Επιμένουν οι νεοφίλ στην γνωστή πολιτική τους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
mitsokollias

Re: Επιμένουν οι νεοφίλ στην γνωστή πολιτική τους

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 06 Απρ 2015, 15:11

Alejandro έγραψε:Ο Λεβέντης πάντως τα έλεγε από το 2008 για την επερχόμενη πτώχευση και συγκυβέρνηση Πασοκ-ΝΔ, για κόψιμο μισθών-συντάξεων, επιδομάτων κλπ.

Και δυστυχώς επαληθεύτηκε σε όλα. Τότε θυμάμαι που όλοι γελάγαν με τον Λεβέντη και μόνο κάτι λίγοι τον στηρίζαμε. Τώρα, οι ίδιοι που γελάγανε τότε, κλαίνε και μουτζώνουν. :yesyes:

Αξίζει να δει κανείς ολόκληρο το παραπάνω βίντεο (αν και έχω βάλει στο σημείο που μιλάει για τον ΓΑΠ).

Ο Λεβέντης έχει πει τόσο άπειρες μαλακίες ,που στατιστικά σε κάποια θα έπεφτε μέσα.
Κάνει ότι ακριβώς και οι καφετζούδες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Απρ 2015, 15:16

Δεν νομίζω ότι έχει πει "άπειρες μαλακίες". Μπορεί κι αυτός να έχει πέσει έξω σε κάποια που έλεγε, αλλά σε αυτά έπεσε 100% μέσα. Εκεί που χάνει, κατά την γνώμη μου, είναι ο τρόπος που τα λέει και όχι η ουσία αυτών που λέει.

Βρείτε μου άλλον που να έλεγε για συγκυβέρνηση πασοκ-νδ το 2009 και πιο πριν. Τότε θα σε έκλειναν στο ψυχιατρείο, αν έλεγες κάτι τέτοιο.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Απρ 2015, 15:23

Πρίν την κρατική χρηματοδότηση:

Μετά την κρατική χρηματοδότηση:

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 06 Απρ 2015, 15:23

Alejandro έγραψε:Δεν νομίζω ότι έχει πει "άπειρες μαλακίες". Μπορεί κι αυτός να έχει πέσει έξω σε κάποια που έλεγε, αλλά σε αυτά έπεσε 100% μέσα. Εκεί που χάνει, κατά την γνώμη μου, είναι ο τρόπος που τα λέει και όχι η ουσία αυτών που λέει.

Βρείτε μου άλλον που να έλεγε για συγκυβέρνηση πασοκ-νδ το 2009 και πιο πριν. Τότε θα σε έκλειναν στο ψυχιατρείο, αν έλεγες κάτι τέτοιο.

Ε, όχι, για συγκυβέρνηση πασοκ-νδ γράφαμε εμείς τα παλιοκουμμούνια πολλά χρόνια πριν, θεωρώντας ότι εφόσον παραστεί ανάγκη και δεν βγαίνουν τα κουκιά, η αστική τάξη θα χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα της. Σιγά την πρόβλεψη. Αυτό που λέει ο Μήτσος, ο Λεβέντης έχει πει 10.000 μαλακίες και έτυχε να πέσει μέσα σε κάτι, οκ, στατιστικά ακόμη και ο Οργιος κάποια στιγμή θα πέσει μέσα σε κάτι απ' αυτά που προβλέπει

Α, μαυρομπίλη, συνεχίζεις να τομπαίρνεις :s_cool
0 .

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 06 Απρ 2015, 15:24

Alejandro έγραψε:Δεν νομίζω ότι έχει πει "άπειρες μαλακίες". Μπορεί κι αυτός να έχει πέσει έξω σε κάποια που έλεγε, αλλά σε αυτά έπεσε 100% μέσα. Εκεί που χάνει, κατά την γνώμη μου, είναι ο τρόπος που τα λέει και όχι η ουσία αυτών που λέει.

