Μολις προκυρηχθουν οι επομενες εκλογες θα σηκωθει νημα με την φραση σου
by Αρίστος » 02 Oct 2021, 10:47
Χωρις τους ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ανεκδοτο
Συντροφε Αριστο μαζι θα οδηγησουμε τον Κυριακο ξανα και ξανα στην πρωθυπουργια

by Αρίστος » 02 Oct 2021, 10:47
Χωρις τους ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ανεκδοτο

Αρίστος έγραψε:Εχω πει οτι ΣΥΡΙΖΑ υποστηριζα οσο ηταν μαζι με ΑΝΕΛ, χωρις τους ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ανεκδοτο. Μονο ο ΠΟλακης ειναι πλεον σοβαρος εκει μεσα. .
Στη δεκατετία του 30' θα ήμουν με το Μεταξά, τον Φράνκο, τον Χίτλερ
Ειμαι με τον Πάνο Καμμένο, εμείς οι Ελεύθεροι Χρεοκοπημένοι με το πατάρι μας φτιάξαμε το Κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Δεν είμαι πλέον με τον Πάνο Καμμένο, είμαι με τον Τσίπρα, επειδή ο Καμμένος δεν υποστηρίζει τη Συμφωνία με τα Σκόπια
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανέκδοτο, Εγώ είμαι με τον Πολλάκη

nemo έγραψε:εγω δεν καταλαβαινω με την εμμονη που εχουν καποιοι οτι δεν πρεπει να αλλαζουμε τις αποψεις μας

NikosVy έγραψε:nemo έγραψε:εγω δεν καταλαβαινω με την εμμονη που εχουν καποιοι οτι δεν πρεπει να αλλαζουμε τις αποψεις μας
Από το Μεταξά, το Φράνκο, το Χίτλερ, τον Καμμένο, τον Τσίπρα, στον Πολλάκη....
Διαβάζω πολύ υπέροχα σχόλια και αναλύσεις σας για τη Συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας.

nemo έγραψε:τι ακριβως δινει η ελλας στην γαλλια για να ειναι συμμαχος ; εδω θα μου απαντησεις σε αυτο ακριβως
«Δος μοι πα στω και ταν γαν κινάσω»
Η φράση ειπώθηκε από τον Αρχιμήδη ( 287 - 212 π. Χ.) που ως γνωστό ήταν Μαθηματικός και Φυσικός από την Μεγάλη Ελλάδα (Συρακούσες της Κάτω Ιταλίας), όταν ανακάλυψε την λειτουργία των μοχλών, όπου με κατάλληλες ενέργειες κατάφερε να ανυψώσει ένα μεγάλο βάρος. «Δώσε μου τόπο να σταθώ και την γη θα κινήσω».

NikosVy έγραψε:nemo έγραψε:τι ακριβως δινει η ελλας στην γαλλια για να ειναι συμμαχος ; εδω θα μου απαντησεις σε αυτο ακριβως
Δεν συνέταξα εγώ τη Συμφωνία για να γνωρίζω το παρασκήνιο. Αυτά τα οσμίζεται και τα ψυχαναλύει ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ.
Υποθέτω ότι της δίνει τη δυνατότητα να είναι παρούσα στην Ανατολική Μεσόγειο, έστω και από κάποια μικρή απόσταση. Δεν μπορεί να έχει εκεί συνεχώς αραγμένο το αεροπλανοφόρο.«Δος μοι πα στω και ταν γαν κινάσω»
Η φράση ειπώθηκε από τον Αρχιμήδη ( 287 - 212 π. Χ.) που ως γνωστό ήταν Μαθηματικός και Φυσικός από την Μεγάλη Ελλάδα (Συρακούσες της Κάτω Ιταλίας), όταν ανακάλυψε την λειτουργία των μοχλών, όπου με κατάλληλες ενέργειες κατάφερε να ανυψώσει ένα μεγάλο βάρος. «Δώσε μου τόπο να σταθώ και την γη θα κινήσω».

NikosVy έγραψε:Η συζήτηση, από ότι κατάλαβα, σε ένα θέμα όπως είναι η Συμφωνία που υπογράφτηκε, διεξάγεται με ταμπουρωμένους τους χρήστες (μια φούχτα όλους και όλους) που από το ταμπούρι τους, περιμένουν να πιαστούν από το τελικό "ν" ή "ς" που θα αναφέρει ο ένας ή ο άλλος, για να σχολιάσουν μόνο αυτό.
.gif)