Τι ετοιμασε ο συριζα , αφου το αρθρακι ειναι γελοιο τρολλαρισμα.
Ρε σεις συνελθετε, και σοβαρευτητε.
Προσπαθειστε το μισος σας να το ελεγξετε ,και να κριτικαρετε ψυχραιμα επι του πραγματικου.
Δεν εχω κανενα προβλημα να προκαλεσω τα ανακλαστικα σας , γραφοντας για κριτικη στον συριζα και τον καθε συριζα και αριστερα και ΚΚ , αλλα επι του πραγματικου τοπιου, του σημερινου.
Ισως το κανω συντομα απαντωντας μονο σε κριτικες σκληρες αντιπαραθεσεις οσο εχθρικες και να ειναι, εφοσον εκτιμω την προσπαθεια αυτου που κριτικαρει ,αλλα να βγαζει νοημα οποιος την παρακολουθει.
Ζητήσαμε αγελάδα, μας φέρατε γάτα!
-
JVarvatos
- Rookie poster

Re: Ζητήσαμε αγελάδα, μας φέρατε γάτα!
Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι το γεγονός ότι παρόλο που διατείνεσαι ότι βλέπεις μακροπρόθεσμα ή πολιτικά τις εξελίξεις, πώς δεν έχεις καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα νέο ΠΑΣΟΚ στη δημιουργία του.
Ο Ψυχάρης ξεκίνησε από εφημερίδες της αριστεράς και από μεγάλη αριστερή οικογένεια. Το ίδιο και ο Μπόμπολας, από οικογένεια ανταρτών, επονίτης κα.
Μάλιστα αυτό που ζητάει ως πολιτική ο Τσιπράκος είναι ακριβώς αυτό που γιγάντωσε τον ΠΑΣΟΚισμό και διέβρωσε την αριστερά μέχρι το μεδούλι.
Αυτό δεν ξέρω πώς δεν το βλέπεις; Ή τι αξία δίνεις σε προσωπικές διαβεβαιώσεις και υπόγειους σχεδιασμούς.
Ο Ψυχάρης ξεκίνησε από εφημερίδες της αριστεράς και από μεγάλη αριστερή οικογένεια. Το ίδιο και ο Μπόμπολας, από οικογένεια ανταρτών, επονίτης κα.
Μάλιστα αυτό που ζητάει ως πολιτική ο Τσιπράκος είναι ακριβώς αυτό που γιγάντωσε τον ΠΑΣΟΚισμό και διέβρωσε την αριστερά μέχρι το μεδούλι.
Αυτό δεν ξέρω πώς δεν το βλέπεις; Ή τι αξία δίνεις σε προσωπικές διαβεβαιώσεις και υπόγειους σχεδιασμούς.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Ζητήσαμε αγελάδα, μας φέρατε γάτα!
exomotis έγραψε:Δεν εχω κανενα προβλημα να προκαλεσω τα ανακλαστικα σας , γραφοντας για κριτικη στον συριζα και τον καθε συριζα
Ποτε δεν το χεις κανει αυτο
0 .