Και μάνα και αδερφό και φίλη διορίζω .... ΔΙΟΡΙΖΑ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Και μάνα και αδερφό και φίλη διορίζω .... ΔΙΟΡΙΖΑ

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 19 Ιαν 2016, 18:32

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 19 Ιαν 2016, 18:38

Πλάκα πλάκα, αυτή η ιστορία θα ρίξει την κυβέρνηση. Της πόπης γίνεται σε φόρα και φατσομπούκι.

Επικοινωνιακά τους πήδηξε και βασικά όχι μόνο δε μαζεύεται, αλλά θα σέρνεται καιρό.....

Εικόνα

Πάαααααααααααααααμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε όλοι μαζίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 19 Ιαν 2016, 19:01

Σεεεεεεε μια υπηρεσίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιααααααααααααααααααα
θαααααααααααα διοριστούμε μαζίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
με τη θεία τη Λίαααααααααααααααααααααααααα

:D
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 19 Ιαν 2016, 21:47

Λαχουρένιος έγραψε:Για να μαστε δικαιοι,αν προκειται για πολιτικες θεσεις,ειναι λογικο και αναμενομενο να διοριζονται κοντινα προσωπα.
Ειναι ομως θεμα α)ο αριθμος αυτων των θεσεων και β)αν αυτα τα προσωπα οντως βοηθουν στην διαμορφωση και εφαρμογη της πολιτικης ή πληρωνονται για να ξυνονται.

Βεβαια,η πρωτη ανακοινωση του κομματοσκυλου αντι να θιξει την ουσια,αναφεροταν στα αγωνιστικα ενσημα της οικογενειας του,με ενα τετοιο τροπο που γυρναει μπουμερανγκ,γιατι πραγματι οπως ειπε ο Κασιδιαρης,ειναι λες και ο ΕΛΑΣ και ο ΔΣΕ πολεμουσαν για να διοριζονται κομματοσκυλα,ή λες και ο ΣΥΡΙΖΑ εχει σχεση με το ΕΑΜ.

Αυτός τα πήρε στο κρανίο γιατί από την αρχή δεν γούσταρε κανένας συγγενής του να διοριστεί πουθενά.
Από πάνω τον πίεζαν , έζησε τέσσερα βράδια με ατελείωτες συζητήσεις , δεν έχουμε πολλούς έμπιστους ,πρέπει όλοι να βοηθήσουμε, αν δεν βάλουν πλάτη οι δικοί μας άνθρωποι ποιοι θα βάλουν και πολλά άλλα.
Αφού τον έπεισαν στο τέλος φαίνεται και ο κακός της ιστορίας.
Για αυτό απάντησε έτσι.
Από την απάντηση του και μόνο καταλαβαίνεις ότι είναι καθαρός ντόμπρος και καθόλου δειλός.
Εγώ του βγάζω το καπέλο!
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 19 Ιαν 2016, 21:49

Το αποφάσισα
Θα σου κάνω δώρο το καλάμι με μηχανισμό να τραβάει την πετονιά. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 19 Ιαν 2016, 21:50

Προσκυνητής έγραψε:Το αποφάσισα

Τώρα με Σύριζα έχω πάρει ανεμότρατα . :s_cool
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 19 Ιαν 2016, 21:52

Μάντης έγραψε:
Προσκυνητής έγραψε:Το αποφάσισα

Τώρα με Σύριζα έχω πάρει ανεμότρατα . :s_cool

Το ήξερα ρε φούστη ότι είσαι ο αδερφός του Ιάσωνα.
Κια δεν το έπαιξα στοίχημα να κονομίσω
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιαν 2016, 21:56

Μάντης έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Για να μαστε δικαιοι,αν προκειται για πολιτικες θεσεις,ειναι λογικο και αναμενομενο να διοριζονται κοντινα προσωπα.
Ειναι ομως θεμα α)ο αριθμος αυτων των θεσεων και β)αν αυτα τα προσωπα οντως βοηθουν στην διαμορφωση και εφαρμογη της πολιτικης ή πληρωνονται για να ξυνονται.

Βεβαια,η πρωτη ανακοινωση του κομματοσκυλου αντι να θιξει την ουσια,αναφεροταν στα αγωνιστικα ενσημα της οικογενειας του,με ενα τετοιο τροπο που γυρναει μπουμερανγκ,γιατι πραγματι οπως ειπε ο Κασιδιαρης,ειναι λες και ο ΕΛΑΣ και ο ΔΣΕ πολεμουσαν για να διοριζονται κομματοσκυλα,ή λες και ο ΣΥΡΙΖΑ εχει σχεση με το ΕΑΜ.

Αυτός τα πήρε στο κρανίο γιατί από την αρχή δεν γούσταρε κανένας συγγενής του να διοριστεί πουθενά.
Από πάνω τον πίεζαν , έζησε τέσσερα βράδια με ατελείωτες συζητήσεις , δεν έχουμε πολλούς έμπιστους ,πρέπει όλοι να βοηθήσουμε, αν δεν βάλουν πλάτη οι δικοί μας άνθρωποι ποιοι θα βάλουν και πολλά άλλα.
Για αυτό απάντησε έτσι.
Από την απάντηση του και μόνο καταλαβαίνεις ότι είναι καθαρός ντόμπρος και καθόλου δειλός.
Εγώ του βγάζω το καπέλο!

Link? :sgrat:
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 19 Ιαν 2016, 21:57

Λαχουρένιος έγραψε:
Μάντης έγραψε:

Για αυτό απάντησε έτσι.
Εγώ του βγάζω το καπέλο!

Link? :sgrat:

Υπογραφή Μάντης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 19 Ιαν 2016, 21:59

Το είδε στην ωμοπλάτη
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”