Χρέη ΝΔ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Re: Χρέη ΝΔ

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 12 Μαρ 2023, 01:38

pluton έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:
Η κατάνοηση των κειμένων που είναι γραμμένα στα ελληνικά, εξαρτάται από την διανοητική κατάσταση των αναγνωστώνε. Αν δεν καταλαβαίνεις, είναι δικό σου πρόβλημα και όχι του γραφούντα!

α μένος κιε κιέρες ό ντεσέας κιε ενπιίεσω α εσκριμπίρ εν ότρος ιδιώμας παρά γιεγάρ α λα κονκλουσιόν κιε έρες ουν γκιώνη κον κάσκο!

:laugh1:

τένγκα ρεσπέτο πίν'τσε γκρεκίλο πουνιετέρο!

Εντάξει από αυτά έχω άγνωστες λέξεις, μπορείς να μου τις εξηγήσεις;

πίν'τσε γκρεκίλο πουνιετέρο

Μπορούσες βέβαια να τα γράψεις και στο λατινικό αλφάβητο, εκτός και αν δεν ξέρεις.

Kαι για να καταλάβετε τι λέει στα ισπανικά:

Εκτός (από ελληνικά μπορω) θέλεις ή δεν θέλεις, μπορώ να μιλήσω σε άλλες γλώσσες για να καταλήξω στο συμπέρασμα, είσαι τζάμπα με το κάσκο! (Μαγκας)

σεβαστείτε με πίν'τσε γκρεκίλο πουνιετέρο.

To πιθανότερο γράφει :
Σεβαστείτε με θα τιμωρήσω τον Έλληνα με μια πένσα

Η τέλος πάντων κάπως έτσι.... Σου είπα να εξηγήσεις το πίν'τσε γκρεκίλο πουνιετέρο.... Διότι κατάλαβα ότι πρόκειται περί καθημερινής φράσης που εύκολα δεν εξηγείται....

Τέλος πάντων αυτά περίπου μου έγραψε στα ισπανικά. Στην Αργεντινή ήσουνα taxalataxalasa;

Στον Παναμά!

Ιδιοκτήτης εταιρείας καθαρισμού. Απορρυπαντικα, Πλυντηρια, κτλ.

Έχω και υποκτάστημα στις Ίσλας Καϊμάν.

Καθαρίζουμε και τους πιο δυσκόλους λεκέδες.

Να προσέχεις!

:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 12 Μαρ 2023, 01:42

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Εσυ εγραψες μαλακιες περι κουρεματος που θα πληρωσεις εσυ και τωρα που ειδες ερωτησεις αρχισες το τσαμικο

Βάλε ρε, μπαταξή, στο κόμμμα τα 200 ευρώ που σου αναλογούν για να ξεπληρώσεις και μετά να έρθεις να μας κάνεις κηρύγματα περί gαμαοσύνης της νιουδούλας.

Φεσομένε!
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Μαρ 2023, 08:06

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:Και θα ζητηξει κουρεμα με καταμερισμο της χασουρας στους καταθετες των τραπεζων (οπως εγω που ειμαι επιχειρηματιας)... Πλιατσικολογοι...

Mπορεις να μας πεις ποσα χρηματα θα πληρωσεις αν κουρευτει κατα 100% το δανειο της ΝΔ;
Κουρεματα σε δανεια γινονται απο τοτε που υπαρχουν τραπεζες
Εχεις υπολογισει ποσα πληρωσες;
Θα μας το πεις και εμας η θα μας το κρατησεις μυστικο;

Παπαρια πληρωσες λεω εγω
Αλλα εδω ειμαστε να μας παρουσιασεις φανταζομαι καποιο πρωτοποριακο μαθηματικο τυπο που θα σου χαριστει το νομπελ μαθηματικων

Και τελικα γιατι δεν μεταφερεις τα χρηματα σου σε μια τραπεζα που δεν δανεισε στην ΝΔ; :D

όταν γράφεις "να ΜΑΣ πεις" ποιους εννοείς ότι εκφράζεις νεοφίλι;

είσαστε εδώ μέσα δυο κομματόσκυλα της νουδου που προσπαθείτε να μας τα πρήξετε ότι ο μιζοτάκης είναι ο θεός

