Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μαρ 2019, 10:00

Echelon έγραψε:Στο παλιό είχαμε τον under και εκείνον τον φαρμακοποιό(ο οποίος παρεμπιπτόντως είχε πολύ πλάκα, καθώς όλα του μνημονίου τα έβλεπε σωστά και μόλις πήγε να μπει το δάχτυλο στους φαρμακοποιούς έγινε αντιμνημονιακότερος του Tsipras 2014 version), σε αυτό έχουμε τον bakxos_lysios, τον 71' και τον μπερδεμένο τον μπαρμπαρίστο. Σημεία των καιρών.

Τα ιδια ακριβως ειναι απλα υποστηριζουν αλλο κομμα. Σαν να λεμε θυρα 7 και θυρα 13.

vallon έγραψε:Αρχίζω και νευριάζω...

ΕΓΩ δηλ τι είμαι;
που υπάρχω εγώ ;

εδώ δεν γράφω;
δηλ γιατί αναφέρεις όλους τους άλλους και δεν βάζεις κι εμένα μέσα που στα χώνω για την βρωμονουδούλα σου ρε νεοφιλελεύθερο μποτάκι;

αίσχος

Το παιδι ανεφερε τα πρωτα ονοματα. Δεν ασχολουμαστε κυριε με δευτερατζες που ουτε τα κορδονια του Τσιπρα δεν μπορουν να δεσουν.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Δημοσίευσηαπό vallon » 23 Μαρ 2019, 10:08

Λαχουρένιος έγραψε:
Echelon έγραψε:Στο παλιό είχαμε τον under και εκείνον τον φαρμακοποιό(ο οποίος παρεμπιπτόντως είχε πολύ πλάκα, καθώς όλα του μνημονίου τα έβλεπε σωστά και μόλις πήγε να μπει το δάχτυλο στους φαρμακοποιούς έγινε αντιμνημονιακότερος του Tsipras 2014 version), σε αυτό έχουμε τον bakxos_lysios, τον 71' και τον μπερδεμένο τον μπαρμπαρίστο. Σημεία των καιρών.

Τα ιδια ακριβως ειναι απλα υποστηριζουν αλλο κομμα. Σαν να λεμε θυρα 7 και θυρα 13.

vallon έγραψε:Αρχίζω και νευριάζω...

ΕΓΩ δηλ τι είμαι;
που υπάρχω εγώ ;

εδώ δεν γράφω;
δηλ γιατί αναφέρεις όλους τους άλλους και δεν βάζεις κι εμένα μέσα που στα χώνω για την βρωμονουδούλα σου ρε νεοφιλελεύθερο μποτάκι;

αίσχος

Το παιδι ανεφερε τα πρωτα ονοματα. Δεν ασχολουμαστε κυριε με δευτερατζες που ουτε τα κορδονια του Τσιπρα δεν μπορουν να δεσουν.

μφφφχχχχ

αμέσως
να πεταχτεί το σκλαβάκι της νουδούλας να υπερασπιστεί τον ινστρούχτορα του ( ή το δεύτερο λογαριασμό του , διαλέγετε ότι θέλετε :D )
μα πόσο πολύ καρφώνεστε πια;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Μαρ 2019, 10:17

vallon έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

μφφφχχχχ

αμέσως
να πεταχτεί το σκλαβάκι της νουδούλας να υπερασπιστεί τον ινστρούχτορα του ( ή το δεύτερο λογαριασμό του , διαλέγετε ότι θέλετε :D )

Ο Λαχουρένιος είναι ακροδεξιός δεν βλέπεις που κάθε τρεις και δύο ανεβάζει ναζιστικούς χαιρετισμούς.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μαρ 2019, 10:18

vallon έγραψε:μφφφχχχχ

αμέσως

Aυτος ειναι ο τριτος ρε. Ο ΓΓ ειναι ο πρωτος μου :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Μαρ 2019, 10:47

Εχασε και ο 71 την ευρωβουλευτη του
κριμα εγω το ειχα καταλαβει απο την φυσιογνωμια της οτι εχανε λογικη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 23 Μαρ 2019, 11:05

τον βαλον τον είχα αφήσει ισαποστάκια πάντως ... τι συνταρακτικό έγινε και συριζοποιήθηκε "πάλι" ?

Γενικά είναι θλιβερό (και βαρετό κιόλας, γιατί οκ αν θέλουμε οπαδισμό μπορούμε να στραφούμε και στο ποδόσφαιρο ...) κάθε δευτερόλεπτο της περασμένης 4ετίας το να κάνει αποδεδειγμένα ένα κόμμα (σύριζα) που έλεγε πως είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα και τώρα πρωτοκυβέρνησε, ακριβώς τα ΙΔΙΑ (και χειρότερα) με αυτά που έκαναν οι προηγούμενοι και το φόκους-αντίλογος γιαυτό να είναι το "μα και οι άλλοι-διεκδικητές τα ίδια έκαναν" κι αντί να τρώνε ροχάλα να επεφημούνται επειδή απλώς μιμούνται τους προηγούμενους.

