Και ολως τυχαιως σοβαρους θεωρεις μονο οσους στηριζουν ή εστω δειχνουν ανοχη στο ΣΥΡΙΖΑ,μποτ.
Δεν με ενδιαφερουν τα προσωπικα φιλε,και ποιους ξερεις και ποιους οχι.
Το κομμα σου συνεχιζει και εφαρμοζει τη βαρβαρη πολιτικη των τελευταιων ετων,και το μονο που χεις να φερεις ως αντιρρηση,ειναι ποσο μας γαμαει το κομμα σου με τα ποσοστα του και τις δημοσκοπησεις του.Λες και ολοι τρωμε ψωμακι αναλογα με το ποσο ψηλα ειστε.
Δεν με ενδιαφερει μεσα σε αυτο το πλαισιο να κανω χαρουλες και δημοσιες σχεσεις.Πεθαινει κοσμος με τις μαλακιες σας,δεν εχω αυτη την πολυτελεια.Οταν ησουν στο 4% γελουσα με τις μαλακιες σου,πλεον εισαι για φτυσιμο.
Τι εγινε ρε, πιασαν τον Λεωνιδα Μπομπολα?
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Re: Τι εγινε ρε, πιασαν τον Λεωνιδα Μπομπολα?
Για να είμαι δίκαιος: εγώ δεν θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μακρύ χέρι των καπιταλιστών a priori, στο βαθμό που είναι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, κλπ. Αυτό θα το δεχτώ, εγώ είμαι καλοπραίρετος άνθρωπος
ΑΛΛΑ!!!
Με δεδομένη την κατάσταση, την οποία μπορεί να την αναλύσει μαρξιστικά οποισδήποτε αριστερός με τη στοιχειώδη μαρξιστική παιδεία (ακόμη και λοβοτομημένος)
Με δεδομένο ότι ΔΕΝ μπορείς να εφαρμόσεις ούτε καν αυτό το πρόγραμμα που εξήγγειλες (το οποίο για έναν σοσιαλδημοκράτη της δεκαετίας του 80 θα αποτελούσε ντροπή)
Με δεδομένες τις αγαπούλες με διαπρεπείς εκπροσώπους του Κεφαλαίου, πριν και μετά τις εκλογές
Με δεδομένο ότι τα περιθώρια για οποιαδήποτε ουσιαστική συμβολή προς την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων είναι ανύπαρκτα
Με δεδομένο ότι όχι απλώς δεν έχει στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει "σοσιαλισμό", αλλά ούτε καν να βγάλει την χώρα από το ευρωμπουρδέλο
Mε δεδομένο ότι αντί να προσπαθείτε να αφυπνίσετε τον κόσμο, να τον κάνετε συνειδητοποιημένο, να του δώσετε να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει, να τον προετοιμάσετε βρε αδερφέ για να μπορέσει κάποτε να στηρίξει την επανάσταση, εσείς τον ταϊζετε ψευδαισθήσεις, τον σπρώχνετε πιο βαθιά στον καναπε και του βαράτε το κεφάλι στοργικά λέγοτνας του "μη σκας, εμείς είμαστε εδώ, οι σούπερ διαπραγματευτές, θα τα φτιάξομε όλα".
...
κάπου εξαφανίζεται η καλη μου προαίρεση και σας αρχίζω στο δούλεμα. Διότι μόνο αυτό αξίζετε
ΑΛΛΑ!!!
Με δεδομένη την κατάσταση, την οποία μπορεί να την αναλύσει μαρξιστικά οποισδήποτε αριστερός με τη στοιχειώδη μαρξιστική παιδεία (ακόμη και λοβοτομημένος)
Με δεδομένο ότι ΔΕΝ μπορείς να εφαρμόσεις ούτε καν αυτό το πρόγραμμα που εξήγγειλες (το οποίο για έναν σοσιαλδημοκράτη της δεκαετίας του 80 θα αποτελούσε ντροπή)
Με δεδομένες τις αγαπούλες με διαπρεπείς εκπροσώπους του Κεφαλαίου, πριν και μετά τις εκλογές
Με δεδομένο ότι τα περιθώρια για οποιαδήποτε ουσιαστική συμβολή προς την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων είναι ανύπαρκτα
Με δεδομένο ότι όχι απλώς δεν έχει στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει "σοσιαλισμό", αλλά ούτε καν να βγάλει την χώρα από το ευρωμπουρδέλο
Mε δεδομένο ότι αντί να προσπαθείτε να αφυπνίσετε τον κόσμο, να τον κάνετε συνειδητοποιημένο, να του δώσετε να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει, να τον προετοιμάσετε βρε αδερφέ για να μπορέσει κάποτε να στηρίξει την επανάσταση, εσείς τον ταϊζετε ψευδαισθήσεις, τον σπρώχνετε πιο βαθιά στον καναπε και του βαράτε το κεφάλι στοργικά λέγοτνας του "μη σκας, εμείς είμαστε εδώ, οι σούπερ διαπραγματευτές, θα τα φτιάξομε όλα".
...
κάπου εξαφανίζεται η καλη μου προαίρεση και σας αρχίζω στο δούλεμα. Διότι μόνο αυτό αξίζετε