ρε άσχετε, αφού το ξέρεις ότι πέφτει με πάταγο ο κακομοίρης, δεν τον αφήνεις να φύγει με αξιοπρέπεια;
Είσαστε πάντως μεγάλη γάγγραινα για την κοινωνία,
μόνο και μόνο αυτή η εμπάθεια στο να περάσετε τις προπαγάνδες σας σας κάνει τόσο αποκρουστικούς που αναρωτιέμαι
νομίζετε ότι βρέχει με τέτοιο ήλιο;

γαλάζια τρωκτικά

δημόσιοι μπαταχτσήδες

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Μαρ 2023, 08:11

τελικά δεν το καταλαβαίνω

εγώ πληρώνω τον γιανόπουλο να μας τα πρήζει;
πως μας την έκανε ο μιζοτάκης έτσι ρε παιδιά;

πότε θα τον ξεφορτωθούμε;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Μαρ 2023, 08:13

Αυτος ο βλαξ ο Μαριος Κατσης αφου πιστεψε πρωτα οτι η ΝΔ δεν πληρωνει το δανειο της πως στον πουτσο κατεληξε οτι λειτουργει δημοσια δαπανη;
Σταματα να βαζεις τουιτεριες διαταραγμενων

Τι θελει να πει τελικα ο βλακας;
Οτι οι δανειοληπτες με κοκκινα μη εξυπηρετουμενα δανεια ζουν δημοσια δαπανη;
Να το κλειδωσω;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Μαρ 2023, 08:14

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αυτος ο βλαξ ο Μαριος Κατσης αφου πιστεψε πρωτα οτι η ΝΔ δεν πληρωνει το δανειο της πως στον πουτσο κατεληξε οτι λειτουργει δημοσια δαπανη;
Σταματα να βαζεις τουιτεριες διαταραγμενων

πστ

κοπρίτη

τα λεφτά μου τώρα πίσω
και άσε τις παπάτζες
ξόφλησες
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Μαρ 2023, 08:22

Ερχεται ανεπαναληπτη πουτσα στις εκλογες και θα ειναι ολη δικη σου
Ετοιμασε τα σεναρια για νοθεια
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Μαρ 2023, 08:26

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ερχεται ανεπαναληπτη πουτσα στις εκλογες και θα ειναι ολη δικη σου
Ετοιμασε τα σεναρια για νοθεια

Πολιτική παρέμβαση Τσούνη για την τραγωδία στα Τέμπη – «Να μην χρησιμοποιηθεί για να διχαστεί ένα έθνος»

https://www.documentonews.gr/article/po ... uQ.twitter

όταν ο κ.Πρέσβης μιλάει για το ότι έχει διχαστεί το έθνος, σημαίνει πολύ απλά ότι πέφτει με πάταγο ο θίασος σας στις επερχόμενες εκλογές
αμα το λένε οι αμερικανοί, εσένα θα πιστέψουμε;
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Μαρ 2023, 11:20

taxalataxalasa έγραψε:
Στο κούρεμα έχεις εναποθέσει τις ελπίδες σου ή είναι η στρατηγική της ΝΔ να πάει στον Κουρέα; .

Και όχι μόνο της νδ αλλά και των υπολοίπων συστηματικών κομμάτων και συνδιαχειριστών της.
Δάνεια που εξυπηρετούνται έστω και με την ελάχιστη καταβολή του 1-2% επί του συνόλου του κεφαλαίου και καταβάλλεται το σύνολο των μηνιαίων τόκων δεν αυξάνονται ούτε με σφαίρες.
Οπότε και αφού η αύξηση του χρέους της δεν οφείλεται σε εκ νέου δανεισμό για μερική αναχρηματοδότηση του παλαιού χρέους συνάγεται ακραδάντως ότι η νδ δεν πληρώνει φράγκο και πάει ολοταχώς για χρεοκοπία ή για νέα νομοθετική ρύθμιση (αν κυβερνά και τη νέα τετραετία) που θα την απαλλάσσει εν μέρει ή και ολικά από τις δανειακές υποχρεώσεις της.
Και με μια μικρή αύξηση του φπα στ' αγγούρια προς κάλυψη της αύξησης της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων θα βγάλει το δικό της από τον κώλο της και θα το σφυρίξει στο δικό μας. :fico:
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Μαρ 2023, 12:02

Eν τω μεταξυ αυτος μιλαει για κουρεμα οχι εγω
Εγω απλα του εκανα δυο ερωτησεις για την μαλακια που εγραψε πως το κουρεμα θα το πληρωσει αυτος
Και φυσικα δεν απαντησε ποτε
0 .
..

nrg wrote:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”