Μπα και το ΚΚΕ έλεγε από πάντα ότι τα αστικά κόμματα στα ζόρια τα βρίσκουν μια χαρά μεταξύ τους. Δε θέλει δα και μεγάλες μαντικές ικανότητες αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Απρ 2015, 15:25

Παιδάκια, το ΚΚΕ αποτελείται και αυτό από ΑΣΤΟΥΣ. Χωνέψτε το.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 06 Απρ 2015, 15:26

Alkiviades έγραψε:

Ε, όχι, για συγκυβέρνηση πασοκ-νδ γράφαμε εμείς τα παλιοκουμμούνια πολλά χρόνια πριν, θεωρώντας ότι εφόσον παραστεί ανάγκη και δεν βγαίνουν τα κουκιά, η αστική τάξη θα χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα της. Σιγά την πρόβλεψη. Αυτό που λέει ο Μήτσος, ο Λεβέντης έχει πει 10.000 μαλακίες και έτυχε να πέσει μέσα σε κάτι, οκ, στατιστικά ακόμη και ο Οργιος κάποια στιγμή θα πέσει μέσα σε κάτι απ' αυτά που προβλέπει

Α, μαυρομπίλη, συνεχίζεις να τομπαίρνεις :s_cool

Ε ναι ,πχ το χρηματιστήριο θα ανέβει κάποτε , η δεξιά θα ξανακυβερνήσει ,θα γίνει μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα ,θα πεθάνει κάποιος μεγάλος ηθοποιός κλπ.
0 .

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 06 Απρ 2015, 15:30

Kauldron έγραψε:Παιδάκια, το ΚΚΕ αποτελείται και αυτό από ΑΣΤΟΥΣ. Χωνέψτε το.

Το ΚΚΕ είναι κομμουνιστικό κόμμα. Αν το ψηφίζουν και αστοί για χψ λόγους δεν αλλάζει κάτι.
Μάλλον εσύ δεν μπορείς να χωνέψεις ότι το ΚΚΕ δε γίνεται να μην είναι κομμουνιστικό ,για τον απλούστατο λόγο του ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης αλλιώς. Το ότι ένας αστός μπορεί να ψηφίζει ΚΚΕ για συναισθηματικούς λόγους ή γιατί απλά γουστάρει να ακούγεται απλά σαν αντιπολιτευτική φωνή ,δεν αλλάζει το πρόγραμμα του.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 06 Απρ 2015, 15:32

mitsokollias έγραψε:

Μπα και το ΚΚΕ έλεγε από πάντα ότι τα αστικά κόμματα στα ζόρια τα βρίσκουν μια χαρά μεταξύ τους. Δε θέλει δα και μεγάλες μαντικές ικανότητες αυτό.

ε τότε πως όλοι λοιδορούσαν τότε ένα τέτοιο σενάριο; ή μήπως εσύ το είχες προβλέψει;
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Απρ 2015, 15:34

Kauldron έγραψε:Πρίν την κρατική χρηματοδότηση:

Τα τελευταία χρόνια ο Λεβέντης έχει κάνει πολλά ατοπήματα. Αυτό με την χρηματοδότηση είναι ίσως από τα μικρότερα.

Μάλλον αποφάσισε να συμβιβαστεί και αυτός, για να του ρίξουν κάνα κόκκαλο και να δει Βουλή. Γι' αυτό και βλέπετε ότι πλέον τα κανάλια τον προβάλλουν, ενώ άλλοτε έβαζαν το σποτ του στις 3 τα ξημερώματα και ούτε τον ανέφεραν ποτέ. Και γι' αυτό πολλοί από αυτούς που χρονια τον στήριζαν, τον έχουν εγκαταλείψει.

Alkiviades έγραψε:Αυτό που λέει ο Μήτσος, ο Λεβέντης έχει πει 10.000 μαλακίες και έτυχε να πέσει μέσα σε κάτι, οκ, στατιστικά ακόμη και ο Οργιος κάποια στιγμή θα πέσει μέσα σε κάτι απ' αυτά που προβλέπει

Και ποιες είναι οι 10000 μαλακίες;
Σου ξαναείπα. Σε κάποια έχει πέσει έξω, αλλά στα πιο πολλά έχει πέσει μέσα. Δες το βίντεο. Ο Λεβέντης, τουλάχιστον τα παλιά χρόνια, δεν είχε συμφέροντα πίσω του και γι' αυτό τα έλεγε χύμα. Δεν υπάρχει κανένας μάντης, όλοι προβλέπουν με βάση την λογική. Λογικό είναι όλοι να πέφτουν έξω κάποιες φορές. Το θέμα είναι να μην πέφτουν επίτηδες έξω. ;)
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”