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προφανως θα προτιμουσε το κεφαλαιο να παιζει μπαλα ακομα με ΝΔΣΟΚ ρε Αλκη,αλλα αφου ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι προθυμος,θα κανει την καρδια του πετρα και θα συνεργαστει.Εκ του αποτελεσματος κρινεται ο καθενας.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Ποιος σε ρωτησε τι σε ενδιαφερει?
Αυτα ειναι δικα σου.
Οσο για το οτι γνωριζω μονο συριζαιους παλι εξω πεφτεις, και προτρεχεις σαν την χηρα στο κρεβατι.
Κυριως κομμουνιστες γνωριζω , αλλα και με αυτους συζητω και με μη.Και με άλλους και νεους συντροφους που δεν εχουν ομως ιερο φανατισμο αλα IS μεσα τους.
Και οταν συζητω δεν φωναζω ουτε καταριεμαι κανενα καπιταλισμο ουτε βγαζω χολη χωρις λογο.
Μη γραφεις λοιπον πραγματα που δεν γνωριζεις και σπας την μουρη σου.
Αυτα ειναι δικα σου.
Οσο για το οτι γνωριζω μονο συριζαιους παλι εξω πεφτεις, και προτρεχεις σαν την χηρα στο κρεβατι.
Κυριως κομμουνιστες γνωριζω , αλλα και με αυτους συζητω και με μη.Και με άλλους και νεους συντροφους που δεν εχουν ομως ιερο φανατισμο αλα IS μεσα τους.
Και οταν συζητω δεν φωναζω ουτε καταριεμαι κανενα καπιταλισμο ουτε βγαζω χολη χωρις λογο.
Μη γραφεις λοιπον πραγματα που δεν γνωριζεις και σπας την μουρη σου.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Γνωριζω οτι εισαι προπαγανδιστης,αυτο φαινεται καθαρα στα γραπτα σου,δε χρειαζεται να πιουμε καφεδακι μαζι για να το καταλαβω,ουτε με ενδιαφερει το σανο που πουλας φεις του φεις σε αφελεις.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Προπαγανδιστης ε?
Εμαθα καλα την εργασια , στον Χαριλαο ε?
Καλη σχολη.
Εμαθα καλα την εργασια , στον Χαριλαο ε?
Καλη σχολη.
0 .
-
Fidite Nemini
- Rookie poster

Λαχουρένιος έγραψε:Και ολως τυχαιως σοβαρους θεωρεις μονο οσους στηριζουν ή εστω δειχνουν ανοχη στο ΣΥΡΙΖΑ,μποτ.
Δεν με ενδιαφερουν τα προσωπικα φιλε,και ποιους ξερεις και ποιους οχι.
Το κομμα σου συνεχιζει και εφαρμοζει τη βαρβαρη πολιτικη των τελευταιων ετων,και το μονο που χεις να φερεις ως αντιρρηση,ειναι ποσο μας γαμαει το κομμα σου με τα ποσοστα του και τις δημοσκοπησεις του.Λες και ολοι τρωμε ψωμακι αναλογα με το ποσο ψηλα ειστε.
Δεν με ενδιαφερει μεσα σε αυτο το πλαισιο να κανω χαρουλες και δημοσιες σχεσεις.Πεθαινει κοσμος με τις μαλακιες σας,δεν εχω αυτη την πολυτελεια.Οταν ησουν στο 4% γελουσα με τις μαλακιες σου,πλεον εισαι για φτυσιμο.
Δεν είπα αυτό καθόλου, βοθρουμική η τακτική σουΚαι ολως τυχαιως σοβαρους θεωρεις μονο οσους στηριζουν ή εστω δειχνουν ανοχη στο ΣΥΡΙΖΑ,μποτ.
Kαι κάτσε ρε μεγάλε χαλαρωσε , εσύ έκανες εικασίες για άτομα και σε απάντησα επειδή τυχαίνει να ξέρω, δεν λέω ποιούς ξέρεις και ποιούς όχι. Φύλα το σάλιο σου καιχρησιμοποίησε το να μας πεις τι προτείνεις για σωτηρία και με ποιό πολιτικό φορέα ή κόμμα, γιατί ο διάδοχος λέει ξεκάθαρα ΚΚΕ με ενισχυμένη βερσιον σε γκουλάγκ.
Αυτά που λες δεν τα λέω εγώ, να ξεχωρίζεις κάθε χρήστη. Ούτε χαρούλες κάνω ούτε δημόσιες σχέσεις σε ένα φόρουμ γράφουμε και το ίδιο πράγμα κανουμε και οι 2 μην κάνεις τον hroa. Και στην τελική αμα δεν γουστάρεις μην ασχολείσαι, αντί να κανεις τέτοια επίθεση.
0 .
Ως και parapxoroum slayer
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Ελάτε ρε μαλάκες, μην γίνεστε κάφροι. Ελεοc δηλαδή! Τους συριζαίους τους αντιμετωπίζουμε με χιούμορ, όχι με μπινελίκια. Αργότερα ίσως χρειαστούν και τα μπινελίκια, επί του παρόντος μόνο χιούμορ. Μόνο αγάπη 

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αλκη,με συριζαιους γενικα δεν εχω θεμα,η προστυχια του συγκεκριμενου προσωπου με ενοχλει,γιατι ειναι και δυσκολες εποχες και μιλαμε για πραγματα που μας επηρεαζουν αμεσα,δεν κανουμε φιλολογικη συζητηση.
Τεσ πα,συγγνωμη στους υπολοιπους που παραφερθηκα και ειδικα στο Νεμινι που με παρεξηγησε.
Τεσ πα,συγγνωμη στους υπολοιπους που παραφερθηκα και ειδικα στο Νεμινι που με παρεξηγησε.
0 .