Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκλέγει βουλευτή σε 23 από τις 59 περιφέρειες
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκλέγει βουλευτές στις μονοεδρικές:
Κεφαλονιά
Ευρυτανία
Φωκίδα
Καστοριά
Γρεβενά
Θεσπρωτία
Ζάκυνθο
Λευκάδα
Σάμο
Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκλέγει βουλευτή σε:
Χίο
Σέρρες
Ρέθυμνο
Πιερία
Λέσβο
Λασίθι
Λακωνία
Κυκλάδες
Καρδίτσα
Καβάλα
Ημαθία
Εβρο
Δωδεκάνησα
Β' Δυτική Αττική<
https://www.iefimerida.gr/ekloges/syriz ... erifereies
Βουλευτικές εκλογές 2023
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Βουλευτικές εκλογές 2023
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:Τι ότι να ναι; Το προεκλογικό διάγγελμα Τσίπρα στις προηγούμενες εκλογές που καλούσε ανοικτά τους ψηφοφόρους του Κασιδιάρη να τον ψηφίσουν για να τιμωρήσουν την ΝΔ, δεν το πήρες χαμπάρι;
Φυσικά και το πήρα χαμπάρι.
Από κει και πέρα εξαρτάται από την αντιληπτική ικανότητα του καθενός πώς θα ερμηνεύσει το κάλεσμα.
Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που στην πολιτική συμβαίνουν αλλοξοκωλιές.
Άσε μας ρε προέλληνα.
Στην τατιάνα τατιανιές;
Χθες γεννήθηκες;
0 .
-
Προέλλην

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Φυσικά και θα σας κουνάω το δάχτυλο, όταν βλέπω στην Γερμανία και σε διάφορες όλες χώρες όπου ταξιδεύω τις τιμές να έχουν ανεβεί, όταν βλέπω τα στατιστικά του πληθωρισμού ανά χώρα, όταν βλέπω τα επιτόκια των κρατικών τραπεζών να ανεβαίνουν, κλπ, και απο την άλλη βλέπω κάτι ροζ γκρουπούσκουλα να σκούζουν ότι για την ακρίβεια φταίει ένας Κούλης.
Να το τυπώσεις σε φυλλάδια και να τα μοιράζεις έξω από τα σούπερ μάρκετ αυτό που έγραψες.
Είμαι σίγουρη ότι ο παππούλης που δεν έχει να αγοράσει 400 γρ φέτα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσει για τα επιτόκια των κρατικών τραπεζών.
Θα δείξει μεγάλη κατανόηση.
Α, δηλαδή στ @@ μας η πραγματικότητα, σημασία έχει να θυμώσει ο παππούλης να ψηφίσει σύριζα που του τάζει ότι θα δείρει τον πληθωρισμό.
Αυτό ακριβώς έλεγαν τόσο καιρό και οι μεγάλοι εγκέφαλοι του σύριζα στους παππούληδες.
Μέχρι και οι παππούληδες όμως τους έχουν πάρει πρέφα τι γελοίοι λαϊκιστές απατεώνες είναι και πήγαν και έριξαν Κυριάκο

0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Τι ότι να ναι; Το προεκλογικό διάγγελμα Τσίπρα στις προηγούμενες εκλογές που καλούσε ανοικτά τους ψηφοφόρους του Κασιδιάρη να τον ψηφίσουν για να τιμωρήσουν την ΝΔ, δεν το πήρες χαμπάρι;
Φυσικά και το πήρα χαμπάρι.
Από κει και πέρα εξαρτάται από την αντιληπτική ικανότητα του καθενός πώς θα ερμηνεύσει το κάλεσμα.
Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που στην πολιτική συμβαίνουν αλλοξοκωλιές.
Άσε μας ρε προέλληνα.
Στην τατιάνα τατιανιές;
Χθες γεννήθηκες;
Αν κάνεις αλλαξοκωλιές με τον ακροδεξιό συρφετό, ως αναγκαιότητα της πολιτικής όπως γράφεις παραπάνω, μην έρχεσαι όμως ως τιμητής αντιδεξιοσυρφετικός μετά να μου τον πασάρεις ως πρόβλημα για το οποίο φταίω εγώ και καλά.
Ξαναδές τα λίγο αυτά που γράφεις με πιο καθαρό κεφάλι, ντροπή είναι.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:Α, δηλαδή στ @@ μας η πραγματικότητα, σημασία έχει να θυμώσει ο παππούλης να ψηφίσει σύριζα που του τάζει ότι θα δείρει τον πληθωρισμό.
