, γνωριζει οτι αλλο ακυρωνω κατι και αλλο το αναβαλλω. Το 2019 ηταν ετος εκλογων, το '22 δε θα ειναι.

Επειδη εδωσαν ενα προεκλογικο δωρακι οι δανειστες στον Τσιπρα, δεν σημαινει οτι αλλαξε η αντιλαικη πολιτικη του ΣΥΡΙΖΑ.

Εσυ ελεγες οτι θα εφαρμοστει η περικοπη των συνταξεων το 2018 ενω εγω ελεγα οτι ΔΕΝ θα εφαρμοστει.

Οσο και να χτυπιεσαι κατω το τρομπονι το ρουφηξες.

Και το απολαυστικοτερο οτι ειχαμε και την αυξηση στις 620.000 συνταξεις.

Τωρα αν δεχεσαι οτι αυτο ηταν δωρακι στον Τσιπρα τοτε η συνεπαγωγη ειναι οτι ο Τσιπρας ειναι μεγας ηγετης.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Απρ 2019, 20:00

Αρίστος έγραψε:Εσυ ελεγες οτι θα εφαρμοστει η περικοπη των συνταξεων το 2018 ενω εγω ελεγα οτι ΔΕΝ θα εφαρμοστει.

Οσο και να χτυπιεσαι κατω το τρομπονι το ρουφηξες.

Ειπες οτι το μετρο ακυρωθηκε. Δεν ακυρωθηκε αναβληθηκε, και το παραδεχθηκες ο ιδιος προ ημερων.

Τωρα αν δεχεσαι οτι αυτο ηταν δωρακι στον Τσιπρα τοτε η συνεπαγωγη ειναι οτι ο Τσιπρας ειναι μεγας ηγετης.

Μεγας λαοπλανος ειναι. Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειναι που χαλαρωνει την λιτοτητα προεκλογικα.

Αν ηταν μεγας ηγετης θα ακυρωνε τα μνημονια οπως ειχε υποσχεθει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Απρ 2019, 20:08

Εσυ ελεγες οτι ο Τσιπρας δεν μπορει να μην εφαρμοσει μετρο υπογεγραμμενο.

Και τωρα τον λες λαοπλανο γιατι τα καταφερε.

Ουτε ιχνος τσιπας.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”