Ποιοι τα φάγανε;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ποιοι τα φάγανε;

Δημοσίευσηαπό Diego » 07 Μαρ 2015, 14:46

Diadochos έγραψε:
libre έγραψε:
Diadochos έγραψε:Το μαζί τα φάγαμε είναι άκρως φασιστικό.

Όχι, δεν τα φάγαμε μαζί.

Δεν ξερω για σενα. Συνηθως οποιος Ελληνας δεν εφαγε ηταν γιατί δεν μπορεσε.

Το ότι φαινόμαστε στα μάτια πολλών σαν κουτοί που δεν φάγαμε όταν έτρωγαν αυτοί, είναι κάτι που το έχω καταλάβει καλά.

Τουλάχιστον να μας επιτρέψουν τώρα να λέμε ότι δεν τα φάγαμε μαζί τους.

Agreed. Κάποιοι ήμασταν γραφικοί κάποτε-δυστυχώς για όλους μας. απλά ήμασταν Κασσάνδρες.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 07 Μαρ 2015, 14:49

Γενικά άλλα είναι τα κακά πχ δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στα αστυνομικά αυτοκίνητα, έτσι επιτρέπεται η διαφθορά, δεν υπάρχουν κάμερες εποπτείας στα φανάρια, αντιθέτως πάνε και τις σπάνε, δρόμοι χάλια, όρια ταχύτητας χάλια, υποδομές χάλια, έλλειψη τρένων, τράμ, προαστιακών και λεωφορειακών γραμμών, έλλειψη σοβαρών επιχειρήσεων.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 07 Μαρ 2015, 14:56

libre έγραψε:
Kauldron έγραψε:Συγγνώμη, στην Γαλλία δεν είναι που έτρεχε ο άλλος ο Ολλάντ γέρος άνθρωπος με το παπάκι να συναντήσει την γκόμενα και γελούσε ο κόσμος, ενώ καιγόταν το σύμπαν?

Και τί εννοείς σε τοπικό επίπεδο? Δημάρχους κλπ? Ε, κι εδώ έχουμε στην Πάτρα πχ, Δήμαρχο από το ΚΚΕ, σώθηκε η Πάτρα.

Άντε πάλι με τον Ολάντ και το παπάκι... :LoL: Έχει γκόμενα ο άνθρωπος, απαγορεύεται; ή πρέπει να κάνει τον πυροσβέστη της Ευρώπης 24ώρες/24ωρο; Εντάξει είναι λίγο γραφικός, αλλά δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για κάτι.

Ναι σε τοπικο επιπεδο μπορει να γίνει καλή δουλεια, γιατί σου φαίνεται παράξενο; Θα πρέπει να διαλέγεις τους ικανούς και να μη ζητας ρουσφέτια. Και οι δύο πλευρές (λαός και εξουσία) συντηρούν αυτο το φαύλο συστημα στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό (τουλάχιστον στη Γαλλία που ξερω καλυτερα) το ρουσφέτι είναι αρκετά περιορισμένο, δηλαδη γινεται μεταξύ στενών ημετέρων και δεν είναι λαικο αθλημα.

Δείγμα σοβαρότητας σίγουρα ΔΕΝ είναι το να είσαι γέρος άνθρωπος και να γκομενιάζεις.

Σου γράφω και κάποια ακόμα πράγματα στο επόμενο πόστ, οτι δηλαδή η διαφθορά από χώρα σε χώρα παίρνει διαφορετική μορφή. Πχ στις ΗΠΑ, η διαφθορά είναι να στέλνω φουκαράδες στον πόλεμο, από τον οποιο τα κονομάνε οι Ράμσφελτν.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 07 Μαρ 2015, 15:11

Diadochos έγραψε:Δεν είναι θέμα λαών, αυτό πέρα απο αστείο είναι και φασιστικό.
Καθολου φασιστικό, γιατί κάθε λαος ειχε τη δικήν του ιστορία, εξελίχθηκε διαφορετικά κι αυτό φαινεται και στην πράξη. Σιγά μη βάλω στο ίδιο επίπεδο την αρπακόλα του Ελληνα με την μεθοδολογία του Γαλλου. Ή την πειθαρχία του Γερμανού με το ψευτονταηλίκι του Έλληνα.

