ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Δε σε δαιμονοποιώ και ούτε σε αποκάλεσα φασίστα. Ενδιαφέρον πάντως που το πας στο προσωπικό και θίγεσαι αμέσως προς αυτήν την κατεύθυνση.
δαιμονοποιεις, και παιζεις ανουσια με τις λεξεις. Τι διαφορα εχει το να σε πω φασιστα απο το να πω πως η αποψη σου ειναι φασιστικη ? καμια ! μιλα ευθεως γιατι δεν προκειται να συννενοηθουμε οσο και να το κουραζουμε.
Προσωπικο ειναι το ψευτικο επινοημα που μου απεδωσες "για ολα φταιτε εσεις, εκτος απο εμενα". Ενολιγοις εσυ εκκινησες εξαρχης απτο προσωπικο ! για να κανεις μια ακομη τουμπα εδω και να το αποδωσεις σε μενα.
ΠΗΞΤΕ έγραψε: Αυτό που έχω επαναλάβει σε όλα τα προηγούμενα μηνύματά μου, και το ξεκαθαρίζω για άλλη μία φορά, είναι πως η έννοια της συλλογικής ευθύνης που επικαλείσαι συνεχώς έχει ρίζες από το συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο, το φασισμό δηλαδή, και προηγουμένως ανέπτυξα μια ολόκληρη επιχειρηματολογία για να το στηρίξω αυτό. Κάθε άλλο παρά φασιστικό είναι να επιμένω στις ιδέες μου και να τις διατυπώνω ελεύθερα-επίσης ενδιαφέρον που βρίσκεις αυτό ως κάτι το ανελεύθερο και ολοκληρωτικό στο χαρακτήρα του.
οχι φασιστικη, (σταματω τον διασυρμο του ορου στον οποιο επιδιδεσαι) αλλα κομπλεξικη, ειναι η συκοφαντια και η προπαγανδιστικη διαστρεβλωση που κανεις.
Για παραδειγμα, αφου διαστρεβλωσες μια, λεγοντας μου πως υποστηριζω την συλλογικη ευθυνη, σου διευκρινησα οτι ΔΕΝ υποστηριζω την συλλογικη ευθυνη αλλα την πλειοψηφικη ευθυνη, γιατι στην δημοκρατια, ειτε μας αρεσει ειτε οχι αποφασιζει η πλειοψηφεια αλλα ωστοσο επανερχεσαι εξακολουθωντας να λες οτι πρεσβευω την συλλογικη ευθυνη, την οποια μαλιστα την συνδεεις με την φασιστικη ιδεολογια χωρις καν να μας οριζεις το κριτηριο που κανει κατι φασιστικο ή οχι.
αυτο ειναι εμμονικη συκοφαντια με την οποια ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαι.
ΠΗΞΤΕ έγραψε: Για να γράψω την αλήθεια, διαβάζοντας τα μηνύματά σου, το "όλοι φταίτε για όλα εκτός από εμένα" μου φαίνεται ότι διέπει το πνεύμα τους, πουθενά δεν υπονόησα ότι το έγραψες αυτολεξεί. Αν δεν είναι όντως αυτή η πρόθεσή σου, τότε το παίρνω πίσω. Δεν μπερδεύω καθόλου τη διαδικτυακή με την κανονική, καθημερινή ζωή, σχετικά με τις πράξεις που κάνουμε ή όχι αναφερόμουν ακριβώς σε αυτό το δεύτερο σκέλος. Εκφράζω πως αν είναι να μιλάμε για ευθύνη, το συνετό είναι να ψάχνουμε σε ατομικό επίπεδο, το οποίο εφόσον δεν μπορούμε να θίξουμε εδώ μέσα γιατί πολλοί από εμάς θέλουμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά μας δεδομένα, είναι κάτι που δεν τίθεται σε συζήτηση, απλά προσπαθεί ο καθένας μας να το διαχειριστεί όσο μπορεί καλύτερα. Τέλος, να διευκρινίσω πως υπάρχει πάντοτε μια μέση οδός (το ότι δε βρίζεις τους συνταξιούχους νυχθημερόν π.χ. δε σημαίνει ότι είσαι γλύφτης).
Εαν θελεις να ασχολουμαι με αυτα που γραφεις μενε ακριβως στα λογια μου οπως κανω και εγω και ΟΧΙ σε αυτα που σου φαινονται ή φαντασιωνεσαι οτι διεπουν πνευματα κλπ. εαν οχι τοτε σε βγαζω απτον κοπο και παραδεχομαι "οτι αποφευγω πλαγια την σουπερ σου διανοηση"
Οχι, δεν βριζω νυχθημερον τους συνταξιουχους, μιλω ΠΑΝΤΑ με στοιχεια και λεω οτι η πολιτικη που ακολουθειται στο ασφαλιστικο εδω και δεκαετιες οδηγει στην υποδουλωση της νεας γενιας απο τους συνταξιουχους, σε σημειο σημερα το ποσοστο των συνταξιουχων της χωρας να ειναι ισο με το ποσοστο ανεργιας της χωρας, σε σημειο οι συνταξιουχοι κατω των 60 σημερα να κοστιζουν παραπανω απο τα εσοδα του ΕΝΦΙΑ κλπ.
το αν εσυ σε ολα αυτα βλεπεις υβρεις, βλεπεις συνδεσεις με την φασιστικη ιδεολογια, βλεπεις οτι θετω τον εαυτο μου στο απυροβλητο, βλεπεις τη χιονατη και τους 7 νανους, ειναι κατι που απλα θα το γραψω στα @@ μου ή για να αισθανθεις καλυτερα θα "το αποφυγω πλαγιως".
Αν συνεχισεις στην ιδια χαοτικη και συκοφαντικη τακτικη, μαλλον αυτη θα ειναι και η τελευταια μου απαντηση οποτε σου ευχομαι καλη εκτονωση και ανακουφιση