Όσον αφορά το νήμα τώρα για να πω και κάτι σχετικό, παραθέτω τον τίτλο "Η καλύτερη λύση που προσδοκάει η Ελλάδα για τη νέα γερμανική κυβέρνηση" και σκάω στα γέλια, και καλύτερη λύση και ελλάδα και γερμανική κυβέρνηση, καλά νταξ, σουρεαλισμός!

Admin έγραψε:Εμείς δεν κουράζουμε τα μάτια των γυναικώνε. Κάτι άλλο κάνουμε στα μάτια τους.

Πέπυ35 έγραψε:Admin έγραψε:Εμείς δεν κουράζουμε τα μάτια των γυναικώνε. Κάτι άλλο κάνουμε στα μάτια τους.
![]()
Ναι έχεις δίκιο, τους τα βγάζετε ,από τις μαλακίες που γράφετε στα φόρα.

Αρίστος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Πεπυ η αξιοπιστια ειναι το Α και Ω σε τετοιες συζητησεις
Η μπορει να ειναι απλα αφορμη για stalking, ο Γιαννοπουλος θα κανει 50 ερωτησεις σαν ανακριτης για να βρει ενα οποιοδηποτε ψεγαδι σε οσα ειπες, αν το βρει οσο ασημαντο και να ειναι δημιουργει εντυπωσεις εναντιον σου, αυτο ειναι τακτικη της Ομαδας Αληθειας για καταστροφη των νηματων και χαλαει και καθε σχεση εδω μεσα μιας και κανει καποιους ανακριτες και αλλους ανακρινομενους...
Εγω τα ορια μου τα ανακοινωσα πριν λιγες μερες, αν δω να αρχιζουν παλι ομαδικες ανακρισεις μαζευω το καπελακι μου και φευγω...
.

Αρίστος
Ο Τσιπρας που εχει στενη φιλικη σχεση με τον Σουλτς, συμφωνα με διαρροες στον τυπο, μετεφερε τηλεφωνικα στο Γερμανο μηνυμα απο τον Μακρον και τον Γιουνκερ (με τους οποιους συναντηθηκε στη Γαλλια) να δεχθει ο Σουλτς να συγκυβερνησει με τη Μερκελ...
Μονο ετσι θα προωθηθει η ατζεντα Μακρον για μεγαλες αλλαγες στην Ευρωπη, αλλαγες που βρισκουν συμφωνη και την Κομμισιον αλλα και τους Ευρωπαιους σοσιαλδημοκρατες...

Πέπυ35 έγραψε:Ρε ποια αξιοπιστία σε ένα φόρουμ, να έγραφε με όνομα και επίθετο φανερά να καταλάβω εν μέρει κι όχι απόλυτα.
Τι είναι ο καθένας εδώ μέσα οικογένειά σας ή κοντινός άνθρωπος, χέστηκα αν με θεωρούν άγνωστοι αναξιόπιστη.
Εντάξει για την επικαιρότητα πες να θες ένα άρθρο, αλλά αυτό εδώ μέσα έχει καταντήσει για γέλια, έκλασα λέει πχ ο Αρίστος, ακουστικό υλικό ζητάει ο Γιαννόπουλας.
Αρίστος έγραψε:Η μπορει να ειναι απλα αφορμη για stalking, ο Γιαννοπουλος θα κανει 50 ερωτησεις σαν ανακριτης για να βρει ενα οποιοδηποτε ψεγαδι σε οσα ειπες, αν το βρει οσο ασημαντο και να ειναι δημιουργει εντυπωσεις εναντιον σου, αυτο ειναι τακτικη της Ομαδας Αληθειας για καταστροφη των νηματων και χαλαει και καθε σχεση εδω μεσα μιας και κανει καποιους ανακριτες και αλλους ανακρινομενους...
Εγω τα ορια μου τα ανακοινωσα πριν λιγες μερες, αν δω να αρχιζουν παλι ομαδικες ανακρισεις μαζευω το καπελακι μου και φευγω...

.gif)