nik_killthemall έγραψε:
ναι ναι ειπα καθυστερια ... δεν ειναι οτι το τερματισες εσυ και τωρα ψαχνεσαι, οοοχι ... εγω ειπα καθυστερια ...
ρε μλκα τρολοαλκη, εδω ταυτιζεις τον λαχουρ που δηλωνει κκε, με νεοφιλ επειδη αραια και που συμφωνει μαζι μου, και μου λες οτι κανω μλκια που ταυτιζω τις αποψεις τις δικες σου και τον μητσου που δηλωνετε και οι δυο δαγκωτο μαρξ και που πεταχτηκες στη τελικη να απαντησεις στη θεση του και χωρις να εχετε οπως λες και τις ιδιες αποψεις λογω πλουραλισμου στο κκε ?
ειναι αυτο που λενε οτι μπορει να μην βλεπεις το βουνο που εχεις για καμπουρα, αλλα βλεπεις μια χαρα τον λοφισκο-καμπουρα του αλλου ...
γαμα το ...
το να διορθώνεις μια καθυστεριά με πέντε, δεν θεωρείται ακριβώς διόρθωση.
Τες παν, μια και η κουβέντα αυτή δεν βγάζει πουθενά, να ανακεφαλαιώσω:
1. Είπες μια μέγιστη μπούρδα (ότι ο ...καπιταλισμός έχει ως... στόχο τον... κεντρικό σχεδιασμό

) η οποία... πως να το πω κομψά... είναι τόσο τραγικά άκυρη, που ένας στοιχειωδώς νοήμων άνθρωπος δεν θα την εκστόμιζε ούτε σε 100 χρόνια. Εσύ την λες και την ξαναλές και δεν αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ξέρεις καν τι είναι κεντρικός σχεδιασμός. Σε αυτό έσπευσα (πάντα ευγενικά

) να σε διορθώσω. Και προσέφερα και ένα λιθαράκι ως προς την κουβέντα για την Κίνα, για να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα (γιατί ούτε κει ξέρεις τι συμβαίνει - αυτό που δεν ξέρεις τίποτε αλλά μιλάς λες και τα ξέρεις όλα, είναι ίδιον των φιλελέρων ανά τον κόσμο, κάτι αμερικανοί γνωστοί μου φιλελέρες με τον ίδιο στόμφο μιλάνε για πράγματα για τα οποία δεν έχουν ιδέα).
2. Παρότι κατάλαβες στο βάθος του μοναδικού εγκεφαλικού κυττάρου σου που συνεχίζει να λειτουργεί, ότι είπες μαλακία, το Εγώ σου είναι υπερβολικά μεγάλο (αντιστρόφως ανάλογο με τη νοημοσύνη σου ενα πράμα) για να παραδεχτείς ότι είπες πίπα, οπότε συνεχίζεις στο μοτίβο "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε".
3. Οπότε από που να πιαστείς; Πιάνεσαι από το ότι διαφωνούμε σε ένα δευτερεύον ζήτημα για την καπιταλιστική Κίνα εγώ με τον Μήτσο. Που αν το συζητήσουμε, είμαι σίγουρος ότι θα βρουμε κοινή συνισταμένη γιατί και οι δύο έχομε μαρξιστική παιδεία και μπορούμε διαλεκτικά να καταλήξουμε κάπου. Δίχως αυτό να σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να συμφωνήσουμε, πολλά πράγματα είναι θέμα οπτικής (διότι το ποιον στόχο έχει ο κεντρικός σχεδιασμός της Κίνας δεν είναι ΓΕΓΟΝΟΣ, αλλά ΕΚΤΙΜΗΣΗ μιας κατάστασης).