Μούγκα εδώ για τον Πολλάκη;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Στύγιος

Re: Μούγκα εδώ για τον Πολλάκη;

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 25 Ιούλ 2019, 08:36

Θα ξεράσω κι εγώ όπως ο Βάλλον …"δημοκράτες" μου και φερέφωνα που σας πήρε ο πόνος για τον Πολλάκη ,ενώ κυβερνά ο Κούλης....
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Ιούλ 2019, 09:35

Στύγιος έγραψε:Θα ξεράσω κι εγώ όπως ο Βάλλον …"δημοκράτες" μου και φερέφωνα που σας πήρε ο πόνος για τον Πολλάκη ,ενώ κυβερνά ο Κούλης....

Ενώ εσύ και άλλοι δεν ξεράσατε για τον Πολλάκη, όταν κυβερνούσε ο Τσίπρας.

Από τότε ήταν ανοιχτό το νήμα. Αλλά ... μούγκα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Ιούλ 2019, 10:16

NikosVy έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Θα ξεράσω κι εγώ όπως ο Βάλλον …"δημοκράτες" μου και φερέφωνα που σας πήρε ο πόνος για τον Πολλάκη ,ενώ κυβερνά ο Κούλης....

Ενώ εσύ και άλλοι δεν ξεράσατε για τον Πολλάκη, όταν κυβερνούσε ο Τσίπρας.

Από τότε ήταν ανοιχτό το νήμα. Αλλά ... μούγκα.

Μη το λες από την ημέρα των εκλογών τα κόμματα εμβαπτίστηκαν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ.... βέβαια.... ξεχάστηκαν όλα όσα έγιναν και πάμε για καινούργια..... ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

Στύγιε μη ανησυχείς εγώ το φερέφωνο μποτ της ΝΔ όταν θα αρχίσει η ΝΔ τις μ@λ@κίες θα δεις ότι θα είμαι ο πρώτος που θα της τα χώσει (τότε θα είμαι μποτ της ΧΑ ή ότι άλλο φανταστείτε).... το πόσο έχω σε υπόληψη της δημοκρατία σας είναι φανερό, σιγά μη κωλύσω και γίνω μποτ σ οποιοδήποτε κόμμα του σάπιου πολιτικού συστήματος.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Ιούλ 2019, 10:44

Οι καπνιστές του φόρουμ τρέφουν μια ιδιαίτερη εκτίμηση στον Πολλάκη.

Μόνο η φάτσα του και τα αναιδή λόγια του, δημιουργούν την ψευδαίσθηση στους καπνιστές ότι είναι εγγύηση ότι δεν θα πάθουν καρκίνο.

Από την άλλη, σου λένε "ξεκόλα, ασχολήσου με το Μητσοτάκη". Η σχέση μου με τη ΝΔ είναι η σχέση ενός πελάτη με μια ικανή εταιρεία απεντόμωσης. Περιμένω να κάνει απεντόμωση.

Τώρα θέλεις Στύγιε να γράψω κατά του Μητσοτάκη που μόλις προχθές πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή στα μέσα καλοκαιριού. Εντάξει, τρέφω εκτίμηση στο ΚΚΕ, και γενικά σε ΚΚΕδες που δεν τρώνε σανό, αλλά δώσε μου μια ευκαιρία να ανακαλύψω στραβά που έχει κάνει ο Μητσοτάκης και θα είμαι μαζί σου. Παίζω μπριτζ και χάνω ορισμένα τα οποία εσύ εντοπίζεις. Επίσης εκτιμώ τα σχετικά με τα αντιεροπορικά που γράφεις κάθε τόσο και για τους S400 που δεν τα κατέχω.
Στύγιος έγραψε:Θα ξεράσω κι εγώ όπως ο Βάλλον

Όλο το διάστημα που είχε θέση Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας ο Πολλάκης έπαιρνες καθημερινά ντραμαμίνη και δεν ξερνούσες; Έχεις κάποιο άλλο υπόψη σου;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Ιούλ 2019, 15:18

Στύγιος έγραψε:Θα ξεράσω κι εγώ όπως ο Βάλλον ....

Πως πάει η τάση για εμετό;

https://www.protothema.gr/politics/article/911477/otan-o-paulos-polakis-evrize-ton-nomo-peri-euthunis-upourgon-pou-tora-epikaleitai/ έγραψε:Ο Παύλος Πολάκης μετά την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την άρση ασυλίας του, υποστήριξε ότι ζήτησε να ενεργοποιηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών λέγοντας ότι «αυτά για τα οποία κατηγορούμαι τα έκανα όταν ήμουν και επειδή ήμουν υπουργός».

Στη συνέντευξή του, δε, που ακολούθησε το βράδυ της Τετάρτης στο KONTRA είπε ότι «ο νόμος αυτός δεν κρύβει αλλά εμφανίζει».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, όμως, δεν μιλούσε πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον σχετικό νόμο καθώς σε παλαιότερη συνέντευξή του τον είχε χαρακτηρίσει ως «τον πιο βρώμικο νόμο που έχει ψηφιστεί» λέγοντας, επίσης, ότι «έτσι όπως τα έχει κάνει, μπορεί και να μην τιμωρηθεί κανείς για τίποτα».

