Πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ που κριτικάρει τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ που κριτικάρει τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Ιουν 2021, 08:10

Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν ζητησα ποτε να μπαναριστεις. Αυτο που ζητησα ειναι να διαγραφονται οι ψεκασμενιες, οχι μονο οι δικες σου αλλα και της Μυθηρα με την οποια εχω αριστες σχεσεις και οποιου αλλου ψεκασμενου γιατι ειμαστε εν μεσω πανδημιας και διαδιδεις ψευδεις ειδησεις. Δεν ειναι προσωπικο. Ειχες γραψει ενα κωλοαρθρο το οποιο στο κατεβασαν απο το ΦΒ και ηταν ευλογο να ζητησω να κατεβει και απο εδω. Ποιος ξερει, ισως να εχει και ο Ζουκεμπεργκ προσωπικα μαζι σου και να θελει να σε διωξει απο το ΦΒ :axakaloe:

Tελικα ομως ΕΓΩ εχω μπαναριστει καποτε στο ελευθερο και οχι εσυ, οποτε το ποιος με κατηγγειλε ας μην το συζητησουμε καλυτερα. Και οσο για το αρθρο που μου μπαναρε το ellinikahoaxes απεδειξα (με κειμενο και μεσα στη σελιδα τους) οτι τις ιδιες ακριβως πληροφοριες ειχαν γραψει οι Indian Times και το CNN. Απεδειξα μαλιστα οτι το ellinikahoaxes ειχε κανει hoax γιατι επικαλεστηκε πως η εταιρεια που εκανε τους εμβολιασμους στην Ινδια αθωωθηκε απο την ινδικη δικαιοσυνη, τους προσκομισα στοιχεια πως η δικη ακομη ειναι σε εξελιξη (στην Ινδια σε τετοια θεματα οι δικες κανουν και 15 χρονια να τελεσιδικησουν) και πως κατηγοροι που ζητουν αποζημιωσεις για λογαριασμο των κοριτσιων που πεθαναν απο τα εμβολια ειναι διαφορες γυναικειες οργανωσεις της Ινδιας αναμεσα τους και η ΣΕΜΑ που εχει σαν μελη κορυφαιες γιατρινες της Ινδιας και γυναικες που εχουν βραβευτει διεθνως για τον αγωνα τους υπερ των ανθρωπινων δικαιωματων.

Μην ξεχνας επισης οτι το ιδιο το fb προσφατα δηλωσε οτι εκανε λαθος οταν χαρακτηριζε σαν fake news τις αναρτησεις οσων ισχυριζονταν οτι ο ιος ειναι δημιουργημα του κινεζικου εργαστηριου στη Γουχαν. Σου θυμιζω επισης οτι αυτο ηταν ενα απο τα ζητηματα που εσυ και ο Διαδοχος με βγαζατε ψεκ. Σας ελεγα οτι ολα τα σεναρια ειναι ανοιχτα, και το να ειναι φυσικος ο ιος και το να ειναι τεχνητος. Οχι εσεις, ειχατε κολλησει τη βελονα οτι ειμαι ψεκας, τελικα κι εδω αποδειχτηκε πως οι ψεκες και οι φασιστες που ηθελαν να φιμωσουν συνομιλητες τους εισασταν εσεις και πολυ καλα εκανε η διαχειριση και δεν σας ακουσε. Καλα να παθετε που θεωρουσατε εγκυρο το Ζουκερμπεργκ και οχι ενα καθηκι που υπερασπιζεται τα συμφεροντα της κλικας του των δισεκατομμυριουχων. Και τουλαχιστον ο Ζουκερμπεργκ ζητησε με τον τροπο του συγγνωμη, εσεις ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας να παραδεχθειτε οτι κανατε λαθος.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ που κριτικάρει τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Ιουν 2021, 13:22

Αρίστος έγραψε:Tελικα ομως ΕΓΩ εχω μπαναριστει καποτε στο ελευθερο και οχι εσυ, οποτε το ποιος με κατηγγειλε ας μην το συζητησουμε καλυτερα.