Το να πει ο ψηφοφόφορος πως αφού κι αυτοί αποδείχτηκαν απατεώνες σαν τους προηγούμενους τότε το κατ'ελάχιστο είναι να στραφώ τουλάχιστον σε κάποιο κόμμα που ΔΕΝ έχει ξανακυβερνήσει, προϋποθέτει πως ο ψηφοφόρος είναι ευσυνείδητος και έχει τη στοιχειώδη αυτογνωσία, άρα στην ελλάδα δεν παίζει να το δούμε ποτέ.

Σαν αγριοτζημερικός είμαι αντικουμουνιστής, (όχι ιδεοληπτικά όμως, έχω ψηφίσει 1 φορά κκε σε βουλευτικές το 2004 και 1 στο "θολό" δημοψήφισμα γελοιοποίησης των κατσίβλαχων θρασύδειλων ελ το 2015) κι όμως αυτόν τον καιρό η ψήφος στο κκε σε σχέση με ψήφο σε σύριζανελ/νδσοκ από κάποιον, θα μου φαινόταν άκρως κατανοητή.
1 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Μαρ 2019, 11:13

ειπαμε ψηφιζουμε ολοι χρυση αυγη για να εχουμε την σωστη εκπροσωπηση
στην ευρωβουλη και ευτυχως οι ελ ξυπνουν σιγα σιγα απο τον ληθαργο

υσ..ο βαλλον κρυφοχουντικος ειναι οπως και ο λαχουρ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 23 Μαρ 2019, 11:25

nemo έγραψε:ειπαμε ψηφιζουμε ολοι χρυση αυγη για να εχουμε την σωστη εκπροσωπηση
στην ευρωβουλη και ευτυχως οι ελ ξυπνουν σιγα σιγα απο τον ληθαργο

υσ..ο βαλλον κρυφοχουντικος ειναι οπως και ο λαχουρ

έχεις δίκιο τα 200 δις χρέος απο τα συνολικά 325 του δημόσιου χρέους προέκυψαν από το μεταναστευτικό και όχι από το ασφαλιστικό τα τελευταία 19 χρόνια, άρα βάζοντας αραπόδερμους χουλιγκάνους στη βουλή θα πετύχουμε τη σωστή εκπροσώπηση και θα διατηρήσομε και ακέραια την ελληνικήν φυλήν που έχει τόσα χαρίσματα ...

Δεν υποβιβάζω το μεταναστευτικό το οποίο είναι όντως σημαντικό, αλλά την "διανόηση" πως η νεοελ πουστιά στην ναζο-χουλιγκανική εκδοχή της είναι αυτή στην οποία στρέφεται κάποιος για λύση ...

Και εδώ είναι που περνάει απ'το μυαλό σου πως ακόμα και η δημοκρατία φασιστίζει όταν εξισώνει ισοπεδωτικά κάθε ψήφο ... αλλά απ'την άλλη η ακατάπαυστη μαγεία της είναι πως στο τέλος θα αποδώσει στον λαό της αυτό ακριβώς που του αξίζει όσο σκληρό κι είναι, κι όχι κάτι καλύτερο από αυτό που δεν θα το αξίζει !
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μαρ 2019, 11:34

nik_killthemall έγραψε:Γενικά είναι θλιβερό (και βαρετό κιόλας, γιατί οκ αν θέλουμε οπαδισμό μπορούμε να στραφούμε και στο ποδόσφαιρο ...) κάθε δευτερόλεπτο της περασμένης 4ετίας το να κάνει αποδεδειγμένα ένα κόμμα (σύριζα) που έλεγε πως είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα και τώρα πρωτοκυβέρνησε, ακριβώς τα ΙΔΙΑ (και χειρότερα) με αυτά που έκαναν οι προηγούμενοι και το φόκους-αντίλογος γιαυτό να είναι το "μα και οι άλλοι-διεκδικητές τα ίδια έκαναν" κι αντί να τρώνε ροχάλα να επεφημούνται επειδή απλώς μιμούνται τους προηγούμενους.

Α γεια σου. Μας τα ειχαν πρηξει πριν το '15 οτι ειναι κατι διαφορετικο σε ολους τους τομεις και τωρα παραδεχονται εμμεσως πλην σαφως οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι μια ροζ ΝΔ.
1 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 23 Μαρ 2019, 12:10

Μνημείο γελοιότητας από τους "ναι αλλά και οι άλλο τρώγανε".

https://www.iefimerida.gr/news/486953/t ... tohopoioyn
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”