Νομιζεις οτι εισαι εξυπνος Μητροπουλε σαπακι, λαμογιο.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Νομιζεις οτι εισαι εξυπνος Μητροπουλε σαπακι, λαμογιο.

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 19 Αύγ 2015, 13:32

Εσύ επιλέγεις να το αποφύγεις δια της πλαγίας οδού με μπόλικους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για να εκτονωθείς.

Για να γράψω την αλήθεια, διαβάζοντας τα μηνύματά σου, το "όλοι φταίτε για όλα εκτός από εμένα" μου φαίνεται ότι διέπει το πνεύμα τους

Πέστα, χρυσόστομε.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 19 Αύγ 2015, 13:43

exomotis έγραψε:Γραφει παιδικα χωρις νοημα.
Μιλα για σκληρη γλωσσα που δεν του αρεσει , αλλα για μια ουσια που αγνοει δεν βγαζει κουβεντα.
Και τι να πει?
Τα βαζει με οποιον προσπαθει να του δειξει οτι ευτελιζεται σαν ανθρωπος ακομα και απο το ΠΗΞΤΕ.

Τι ειναι αυτο, για ποιους το βαζεις, κριτικη τιμωρητικη να μη κανει μαλακιες ο ψηφοφορος στο μεγαλο μερος του κανεις ρε φουκαρα?
Τι πα να πει οτι δεν ψηφισες ποτε κανενα κομμα μεγαλο?
Δεν μοιαζεις απο τετοιος, αφου μισεις κατι που αγνοεις και γραφεις απο την πρωτη στιγμη ανεξοδες παπαριες στο ιδιο στυλ με το ΠΗΞΤΕ.

Ποια ειναι η θεση σου για ολα αυτα και η λυση που θελεις αφου ελεεινολογεις τους αλλους?
Αν πηξουν ρε χαχαμικο τι θα καταλαβεις, θα πει οτι καλα παθαινουν γιατι δεν σου εκαναν το χατηρι να ψηφισουν τι?
Γιατι δεν μας το λες, μας το κρυβεις?
Ποια κυβερνηση σου καθεται καλυτερα?

Δεν εχει αναγκη απο τον ροκο - εξωμοτη ο σκοτωστρας, σε σκοτωνει και απο μονος του.
Δεν το εχεις καταλαβει οτι εισαι λιγος που προσπαθει να κανει τον πολυ.

Μας εφιαξες ομαδα ηδη ε, και με κοινα χαρακτηριστικα ετσι ρε φρουντ της δεκαρας?
Και περιμενεις και απαντηση σε αυτη την παραδοξολογια που δειχνει ανικανοτητα σκεψης.

Οταν λοιπον γραφω και αναλυω κατι γενικο, τι καταλαβαινεις?
Εσενα εχω στοχο η να καταλαβεις ερμε δυο τρια πραγματα που τα απλοποιω οπως μπορω, για κατι τυπακους σαν την παρτη σου, που γεμει εδω το μαγαζι?
Διαβαζεις κατι, καταλαβαινεις η γραφεις παραμυθι δικο σου αλλα αντι αλλων πανω στο θεμα μονο και μονο για να αντιδρασεις παιδιαστικα, αφου δεν μπορεις να κρτικαρεις το παραμικρο παρα μονο να γρυλισεις οτι σου κατεβει?
Κομπλεξικο εισαι ρε?

