Μπαλτάκος: Νέο κόμμα μέχρι τα τέλη του 2018, δεξιά της ΝΔ και με στρατιωτικούς

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Στύγιος

Re: Μπαλτάκος: Νέο κόμμα μέχρι τα τέλη του 2018, δεξιά της ΝΔ και με στρατιωτικούς

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 19 Ιουν 2018, 23:55

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Κι εγώ τον πατέρα μου στη διαπασών πρόσφατα :s_mad και "έσβησα" το κανάλι απ 'τη λίστα.

Πιο αποτυχημένος τηλεκράχτης δεν έχει εμφανιστεί σε tv, ο Λιακόπουλος τουλάχιστον είχε και μια επίφαση "δηθενιάς", παπαριές έλεγε αλλά περνούσε η ώρα, αυτός ο πστης δεν παλεύεται.

Να πω την αμαρτια μου και γω παρακολουθω Βελο που και που :ashamed:

Η καλτιλα ειναι μια ενοχη απολαυση

Είσαι άρρωστος :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
Leporello
Basic poster
Basic poster

Re: Μπαλτάκος: Νέο κόμμα μέχρι τα τέλη του 2018, δεξιά της ΝΔ και με στρατιωτικούς

Δημοσίευσηαπό Leporello » 20 Ιουν 2018, 00:02

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Κι εγώ τον πατέρα μου στη διαπασών πρόσφατα :s_mad και "έσβησα" το κανάλι απ 'τη λίστα.

Πιο αποτυχημένος τηλεκράχτης δεν έχει εμφανιστεί σε tv, ο Λιακόπουλος τουλάχιστον είχε και μια επίφαση "δηθενιάς", παπαριές έλεγε αλλά περνούσε η ώρα, αυτός ο πστης δεν παλεύεται.
Να πω την αμαρτια μου και γω παρακολουθω Βελο που και που :ashamed:

Κι'εγώ. Και "Κώδικα Μυστηρίων" από τον Βόλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιουν 2018, 07:10

Sarastro έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Να πω την αμαρτια μου και γω παρακολουθω Βελο που και που :ashamed:

Κι'εγώ. Και "Κώδικα Μυστηρίων" από τον Βόλο.

Πρωτη φορα την ακουω αυτην την εκπομπη.

Καμια φορα εβλεπα τον μακαριτη τον Γιωργο Ζερβο στο Μπλου Σκαι. Αλλη μορφη απο κει.

Εικόνα
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Ιουν 2018, 08:29

ο βελοπ είναι καμμένη κατάσταση
ο κωσταντινίδης ποιος είναι ρε παιδιά; και δεν τον ξέρω
γενικώς έχει πολύ γέλιο να κάνεις ένα ζαπινγκ στην τουβού
πας ετ1 τα βλέπουν όλα τέλεια , όλα καλά όλα ανθηρά
πας σκαι τα βλέπουν όλα μαύρα καταστρέφεται η χώρα
τώρα έχει και πέντε δέκα κανάλια που πέφτει πολύ γέλιο
πάντως αυτό το ινδικό χοιρίδιο τον μακελειό πως τον λένε δεν αντέχουν τα αυτιά μου να τον ακούσω
Κανένα κανάλι να μιλάει η λιάνα δεν έχει;

:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Leporello » 20 Ιουν 2018, 09:00

Λαχουρένιος έγραψε:
Sarastro έγραψε:Κι'εγώ. Και "Κώδικα Μυστηρίων" από τον Βόλο.

Πρωτη φορα την ακουω αυτην την εκπομπη.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 20 Ιουν 2018, 10:49

E ρε και να στελεχωθει το νεο αυτο κομμα,η σοβαρη αυτη Χρυση Αυγη οπως μας λεει ο Αριστος με τα αδεσποτα των Διαλυμενων Ελληνων
Που θα παει να κρυφτει μετα δεν ξερω
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 20 Ιουν 2018, 11:18

Στύγιος έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά το Πάσχα έπιασα την μάνα μου να βλέπει Βελόπουλο στην τηλεόραση :nono:

Στις εκλογές καλού-κακού θα την κλειδώσω στο σπίτι.

Κι εγώ τον πατέρα μου στη διαπασών πρόσφατα :s_mad και "έσβησα" το κανάλι απ 'τη λίστα.

:)

Σωστα ... Δεν παλευεται ...
Και αυτο ειναι φυσικο , αφου ειναι ο μοναδικος που κανει γεωπολιτικες αναλυσεις , οι οποιες θελουν μυαλο για να τις παρακολουθησει καποιος ...

Οσο για την επιχειρηματικη του δραστηριοτητα , ειναι η συνηθης που κανουν ολοι οι τηλεπωλητες ...

Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Ιουν 2018, 11:20

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:E ρε και να στελεχωθει το νεο αυτο κομμα,η σοβαρη αυτη Χρυση Αυγη οπως μας λεει ο Αριστος με τα αδεσποτα των Διαλυμενων Ελληνων
Που θα παει να κρυφτει μετα δεν ξερω

εσυ θα προσχωρήσεις τώρα που ο κούλης βγήκε κουτσάλογο;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Leporello » 20 Ιουν 2018, 22:27

oldjedi έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Κι εγώ τον πατέρα μου στη διαπασών πρόσφατα :s_mad και "έσβησα" το κανάλι απ 'τη λίστα.

Σωστα ... Δεν παλευεται ...
Και αυτο ειναι φυσικο , αφου ειναι ο μοναδικος που κανει γεωπολιτικες αναλυσεις , οι οποιες θελουν μυαλο για να τις παρακολουθησει καποιος ...

Οσο για την επιχειρηματικη του δραστηριοτητα , ειναι η συνηθης που κανουν ολοι οι τηλεπωλητες ...

Ολντ
Μετά το 4:48

Ξέρετε τι γράφει εδώ; Γράφει "πιστόλι και μαχαίρι". Γιά τους Ελληνες είναι αυτά. Το αφήνω εδώ.

Φυσικά οποιοσδήποτε μπορεί να διαβάσει ότι η σημαία που δείχνει ο ψεύτης Βελόπουλος γράφει "Слобода или Смрт" δηλαδή "Ελευθερία ή Θάνατος". Τέτοιο μυαλό χρειάζεται γιά να παρακολουθήσει κάποιος τις "γεωπολιτικές αναλύσεις" του Βελόπουλου. Μυαλό σαν του oldjedi.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιουν 2018, 22:33

Ο Βελο στην χειροτερη λεει τα γνωστα ψεματα και ψεκασμενιες του πολιτικου του χωρου, στην καλυτερη λεει αυτονοητα πραγματα. Σιγα τον αναλυτη, οσοι ειναι οντως σοβαροι αναλυτες δεν πουλανε βιβλια με το κιλο σα χασαπηδες.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”