Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας - δώσε πόνο Τσίπουρα
-
exomotis
- Chiprleader

-
Φρούραρχος
- Crazy poster

Re: Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας - δώσε πόνο Τσίπουρα
exomotis έγραψε:Μπα 153 , πολυ καλα μεχρι το 19.
Πολύ ανθεκτικές και βολικές επιγονατίδες

Θα σου τις φέρω για δώρο, να μην ταλαιπωρείς τα γόνατά σου όσο είσαι στα 4
0 .
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

Ψάχνω κάτι σε ροζ, αλλά δεν είχαν προβλέψει 

0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Παλι εξω επεσες στην αριθμητικη.
Υπομονη, καπου θα βγεις σωστος και δεν θα σε χανουμε οπως μετα τις εκλογες παλι.
Υπομονη, καπου θα βγεις σωστος και δεν θα σε χανουμε οπως μετα τις εκλογες παλι.

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
exomotis
- Chiprleader

Δυσκολο , θα πονεσετε πολυ τωρα , αλλα και να γενουν το αποτελεσμα ειναι γνωστο παλι , δεν βαλατε μυαλο?
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Μονο εμεις θα πονεσουμε?Ουτε εσυ εισαι εξασφαλισμενος.
Την τελευταια 3ετια πιθανον εχεις κανει μεγαλα ανοιγματα στα μηνιαια εξοδα σου,γιατι εχει ανεβει και ο μισθος σου απο το κομμα.
Καλο θα ειναι να μειωσεις σιγα σιγα αυτα τα εξοδα,ετσι ωστε οταν μειωθει και ο μισθος σου (λογω της πτωσης της κρατικης επιδοτησης),να μην εισαι ανοικτος σε χρεη.
Την τελευταια 3ετια πιθανον εχεις κανει μεγαλα ανοιγματα στα μηνιαια εξοδα σου,γιατι εχει ανεβει και ο μισθος σου απο το κομμα.
Καλο θα ειναι να μειωσεις σιγα σιγα αυτα τα εξοδα,ετσι ωστε οταν μειωθει και ο μισθος σου (λογω της πτωσης της κρατικης επιδοτησης),να μην εισαι ανοικτος σε χρεη.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Λαχουρένιος έγραψε:Μεχρι το καλοκαιρι εκλογες
Νωρίτερα πολύ νωρίτερα
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
exomotis
- Chiprleader

Λαχουρένιος έγραψε:Μονο εμεις θα πονεσουμε?Ουτε εσυ εισαι εξασφαλισμενος.
Δεν μιλω ποτε προσωπικα πανω σε θεματα σαν αυτα.
Φυσικα και δεν εχω διαφορες απο ανθρωπους εργαζομενους και φυσικα καμμια επαφη ποτε μου δεν ειχα με κρατουντες.
Με γνωριζουν αρκετοι λοιπον, και μη προτρεχεις αφου δεν εχεις ιδεα για το τι γραφεις, σχεδον παντα.
Και το ΚΚΕ λοιπον παλια ειχε και την επιχειρηση και τον τροπο να με <<βολεψει>>....καποτε, οπως και συντροφους , που αλλους κατι εκανε και αλλους οχι. Μιας και μιλας λοιπον για την παρτη μου , βαρος στο κομμα ποτε δεν εγινα, εδεινα και δεν επαιρνα φιλαρακο.
Μου χρωστανε και δεν χρωσταω βλακακο, που γραφεις χωρις να εχεις ιδεα, σε κανενα πστη ουτε κομμα.
Ποτε και κανενα δεν στριμωξα ουτε παρακαλεσα σαν σαλιγγαρι για κατι που θα με ανεβαζε οικονομικα.
Η εργασια μου ηταν αυτη που συντηρουσε τα παντα.
Οταν λοιπον γραφετε μερικοι κατι απο την αντιπαθεια σας επειδη δεν μπορειτε αλλιως να απαντησετε , μην ειστε τοσο ηλιθιοι ωστε να προσπαθειτε να προκαλειτε σε προσωπικο επιπεδο γιατι τοτε ισως φατε χοντρες σφαλιαρες.
Παρεκτος και ειστε εντελως βλακες και δεν κατανοειτε και τα βασικα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

exomotis έγραψε:Φυσικα και δεν εχω διαφορες απο ανθρωπους εργαζομενους
Mα και συ εργαζομενος εισαι,του ΙΤ κιολας,με δεκαδες χιλιαδες ωρες πανω στο πληκτρολογιο.
και φυσικα καμμια επαφη ποτε μου δεν ειχα με κρατουντες.
Μου χρωστανε και δεν χρωσταω βλακακο
Σου χρωστανε?Ποσους μηνες σε εχουν απληρωτο δηλαδη?Φταινε τα capital controls μηπως?
Οταν λοιπον γραφετε μερικοι κατι απο την αντιπαθεια σας επειδη δεν μπορειτε αλλιως να απαντησετε , μην ειστε τοσο ηλιθιοι ωστε να προσπαθειτε να προκαλειτε σε προσωπικο επιπεδο γιατι τοτε ισως φατε χοντρες σφαλιαρες.
Παρεκτος και ειστε εντελως βλακες και δεν κατανοειτε και τα βασικα.
Ηλιθιος ειναι οποιος πιστευει οτι τα γραφεις ολα αυτα ψεμματα τοσο συστηματικα χωρις να χεις προσωπικο οφελος.
0 .