Ειχες φαει μπαν γιατι με εβριζες και σου εκανα αναφορα. Εκεινη την περιοδο ειχες απαιτησει και ειχε εφαρμοστει ενα συστημα οπου με τρεις παραβασεις πηγαινες για μπανιο. Παρακαλεσες τον Αλεξ να το βαλει γιατι και καλα σου εκανα μπουλινγκ εγω και ο ΓΓ και νομιζες οτι ετσι θα την τρωγαμε. Τελικα επεσες στον λακκο που εσκαψες μονος σου :D Μετα ξανακλαφτηκες και καταργηθηκε αυτο το συστημα γιατι δεν σε συνεφερε.

Και οσο για το αρθρο που μου μπαναρε το ellinikahoaxes απεδειξα (με κειμενο και μεσα στη σελιδα τους) οτι τις ιδιες ακριβως πληροφοριες ειχαν γραψει οι Indian Times και το CNN. Απεδειξα μαλιστα οτι το ellinikahoaxes ειχε κανει hoax γιατι επικαλεστηκε πως η εταιρεια που εκανε τους εμβολιασμους στην Ινδια αθωωθηκε απο την ινδικη δικαιοσυνη, τους προσκομισα στοιχεια πως η δικη ακομη ειναι σε εξελιξη (στην Ινδια σε τετοια θεματα οι δικες κανουν και 15 χρονια να τελεσιδικησουν) και πως κατηγοροι που ζητουν αποζημιωσεις για λογαριασμο των κοριτσιων που πεθαναν απο τα εμβολια ειναι διαφορες γυναικειες οργανωσεις της Ινδιας αναμεσα τους και η ΣΕΜΑ που εχει σαν μελη κορυφαιες γιατρινες της Ινδιας και γυναικες που εχουν βραβευτει διεθνως για τον αγωνα τους υπερ των ανθρωπινων δικαιωματων.

Μην ξεχνας επισης οτι το ιδιο το fb προσφατα δηλωσε οτι εκανε λαθος οταν χαρακτηριζε σαν fake news τις αναρτησεις οσων ισχυριζονταν οτι ο ιος ειναι δημιουργημα του κινεζικου εργαστηριου στη Γουχαν. Σου θυμιζω επισης οτι αυτο ηταν ενα απο τα ζητηματα που εσυ και ο Διαδοχος με βγαζατε ψεκ. Σας ελεγα οτι ολα τα σεναρια ειναι ανοιχτα, και το να ειναι φυσικος ο ιος και το να ειναι τεχνητος. Οχι εσεις, ειχατε κολλησει τη βελονα οτι ειμαι ψεκας, τελικα κι εδω αποδειχτηκε πως οι ψεκες και οι φασιστες που ηθελαν να φιμωσουν συνομιλητες τους εισασταν εσεις και πολυ καλα εκανε η διαχειριση και δεν σας ακουσε. Καλα να παθετε που θεωρουσατε εγκυρο το Ζουκερμπεργκ και οχι ενα καθηκι που υπερασπιζεται τα συμφεροντα της κλικας του των δισεκατομμυριουχων. Και τουλαχιστον ο Ζουκερμπεργκ ζητησε με τον τροπο του συγγνωμη, εσεις ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας να παραδεχθειτε οτι κανατε λαθος.

@@ απεδειξες αφου το αρθρο σου δεν ξαναανεβηκε στο ΦΒ. Εννοειται πιστευω τον οποιονδηποτε παραπανω απο εσενα, ειτε λεγεται Ζουκεμπεργκ, ειτε Πινοκιο, ειτε Μυνχαουζεν. Εχεις το συνηθειο να λες τα χειροτερα ψεμματα ειτε λογω παθολογιας ειτε λογω κουτοπονηριας.

Σου θυμιζω επισης οτι αυτο ηταν ενα απο τα ζητηματα που εσυ και ο Διαδοχος με βγαζατε ψεκ.

Δεν εισαι ψεκας δηλαδη και σου βγαλαμε το ονομα αδικα? Μου εχουν πει οτι στο παλιο ειχες ισχυριστει οτι οι Ατλαντες ειχαν πυρηνικους αντιδραστηρες απο ξυλο.... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Ιουν 2021, 15:31

Οχι δεν το ισχυριστηκα αυτο για τους Ατλαντες.

Απολυτα ψευδες, αλλος το ειχε πει, ο Λεπο λασπολογει οταν μου το χρεωνει.

Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι ο Αινσταιν και ο Οπενχαιμερ πιστευαν σε παναρχαιους πολιτισμους που εξαφανιστηκαν επειδη εκαναν χρηση πυρηνικων.

