paralo έγραψε:κι εγώ τον συμπαθώ. Το λενε (εντος κ εκτός κομματος) οτι "καλυτερος ανθρωπος απο τον Παναγιώτη δεν υπάρχει".
Ε, τώρα, αν δεν ψηφίσει, το κόμμα θα του πει κάτι τέτοιο: "είσαι πολύ καλός για μας, σου αξίζει κάτι καλύτερο κλπ".

paralo έγραψε:κι εγώ τον συμπαθώ. Το λενε (εντος κ εκτός κομματος) οτι "καλυτερος ανθρωπος απο τον Παναγιώτη δεν υπάρχει".

ΓΑΛΗ έγραψε:paralo έγραψε:κι εγώ τον συμπαθώ. Το λενε (εντος κ εκτός κομματος) οτι "καλυτερος ανθρωπος απο τον Παναγιώτη δεν υπάρχει".
Ε, τώρα, αν δεν ψηφίσει, το κόμμα θα του πει κάτι τέτοιο: "είσαι πολύ καλός για μας, σου αξίζει κάτι καλύτερο κλπ".

paralo έγραψε:ΓΑΛΗ έγραψε:paralo έγραψε:κι εγώ τον συμπαθώ. Το λενε (εντος κ εκτός κομματος) οτι "καλυτερος ανθρωπος απο τον Παναγιώτη δεν υπάρχει".
Τον υποτιμάς. Αυτός θα τους πει οτι ειναι λιγοι για τη δικη του καλοσυνη.
(περα απο την πλάκα, ο Π.Λαφαζανης είναι αυτό που δείχνει. Μονολιθικος ναι μεν, genuine δε. Exei οντως καλοσυνη μεσα του, δλδ βοηθάει ατυπως ανθρώπους στον περιγυρό του)

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Καλά, αυτό είναι πταίσμα. Από τη στιγμή που σταμάτησε η καθημερινή έντυπη έκδοση μας έχουν βγει τα μάτια.

ВладимирВладимирович έγραψε:Ή μόνη λύση για τον Τσιπρα είναι η παραίτηση και εκλογές.
Εν το μεταξύ πιστολιαζουμε την πληρωμή προς εκτ