Η πλειοψηφία στο elefthero προφανώς πιστεύει ότι η μαγνητοφώνηση των τηλεφωνικών συνομιλιών του Στουρνάρα έγινε από τον κύριο Πολλάκη στα πλαίσια της εκτέλεσης των Υπουργικών του καθηκόντων.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 25 Ιούλ 2019, 15:26

NikosVy έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Θα ξεράσω κι εγώ όπως ο Βάλλον ....

Πως πάει η τάση για εμετό;

https://www.protothema.gr/politics/article/911477/otan-o-paulos-polakis-evrize-ton-nomo-peri-euthunis-upourgon-pou-tora-epikaleitai/ έγραψε:Ο Παύλος Πολάκης μετά την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την άρση ασυλίας του, υποστήριξε ότι ζήτησε να ενεργοποιηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών λέγοντας ότι «αυτά για τα οποία κατηγορούμαι τα έκανα όταν ήμουν και επειδή ήμουν υπουργός».

Στη συνέντευξή του, δε, που ακολούθησε το βράδυ της Τετάρτης στο KONTRA είπε ότι «ο νόμος αυτός δεν κρύβει αλλά εμφανίζει».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, όμως, δεν μιλούσε πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον σχετικό νόμο καθώς σε παλαιότερη συνέντευξή του τον είχε χαρακτηρίσει ως «τον πιο βρώμικο νόμο που έχει ψηφιστεί» λέγοντας, επίσης, ότι «έτσι όπως τα έχει κάνει, μπορεί και να μην τιμωρηθεί κανείς για τίποτα».

Η πλειοψηφία στο elefthero προφανώς πιστεύει ότι η μαγνητοφώνηση των τηλεφωνικών συνομιλιών του Στουρνάρα έγινε από τον κύριο Πολλάκη στα πλαίσια της εκτέλεσης των Υπουργικών του καθηκόντων.

Προσπαθώ να μην ξεράσω πριν πάρω τα χάπια της υπέρτασης..
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Ιούλ 2019, 18:34

Θα βοηθήσει άραγε στην αποτροπή του εμετού να ακούς τις δηλώσεις του Πολλάκη χωρίς το δικό μου σχολιασμό;
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Ιούλ 2019, 19:13

NikosVy έγραψε:Θα βοηθήσει άραγε στην αποτροπή του εμετού να ακούς τις δηλώσεις του Πολλάκη χωρίς το δικό μου σχολιασμό;

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

:asd03:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Ιούλ 2019, 23:56

Βλέποντας πριν λίγο την ΕΡΤ 1 κατάλαβα ότι δεν είναι μόνο ο Πολλάκης, που με τις επισημάνσεις μου, προκαλείται εμετός, ενώ δεν προκαλούσε τόσα χρόνια εμετό ο ίδιος ο Πολλάκης...

... είναι και η κατάργηση του ασύλου που προκαλεί και στον φίλο και αγαπητό Στύγιο εμετό, επειδή η ηγεσία του ΚΚΕ είναι αντίθετη με την κατάργηση του ασύλου (για κάποιο λόγο που ο σύντροφος Καραθανασόπουλος εξήγησε με δυσνότητο τρόπο).

Επίσης ο Καραθανασόπουλος τοποθετήθηκε για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επισημαίνοντας ότι το μόνο αρνητικό της είναι ότι έγινε σε υλοποιηση των σχεδίων των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ που ήθελαν να βάλουν πόδι στην περιοχή, όπως έβαλαν πόδι και οι Αμερικανοί στην Ανατολική Μεσόγειο με την υπόθεση των υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ της Κύπρου, όπως εξήγησε γλαφυρότατα.

Αυτό το .... πόδι, φίλοι του ΚΚΕ.

Με την ευκαιρία, και χωρίς να θίξω τους αγαπητούς φίλους του ΚΚΕ (επειδή είχαμε και ΚΚΕδες συγγενείς), αναφέρω ότι όταν ήμουν 12 χρονών ένας θείος μου μου έκανε δώρο ένα βιβλίο "Αρχές Διαλεκτικής Λογικής" του Ένγκελς, νομίζω. Είπε "είσαι σε ηλικία που πρέπει να μάθεις να σκέπτεσαι". Επί ένα χρόνο πάλευα τη νύχτα να το διαβάσω πριν κοιμηθώ. Ποτέ δεν έφτασα στη δεύτερη σελίδα γιατί με έπαιρνε ο ύπνος, το πρώτο φύλλο μαύρισε και ξεκόλλησε, ενώ τα υπόλοιπα έδειχναν αμεταχείριστο βιβλίο.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Ιούλ 2019, 00:37

Νομίζω ότι τούτος 'δω κλέβει ακόμα και από τον denplirono το βραβείο οτινάνογλου του φόρουμ... :campeon_23:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”