Κλεομένης έγραψε:Πό τέτοιο κουτσομπολιό λοιπόν ρώτησα για να μάθω. Αλλά ας μη μάθω, σιγά.
Να μάθεις.
Γι' αυτό άλλωστε υπάρχει το ''ελεύθερο''.
Για να προσφέρει έγκυρη και αντικειμενική πληροφόρηση στη βάση της σταλινικής αντίληψης
ότι η αλήθεια είναι για το λαό ίσης αξίας με το ψωμί.
Κατάλαβα αρχικά ότι είπε για κάποιον "Αυτός μωρέ; Ο γιος της πλύστρας; άσε μας τώρα!". Κι ότι μετά κατάλαβε τι καφρίλα είναι αυτό και ζήτησε συγνώμη και θέλει να παραιτηθεί από ντροπή και ήθος και του κώλου τα ενιάμερα.
Άκου πως έχει το στόρι.
Βγήκε η μεγαλοαστή και με αφορμή μια τηλεοπτική δημοσκόπηση, που έδειχνε το συριζα στον πάτο,
τη φωτογράφισε και την ανέβασε σε κάποιο λογαριασμό της κάνοντας κριτική στους συντρόφους της
παλαιοκομματικούς συριζαίους και θεωρώντας τους υπεύθυνους για την κατάντια τους.
Έλα όμως που στη φωτό φαινόταν και η εσωτερική πισίνα της έπαυλης της.
Από εκεί πιάστηκαν οι μικροαστοί αριστεροφάγοι και της την έπεσαν σε στυλ ίσα μωρή γαλότσα
που θα μας πεις εμάς για σοσιαλισμούς και τέτοια ενώ η κωλάθρα σου κολυμπάει σε πισινάρα
ολυμπιακών διαστάσεων.
Τα πήρε που λες το φρόκαλο και τους ανταπάντησε μεταξύ άλλων ότι:
«[...] Τον χορτασμένο μη φοβάσαι. Το γιο της πλύστρας να φοβάσαι.
Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία.»
θέλοντας να δείξει ότι η ίδια δεν μπήκε στην πολιτική για να φάει αλλά παράλληλα και να κάνει
επίδειξη της λενιστικής της κατάρτισης θεωρώντας ότι το τσιτάτο είναι του Λένιν.
Μετά απ' αυτό κάποιος που θα 'χε πάρει το αυτί του κάτι παραπάνω της σφύριξε ότι ο Λένιν
δεν έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο οπότε και το τσόκαρο επανέρχεται με την παρακάτω διορθωτική ανάρτηση.
«Θα ήθελα να διορθώσω κάτι που έγραψα χτες. Η φράση «μη φοβασαι τον χορτασμένο, το γιο
της πλύστρας να φοβασαι» αποδίδεται εσφαλμενα στον Λένιν. Λάθος.
Λάθος που έχουμε κάνει πολλοί, κι εγώ ανάμεσα τους παραπάνω από μια φορά.
Ο Λένιν δεν θα είχε γράψει ποτέ κάτι τόσο απαξιωτικό κι εγώ όφειλα να το έχω αξιολογήσει και διασταυρώσει.
Ειλικρινά λυπάμαι.
Εγώ ζητάω συγγνώμη ντόμπρα και σταράτα. Να δούμε πότε θα ζητήσουν συγγνώμη κάποιοι άλλοι».
Και ήταν τόσο μεγάλη η λύπη και η ευθιξία της για την άγνοια της που στο καπάκι έστειλε επιστολή
παραίτησης από την ΚΟ του συριζα στον Παππά η οποία δεν έγινε δεκτή και αφού δεν έγινε δεκτή
όλα τα υπόλοιπα θεωρούνται ως μη γινόμενα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Πάνε και οι λύπες πάνε και οι ευθιξίες και μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει η βουλευτική μισθάρα
θα συνεχίσει να μπαίνει στο ταμείο.
Και όχι φίλε Κλεομένη, μη σκεφτείς ότι σας δουλεύουν.
Απλά εμμέσως πλην σαφώς σας λένε ότι η πολιτική είναι χόμπι για τους πλούσιους γιατί αν
την αναλάβουν οι φτωχοί θα πέσουν σαν τις ακρίδες πάνω στο δημόσιο ταμείο κατά το
μεγαλοαστικής έμπνευσης λενιστικό απόφθεγμα.