Δεν ξερω τι λες εσύ, αλλα εγω στην Γαλλία μπορω να σταματήσω στο πορτοκαλί, να πληρώσω με τσεκ, να μη φοβάμαι μηπως μου κλεψουν τη σειρά ή μήπως ο ταβερνιαρης κάνει λαθος στο λογαριασμο.

Μερικοι δεν μπορειτε να καταλαβετε ότι οταν μια χωρα δεν παει καλα, φταιει ο λαός της κι όχι οι πετρες και τα χορταρια.
Και οι πολιτικοι αντικατοπτριζουν το λαο που τους εκλέγει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 07 Μαρ 2015, 15:23

Όλοι οι Έλληνες είναι αρπακολλατζήδες, και όλοι οι Γάλλοι είναι μεθοδικοί, όλοι οι Γερμανοί είναι πειθαρχημένοι, και όλοι οι Έλληνες είναι ψευτονταήδες.

Κι αυτό, βέβαια, ΔΕΝ είναι ρατσισμός.
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 07 Μαρ 2015, 15:40

libre έγραψε: Σιγά μη βάλω στο ίδιο επίπεδο την αρπακόλα του Ελληνα με την μεθοδολογία του Γαλλου.
Δεν ξερω τι λες εσύ, αλλα εγω στην Γαλλία μπορω να σταματήσω στο πορτοκαλί, να μη φοβάμαι μηπως μου κλεψουν τη σειρά.

Είπαμε να λέμε κανένα παραμύθι αλλά εσύ το παράκανες. :D
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 07 Μαρ 2015, 15:47

Μ' αρέσει που φωνάζει και κατά του ρατσισμού.

Αν ζούσε Ελλάδα, χαλαρά θα ήταν Χρυσαυγίτης.
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 07 Μαρ 2015, 15:47

Kauldron έγραψε:Όλοι οι Έλληνες είναι αρπακολλατζήδες, και όλοι οι Γάλλοι είναι μεθοδικοί, όλοι οι Γερμανοί είναι πειθαρχημένοι, και όλοι οι Έλληνες είναι ψευτονταήδες.
Το ότι υπαρχουν εξαιρέσεις είναι αυτονόητο, μην τα ξαναλέμε. Παντως ο,τι φήμη έχει βγει για έναν λαό έχει βγει από πολλα περιστατικά. Δηλαδη τι αποδείξεις θες οτι οι έλληνες οδηγοι ειναι δημοσιος κινδυνος; Εγω πια δεν οδηγω στην Ελλαδα απο φόβο.
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 07 Μαρ 2015, 15:57

Kauldron έγραψε:Μ' αρέσει που φωνάζει και κατά του ρατσισμού.

Αν ζούσε Ελλάδα, χαλαρά θα ήταν Χρυσαυγίτης.

Χρυσαυγίτης εγώ; Ο ρατσισμός έχει σχέση με βιολογία. Δες στο site της Χρυσης Αυγης για «το σεβασμό στην ποικιλομορφία των χαρακτηριστικών» και πώς κοιτανε να περάσουν το ρατσισμό τους. Εγώ απλά καταγγέλλω τα κακα πολιτιστικά χούγια γιατί πιστευω οτι μπορουν να αλλαξουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 07 Μαρ 2015, 15:59

libre έγραψε: Εγω πια δεν οδηγω στην Ελλαδα απο φόβο.

Πλάκα κάνεις; Δεν υπήρχε καλύτερο πράγμα με το που μου δώσανε αυτοκίνητο τζιπάκι στην δουλειά, γύρισα την μισή Ελλάδα, σε βουνά, χαράδρες, ότι να ναι, είχα βουτήξει το τζίπ μέσα σε λάσπες, πραγματικό τεστάρισμα και κάμελ τρόφι, αυτή ήταν αξέχαστη εμπειρία και το καλύτερο να έχεις καλή παρέα.

:LoL: :LoL: :LoL:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”