Σε μένα αναφέρεσαι; Αν έτσι είναι, και σε ουσία αναφέρθηκα, αλλά μάλλον βαριέσαι να διαβάζεις μεγάλα κείμενα οπότε δεν το πρόσεξες. Επιπλέον, την τιμωρητική κριτική στην οποία αναφέρεσαι άλλος την κάνει, όχι εγώ, αυτός που υπερασπίζεσαι με πάθος. Το να με αξιολογείς εσύ από όλους τους άλλους εδώ μέσα, για το αν αυτά που γράφω έχουν εκτόπισμα ή όχι, είναι όχι απλά αστείο, αλλά ξεκαρδιστικό. Την ομάδα δεν την έφτιαξα εγώ, αλλά εσείς. Χέρι-χέρι οι ευρωκομμουνιστές με τους νεοφιλελεύθερους. Ένας φρικώδης, και όμως απόλυτα ταιριαστός, γάμος ιδεολογιών. Το "παιδιάστικες αντιδράσεις" μάλλον σε κάποιους άλλους ταιριάζει καλύτερα, εγώ προσπαθώ να συζητήσω βάσει επιχειρημάτων και λογικής, άλλους παρατηρώ να παθιάζονται, να αρπάζονται και να εκτοξεύουν χαρακτηρισμούς σαν πολυβόλα. Οπότε πρόσεξε πολύ καλά.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 19 Αύγ 2015, 14:12

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Δε σε δαιμονοποιώ και ούτε σε αποκάλεσα φασίστα. Ενδιαφέρον πάντως που το πας στο προσωπικό και θίγεσαι αμέσως προς αυτήν την κατεύθυνση.

δαιμονοποιεις, και παιζεις ανουσια με τις λεξεις. Τι διαφορα εχει το να σε πω φασιστα απο το να πω πως η αποψη σου ειναι φασιστικη ? καμια ! μιλα ευθεως γιατι δεν προκειται να συννενοηθουμε οσο και να το κουραζουμε.

Προσωπικο ειναι το ψευτικο επινοημα που μου απεδωσες "για ολα φταιτε εσεις, εκτος απο εμενα". Ενολιγοις εσυ εκκινησες εξαρχης απτο προσωπικο ! για να κανεις μια ακομη τουμπα εδω και να το αποδωσεις σε μενα.

ΠΗΞΤΕ έγραψε: Αυτό που έχω επαναλάβει σε όλα τα προηγούμενα μηνύματά μου, και το ξεκαθαρίζω για άλλη μία φορά, είναι πως η έννοια της συλλογικής ευθύνης που επικαλείσαι συνεχώς έχει ρίζες από το συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο, το φασισμό δηλαδή, και προηγουμένως ανέπτυξα μια ολόκληρη επιχειρηματολογία για να το στηρίξω αυτό. Κάθε άλλο παρά φασιστικό είναι να επιμένω στις ιδέες μου και να τις διατυπώνω ελεύθερα-επίσης ενδιαφέρον που βρίσκεις αυτό ως κάτι το ανελεύθερο και ολοκληρωτικό στο χαρακτήρα του.

οχι φασιστικη, (σταματω τον διασυρμο του ορου στον οποιο επιδιδεσαι) αλλα κομπλεξικη, ειναι η συκοφαντια και η προπαγανδιστικη διαστρεβλωση που κανεις.

Για παραδειγμα, αφου διαστρεβλωσες μια, λεγοντας μου πως υποστηριζω την συλλογικη ευθυνη, σου διευκρινησα οτι ΔΕΝ υποστηριζω την συλλογικη ευθυνη αλλα την πλειοψηφικη ευθυνη, γιατι στην δημοκρατια, ειτε μας αρεσει ειτε οχι αποφασιζει η πλειοψηφεια αλλα ωστοσο επανερχεσαι εξακολουθωντας να λες οτι πρεσβευω την συλλογικη ευθυνη, την οποια μαλιστα την συνδεεις με την φασιστικη ιδεολογια χωρις καν να μας οριζεις το κριτηριο που κανει κατι φασιστικο ή οχι.

αυτο ειναι εμμονικη συκοφαντια με την οποια ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαι.