Αυτό ακριβώς έλεγαν τόσο καιρό και οι μεγάλοι εγκέφαλοι του σύριζα στους παππούληδες.
Μέχρι και οι παππούληδες όμως τους έχουν πάρει πρέφα τι γελοίοι λαϊκιστές απατεώνες είναι και πήγαν και έριξαν Κυριάκο
Κοίτα για να είμαι ειλικρινής από δω και στο εξής χέστηκα για τον παππούλη γιατί και αυτός ΝΔ ψήφισε.
Και βασικά χέστηκα για όλους.
Γεμίσαμε κρυφόΝΔάτες εγώ δεν είμαι ΝΔ αλλά...
Όλοι βρίζουν από το πρωί ως το βράδυ τον Μητσοτάκη, κανείς δεν τον ψήφισε, ψαχνόμαστε μεταξύ μας... μήπως τον ψήφισες εσύ ... μήπως εσύ... και ως δια μαγείας βγαίνει πρώτος.
Ρε δεν πάτε να πνιγείτε;
0 .
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:Αν κάνεις αλλαξοκωλιές με τον ακροδεξιό συρφετό, ως αναγκαιότητα της πολιτικής όπως γράφεις παραπάνω, μην έρχεσαι όμως ως τιμητής αντιδεξιοσυρφετικός μετά να μου τον πασάρεις ως πρόβλημα για το οποίο φταίω εγώ και καλά.
Δε θέλω να σου το χαλάσω αλλά welcome to politics.
Άσε που εγώ δεν υποστήριξα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το έκανε για αυτό. Δεν σου έδωσα τη δική μου ερμηνεία απλά στο ανέφερα ως a fact που συνηθίζεται στην πολιτική.
Και στην τελική δεν κατάλαβα.
Σε όποιον θέλει θα απευθύνει κάλεσμα.
Συμβόλαιο έχουν κάνει οι ψηφοφόροι με κάποιο κόμμα;
Και στην ακόμα πιο τελική ξεχνάς το εξής βασικό.
Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν ιδεολογίες.
Υπάρχουν δυσαρεστημένοι που πηγαίνουν από δω και από κει.
0 .
-
Προέλλην

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Α, δηλαδή στ @@ μας η πραγματικότητα, σημασία έχει να θυμώσει ο παππούλης να ψηφίσει σύριζα που του τάζει ότι θα δείρει τον πληθωρισμό.
Κοίτα για να είμαι ειλικρινής από δω και στο εξής χέστηκα για τον παππούλη γιατί και αυτός ΝΔ ψήφισε.
Και βασικά χέστηκα για όλους.
Γεμίσαμε κρυφόΝΔάτες εγώ δεν είμαι ΝΔ αλλά...
Όλοι βρίζουν από το πρωί ως το βράδυ τον Μητσοτάκη, κανείς δεν τον ψήφισε, ψαχνόμαστε μεταξύ μας... μήπως τον ψήφισες εσύ ... μήπως εσύ... και ως δια μαγείας βγαίνει πρώτος.
![]()
Ρε δεν πάτε να πνιγείτε;
Α εντάξει τότε, ο αριστερός νοιάζεται για τον παππούλη, μόνο όταν ο παππούλης τον ψηφίζει. Όταν δεν τον ψηφίσει, να πα να γαμηθεί ο κωλόγερος, χεστήκαμε.
Δεν τα λες μόνο εσύ αυτά, ΟΛΟΙ οι συριζαίοι σε όλα τα επίπεδα αυτά λένε και γράφουν, καρμπόν.
Όσο για τους κρυφονεοδημοκράτες, να σου πω εγώ τι παρατήρησα τις τελευταίες φορές που κατέβηκα Ελλάδα φέτος. Οι φανατικοί συριζαίοι, σαν γιαχωβάδες, όπου βρισκόταν αρχίζαν τις υστερίες για χούντες και κολαστήρια Κούλη, για κόσμο που ψοφάει στους δρόμους απο την πείνα, για τα θύματα των δολοφονιών της ΝΔ, κλπ, και όλα αυτά με πάθος και ένταση, εκτός τόπου και χρόνου. Φυσικά, όλοι οι συνομιλητές τους, αυτά τα θεωρούσαν ακρότητες και γελοιότητες, σε αντιδιαστολή με την πραγματικότητα, απλά, κανείς δεν ήθελε να αντιπαρατεθεί, κανείς δεν ήθελε την ένταση, ναι ναι τους λέγανε όλοι και πάμε παρακάτω, όπως ακριβώς αντιμετωπίζεις έναν τρελό.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Αν κάνεις αλλαξοκωλιές με τον ακροδεξιό συρφετό, ως αναγκαιότητα της πολιτικής όπως γράφεις παραπάνω, μην έρχεσαι όμως ως τιμητής αντιδεξιοσυρφετικός μετά να μου τον πασάρεις ως πρόβλημα για το οποίο φταίω εγώ και καλά.