Εχω κανει αρθρο ακριβως γι' αυτα που ειχαν δηλωσει Αινσταιν και Οπενχαιμερ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Ιουν 2021, 15:38

Λαχουρένιος έγραψε:
@@ απεδειξες αφου το αρθρο σου δεν ξαναανεβηκε στο ΦΒ. Εννοειται πιστευω τον οποιονδηποτε παραπανω απο εσενα, ειτε λεγεται Ζουκεμπεργκ, ειτε Πινοκιο, ειτε Μυνχαουζεν. Εχεις το συνηθειο να λες τα χειροτερα ψεμματα ειτε λογω παθολογιας ειτε λογω κουτοπονηριας.

Ακομη και αν αποδειξεις στο fb οτι αδικως σε χαρακτηρισε σαν hoax δεν αρει την απαγορευση της δημοσιευσης.

Η ουσια ομως παραμενει: στην ΙΝδια εκκρεμει δικη αποζημιωσεων για τους θανατους κοριτσιων απο εμβολια που το ellinikahoaxes τους θεωρουσε hoax.

Συνεπως οπως μπηκα και εγραψα στην ιστοσελίδα τους ειναι οι ιδιοι hoaxers!!!

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Ιουν 2021, 15:40

Πριν λιγο μου εστειλε ο Πετρος Αργυριου τη συνεχεια του ντοκιμαντερ (2ο και 3ο μερος)

δεύτερο επεισόδιο εδώ
Ο χρήστης Πετρος έστειλε Σήμερα στις 3:22 μ.μ.
https://www.youtube.com/watch?v=JSlP3sWvd7w&t=1962s

και τρίτο
Ο χρήστης Πετρος έστειλε Σήμερα στις 3:22 μ.μ.
https://www.youtube.com/watch?v=_Gd5cTx7BkY&t=805s

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιουν 2021, 08:01

Αρίστος έγραψε:Οχι δεν το ισχυριστηκα αυτο για τους Ατλαντες.

Απολυτα ψευδες, αλλος το ειχε πει, ο Λεπο λασπολογει οταν μου το χρεωνει.

Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι ο Αινσταιν και ο Οπενχαιμερ πιστευαν σε παναρχαιους πολιτισμους που εξαφανιστηκαν επειδη εκαναν χρηση πυρηνικων.

Εχω κανει αρθρο ακριβως γι' αυτα που ειχαν δηλωσει Αινσταιν και Οπενχαιμερ.

Για να το ειπες αυτο σημαινει οτι και εσυ το πιστευες και επικαλεστηκες τον Αινσταιν για να υποστηριξεις την μαλακια σου. Το ιδιο εκανες και προσφατα με το εμβολιο και τον Ερικσεν. Εννοειται πιστευω τον Λεπορελλο και οχι εσενα.

Αρίστος έγραψε:Ακομη και αν αποδειξεις στο fb οτι αδικως σε χαρακτηρισε σαν hoax δεν αρει την απαγορευση της δημοσιευσης.

Η ουσια ομως παραμενει: στην ΙΝδια εκκρεμει δικη αποζημιωσεων για τους θανατους κοριτσιων απο εμβολια που το ellinikahoaxes τους θεωρουσε hoax.

Συνεπως οπως μπηκα και εγραψα στην ιστοσελίδα τους ειναι οι ιδιοι hoaxers!!!

Το οτι σε αφησαν να γραψεις 2 μαλακιες για αντιλογο στην σελιδα τους για λογους δεοντολογιας δεν σημαινει οτι ''απεδειξες'' κατι Μπαρμπαριστο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Ιουν 2021, 06:22

Το γεγονος οτι στην Ινδια δικαζεται ακομη η υποθεση για τους θανατους νεων κοριτσιων απο το εμβολιο απαλασσει εμενα απο την κατηγορια του hoaxer και βαφτιζει hoaxer το ιδιο το ellinikahoaxes που ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ισχυρισθηκε πως αθωωθηκαν οι υπευθυνοι των εμβολιασμων. ΟΥΔΕΠΟΤΕ εγινε κατι τετοιο και τους υπεδειξα τα στοιχεια.

Ο Λεπο ειναι εξισου ψευτης και γραφικος σαν κι εσενα (μακαρι να ηταν αυτο το ψεμα που θυμηθηκες το μοναδικο του, εχει πει και χειροτερα).

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”