ΠΗΞΤΕ έγραψε: Για να γράψω την αλήθεια, διαβάζοντας τα μηνύματά σου, το "όλοι φταίτε για όλα εκτός από εμένα" μου φαίνεται ότι διέπει το πνεύμα τους, πουθενά δεν υπονόησα ότι το έγραψες αυτολεξεί. Αν δεν είναι όντως αυτή η πρόθεσή σου, τότε το παίρνω πίσω. Δεν μπερδεύω καθόλου τη διαδικτυακή με την κανονική, καθημερινή ζωή, σχετικά με τις πράξεις που κάνουμε ή όχι αναφερόμουν ακριβώς σε αυτό το δεύτερο σκέλος. Εκφράζω πως αν είναι να μιλάμε για ευθύνη, το συνετό είναι να ψάχνουμε σε ατομικό επίπεδο, το οποίο εφόσον δεν μπορούμε να θίξουμε εδώ μέσα γιατί πολλοί από εμάς θέλουμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά μας δεδομένα, είναι κάτι που δεν τίθεται σε συζήτηση, απλά προσπαθεί ο καθένας μας να το διαχειριστεί όσο μπορεί καλύτερα. Τέλος, να διευκρινίσω πως υπάρχει πάντοτε μια μέση οδός (το ότι δε βρίζεις τους συνταξιούχους νυχθημερόν π.χ. δε σημαίνει ότι είσαι γλύφτης).

Εαν θελεις να ασχολουμαι με αυτα που γραφεις μενε ακριβως στα λογια μου οπως κανω και εγω και ΟΧΙ σε αυτα που σου φαινονται ή φαντασιωνεσαι οτι διεπουν πνευματα κλπ. εαν οχι τοτε σε βγαζω απτον κοπο και παραδεχομαι "οτι αποφευγω πλαγια την σουπερ σου διανοηση" :s_crazy

Οχι, δεν βριζω νυχθημερον τους συνταξιουχους, μιλω ΠΑΝΤΑ με στοιχεια και λεω οτι η πολιτικη που ακολουθειται στο ασφαλιστικο εδω και δεκαετιες οδηγει στην υποδουλωση της νεας γενιας απο τους συνταξιουχους, σε σημειο σημερα το ποσοστο των συνταξιουχων της χωρας να ειναι ισο με το ποσοστο ανεργιας της χωρας, σε σημειο οι συνταξιουχοι κατω των 60 σημερα να κοστιζουν παραπανω απο τα εσοδα του ΕΝΦΙΑ κλπ.

το αν εσυ σε ολα αυτα βλεπεις υβρεις, βλεπεις συνδεσεις με την φασιστικη ιδεολογια, βλεπεις οτι θετω τον εαυτο μου στο απυροβλητο, βλεπεις τη χιονατη και τους 7 νανους, ειναι κατι που απλα θα το γραψω στα @@ μου ή για να αισθανθεις καλυτερα θα "το αποφυγω πλαγιως".

Αν συνεχισεις στην ιδια χαοτικη και συκοφαντικη τακτικη, μαλλον αυτη θα ειναι και η τελευταια μου απαντηση οποτε σου ευχομαι καλη εκτονωση και ανακουφιση :ciao5:
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 19 Αύγ 2015, 15:06

Για πε ανθρωπακο.
Τι να προσεξω πολυ καλα?
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 19 Αύγ 2015, 15:36

nik_killthemall έγραψε:δαιμονοποιεις, και παιζεις ανουσια με τις λεξεις. Τι διαφορα εχει το να σε πω φασιστα απο το να πω πως η αποψη σου ειναι φασιστικη ? καμια ! μιλα ευθεως γιατι δεν προκειται να συννενοηθουμε οσο και να το κουραζουμε.

Προσωπικο ειναι το ψευτικο επινοημα που μου απεδωσες "για ολα φταιτε εσεις, εκτος απο εμενα". Ενολιγοις εσυ εκκινησες εξαρχης απτο προσωπικο ! για να κανεις μια ακομη τουμπα εδω και να το αποδωσεις σε μενα.

οχι φασιστικη, (σταματω τον διασυρμο του ορου στον οποιο επιδιδεσαι) αλλα κομπλεξικη, ειναι η συκοφαντια και η προπαγανδιστικη διαστρεβλωση που κανεις.