Δε θέλω να σου το χαλάσω αλλά welcome to politics.
Άσε που εγώ δεν υποστήριξα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το έκανε για αυτό. Δεν σου έδωσα τη δική μου ερμηνεία απλά στο ανέφερα ως a fact που συνηθίζεται στην πολιτική.
Και στην τελική δεν κατάλαβα.
Σε όποιον θέλει θα απευθύνει κάλεσμα.
Συμβόλαιο έχουν κάνει οι ψηφοφόροι με κάποιο κόμμα;
Και στην ακόμα πιο τελική ξεχνάς το εξής βασικό.
Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν ιδεολογίες.
Υπάρχουν δυσαρεστημένοι που πηγαίνουν από δω και από κει.
Γενικότητες άνευ ουσίας. Εγώ απλά σου είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο, απονομιμοποιείσαι με αυτά που γράφεις (με όλα αυτά που έκανε και κάνει ο σύριζα βασικά), να μου τσαμπουνάς τον μπαμπούλα του ακροδεξιού συρφετού.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:Α εντάξει τότε, ο αριστερός νοιάζεται για τον παππούλη, μόνο όταν ο παππούλης τον ψηφίζει. Όταν δεν τον ψηφίσει, να πα να γαμηθεί ο κωλόγερος, χεστήκαμε.
Δεν τα λες μόνο εσύ αυτά, ΟΛΟΙ οι συριζαίοι σε όλα τα επίπεδα αυτά λένε και γράφουν, καρμπόν.
Ο παππούλης έκανε κάτι που ονομάζεται ΕΠΙΛΟΓΗ.
Πού κολλάει η λέξη "νοιάζομαι";
Ο παππούλης έκρινε ότι το καλύτερο για τη ζωή του είναι η ΝΔ.
Εγώ διαφωνώ με την επιλογή του. Τι εννοείς να νοιαστώ;
Όσο νοιάστηκα δεν ψήφισα ΝΔ. Από κει και πέρα όπως έστρωσε θα κοιμηθεί.
Όπως και ο καθένας μας δλδ.
Τι είναι αυτά που λες για νοιάξιμο;
Εκλογές γίνονται και ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του.
Προέλλην έγραψε: Όσο για τους κρυφονεοδημοκράτες, να σου πω εγώ τι παρατήρησα τις τελευταίες φορές που κατέβηκα Ελλάδα φέτος. Οι φανατικοί συριζαίοι, σαν γιαχωβάδες, όπου βρισκόταν αρχίζαν τις υστερίες για χούντες και κολαστήρια Κούλη, για κόσμο που ψοφάει στους δρόμους απο την πείνα, για τα θύματα των δολοφονιών της ΝΔ, κλπ, και όλα αυτά με πάθος και ένταση, εκτός τόπου και χρόνου. Φυσικά, όλοι οι παραδίπλα, αυτά τα θεωρούσαν ακρότητες και γελοιότητες, σε αντιδιαστολή με την πραγματικότητα, απλά, κανείς δεν ήθελε να αντιπαρατεθεί, κανείς δεν ήθελε την ένταση, ναι ναι τους λέγανε όλοι και πάμε παρακάτω, όπως ακριβώς αντιμετωπίζεις έναν τρελό.
Να σου πω εγώ τι παρατήρησα;
Ότι όλοι αυτοί που ψήφισαν ΝΔ δεν το έκαναν τελικά επειδή δεν υπήρχε κάτι άλλο καλύτερο να ψηφίσουν αλλά επειδή ήταν ΝΔ μέχρι τα μπούνια.
Ήταν ξεκάθαρη ψήφος εμπιστοσύνης.
Εφόσον οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι με το έργο της ΝΔ τι άλλο να πούμε;
Σεβόμαστε την λαϊκή ετυμηγορία.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ρε παιδες πειτε οτι δεν χαρηκατε που ο κας θα ειναι στην βουλη;
και η ελληνικη φετα στο εξωτερικο ειναι πιο φθηνη απο το ελλαντα
και η ελληνικη φετα στο εξωτερικο ειναι πιο φθηνη απο το ελλαντα
0 .