Για παραδειγμα, αφου διαστρεβλωσες μια, λεγοντας μου πως υποστηριζω την συλλογικη ευθυνη, σου διευκρινησα οτι ΔΕΝ υποστηριζω την συλλογικη ευθυνη αλλα την πλειοψηφικη ευθυνη, γιατι στην δημοκρατια, ειτε μας αρεσει ειτε οχι αποφασιζει η πλειοψηφεια αλλα ωστοσο επανερχεσαι εξακολουθωντας να λες οτι πρεσβευω την συλλογικη ευθυνη, την οποια μαλιστα την συνδεεις με την φασιστικη ιδεολογια χωρις καν να μας οριζεις το κριτηριο που κανει κατι φασιστικο ή οχι.

αυτο ειναι εμμονικη συκοφαντια με την οποια ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαι.

Εαν θελεις να ασχολουμαι με αυτα που γραφεις μενε ακριβως στα λογια μου οπως κανω και εγω και ΟΧΙ σε αυτα που σου φαινονται ή φαντασιωνεσαι οτι διεπουν πνευματα κλπ. εαν οχι τοτε σε βγαζω απτον κοπο και παραδεχομαι "οτι αποφευγω πλαγια την σουπερ σου διανοηση" :s_crazy

Οχι, δεν βριζω νυχθημερον τους συνταξιουχους, μιλω ΠΑΝΤΑ με στοιχεια και λεω οτι η πολιτικη που ακολουθειται στο ασφαλιστικο εδω και δεκαετιες οδηγει στην υποδουλωση της νεας γενιας απο τους συνταξιουχους, σε σημειο σημερα το ποσοστο των συνταξιουχων της χωρας να ειναι ισο με το ποσοστο ανεργιας της χωρας, σε σημειο οι συνταξιουχοι κατω των 60 σημερα να κοστιζουν παραπανω απο τα εσοδα του ΕΝΦΙΑ κλπ.

το αν εσυ σε ολα αυτα βλεπεις υβρεις, βλεπεις συνδεσεις με την φασιστικη ιδεολογια, βλεπεις οτι θετω τον εαυτο μου στο απυροβλητο, βλεπεις τη χιονατη και τους 7 νανους, ειναι κατι που απλα θα το γραψω στα @@ μου ή για να αισθανθεις καλυτερα θα "το αποφυγω πλαγιως".

Αν συνεχισεις στην ιδια χαοτικη και συκοφαντικη τακτικη, μαλλον αυτη θα ειναι και η τελευταια μου απαντηση οποτε σου ευχομαι καλη εκτονωση και ανακουφιση :ciao5:

Πώς δεν έχει διαφορά, και δη τεράστια! Δεν κάνω επίθεση στο χαρακτήρα σου ως σύνολο (που δε δύναμαι να γνωρίζω) αλλά σε κάτι πολύ πιο συγκεκριμένο και μεμονωμένο που επικαλείσαι. Νομίζω δε θα μπορούσα να γίνω περισσότερο ξεκάθαρος. Εγώ ποτέ δεν ξεκίνησα τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, και πολύ περισσότερο το χυδαίο λεξιλόγιο τύπου "παπαριές" και τα λοιπά, οπότε μη μου προσάπτεις το ότι εγώ ξεκίνησα και καλά να "βάζω φωτιές". Εσύ από την άλλη βέβαια μπορείς να μου προσάπτεις ό,τι θέλεις, κόμπλεξ, προπαγανδιστική διάθεση και τα λοιπά αλλά εγώ δε θα πρέπει να αντιδρώ. Ωστόσο δε θα μπω σε αυτό το αδιέξοδο τριπάκι. Το αν φαίνεται αυτό στα μηνύματά σου αφήνω να το κρίνουν όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Επίσης πάλι προσπαθείς δια της πλαγίας να το πας αλλού (αν και χαίρομαι πολύ που γίνεσαι πιο συγκεκριμένος και σαφής, πηγαίνοντάς το από το "φταίνε όλοι" στο "φταίει η πλειοψηφία"). Η πλειοψηφική ευθύνη φυσικά και είναι συλλογική ευθύνη, επειδή εξομοιώνει όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ένα συγκεκριμένο πληθυσμιακό κομμάτι ως κινητήριες δυνάμεις που διαμορφώνουν τις επιλογές μιας εκάστοτε "δημοκρατικά" εκλεγμένης ηγεσίας, κάτι που σε ένα σύστημα έμμεσης εκπροσώπησης όπως τα περισσότερα στον κόσμο είναι παράλογο να το προσάπτει κανείς, κι εμμέσως εκμηδενίζει την ξεχωριστή προσωπικότητα του καθενός. Για αυτό και δεν έχει καμία διαφορά το ένα με το άλλο. Το πως την όρισα ως έννοια που πηγάζει από τη φασιστική ιδεολογία το έχω κάνει αμέτρητες φορές σε αυτό το νήμα, ειλικρινά καταντά κουραστικό να παριστάνεις τον ανήξερο γιατί χαζό δε σε έχω. Εγώ πάντως μένω ακριβώς στα λόγια σου και βάσει αυτών αξιολογώ και αναπτύσσω τα δικά μου γραπτά. Όπως εσύ χαρακτηρίζεις πως επιτελώ έναν συγκεκριμένο σκοπό υποτίθεται με όσα εκφράζω εδώ, έτσι κι εγώ έχω αυτό το δικαίωμα και μπορώ να ασκώ κριτική. Επιπλέον θέλω να ξεκαθαρίσω πως είναι εντελώς, μα εντελώς διαφορετικό να εκφράζεις ενστάσεις και αντιρρήσεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο πολιτικής που ασκείται, εσύ έθεσες ως παράδειγμα του πως διαχειρίζονταν επί δεκαετίες το ασφαλιστικό οι εκάστοτε ηγεσίες, με το να εκφράζεσαι αρνητικά εναντίον των κοινωνικών ομάδων που πάντοτε υφίστανται παθητικά το πλαίσιο αυτό. Αν δε γίνεται εκ του πονηρού αυτό, τότε ταιριάζει απόλυτα στη συγκεκριμένη περίσταση η φράση για το δέντρο και το δάσος. Βλέπω αυτό που βλέπω, όπως αυτό ισχύει και για εσένα, και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας. Η ουσιαστική διαφορά μεταξύ μας είναι ότι εγώ δε σε χλευάζω για το πως μπορεί να ερμηνεύεις κάποια πράγματα, ούτε προσπαθώ να σου επιβάλλω τη δική μου οπτική γωνία. Αν δε μου απαντήσεις πάντως θα στενοχωρηθώ, γιατί ασχέτως από την κακή σου διάθεση, πάντα χαίρομαι να γίνεται γόνιμος διάλογος εδώ μέσα.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 19 Αύγ 2015, 16:43

πω πω...ειχαμε τον φιλτατο εξομωτη να γραφει σεντόνια , κόλλησε και ο μπήξτε τώρα! ρε, ενας ενας, δεν προλαβάινω να μορφώνομαι εδω μέσα!

Πηξτε προτεραιότητα εχει ο εξομωτης, να το ξέρεις.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 19 Αύγ 2015, 17:52

ΠΗΞΤΕ έγραψε: Αν δε μου απαντήσεις πάντως θα στενοχωρηθώ, γιατί ασχέτως από την κακή σου διάθεση, πάντα χαίρομαι να γίνεται γόνιμος διάλογος εδώ μέσα.

Εικόνα

τον γονιμο διαλογο που τον ειδες ?

λυπαμαι αλλα θα σε στεναχωρησω, δεν παιζει να χασω αλλο χρονο με τον τροπο που γραφεις και πλατυαζεις στο απειρο (και προς α-θεου δεν στο απαγορευω να το κανεις ορμωμενος απο τον υπερμετρο φασισμο που με διεπει, καντο ελευθερα με την ευχη μου και επ'απειρον ), καταχωρησε με ως φασιστα, χεητερ, κακοδιαθετο, σκατοψυχο κλπ. νο προμπ.

χαιρετω :ciao5:
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”