2000 εφτασαν στα νησια μεσα σε μια εβδομαδα
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: 2000 εφτασαν στα νησια μεσα σε μια εβδομαδα
Αλητάμπουρας κανονικός. Βάπτισε όλους τους renegades μπαρμπάδες με τα κυνηγετικά στο Έβρο, ως άνω των 75 ετών, και έστησε έναν γελοίο αχυράνθρωπο, με τραγικά χαζογελάκια κλπ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην

Tέλος στα fake news, τέλος στα καλέσματα σε παράνομες πράξεις και στους δημόσιους υποκινητές, τέλος στην υπονόμευση της κυβερνητικής προσπάθειας υπεράσπισης του κράτους.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Ποιες είναι οι μαλακίες και ποια σπίτια να κλείσουν ; Και αν θέλουν οι Τούρκοι μία , εμείς θέλουμε εκατό. Μια μανιάτικη παροιμία λέει Βάρα για να σε φοβούνται ή κλαίγε για να σε λυπούνται. Λοιπόν ούτε κάποιο γερόντι πρόκειται να μπει φυλακή αν υπάρξει ατύχημα , ούτε τον ψοφοδεϊσμό που μας διακρίνει πρέπει να τον εξάγουμε στους ακρίτες μας. Μια χαρά κάνουν οι μπαρμπάδες και βοηθάνε τα παιδιά τους , όπως οι Ηπειρώτισσες το '40.
Εγώ άκουσα τις αρχές και την κυβέρνηση να δίνουν συγχαρητήρια στους ακρίτες μας.
Δεν ειναι ψοφοδεισμος να μην θες να πυροβολανε αυτοκλητοι μπατσοι αμαχους. Αφ'ενος ειναι ανθρωπια, αφ'ετερου ειναι real politik γιατι ο Ερντογαν θελει με νυχια και με δοντια θυμα ενω εμεις το ακριβως αντιθετο.
Ωραια τα λες απο τον καναπε, αλλα αν εμπλεκες εσυ ή καποιος δικος σου θα ηταν αλλιως. Απο κατι τετοιες ιδεοληψιες εμπλεξαν τοσοι και τοσοι με δικαστηρια και φυλακες οπως πχ αυτοι που εδειραν τον Μπουταρη ή οι χρυσαυγιτες, και κατεστρεψαν τις ζωες τους.
Μην ειστε τοσο ανευθυνοι για χαρη ενος ψευτοπατριωτισμου.
Δεν είπα να πυροβολούν αμάχους . Αλλά και μια πέτρα μπορεί να σε σκοτώσει. Συνεπώς αυτός που σου την πετάει δεν είναι άμαχος. Και ἄνδρα ἀπέκτεινα εἰς τραῦμα ἐμοὶ καὶ νεανίσκον εἰς μώλωπα ἐμοί· .
Εγώ δεν τα λέω απ' τον καναπέ μου. Είμαι έτοιμος να πάω όπου προστάξει το καθήκον και η πατρίδα. Το μόνο που μπορεί να με κάνει να διστάσω είναι η σκέψη Γιατί να δώσω εγώ την ζωή μου γι' αυτού τους μαλάκες τους άεθνους ανθέλληνες απάτριδες που το παίζουν ειρηνοποιοί ;
Το να χτυπάει ένας νεοναζιστικός όχλος έναν ηλικιωμένο δεν έχει καμιά σχέση με τον πατριωτισμό. Εγώ αν δω 10 "εθνικιστές" να χτυπούν έναν αλλοδαπό θα παρέμβω υπέρ του , παρόλο που μπορεί να έχω κάποιες απόψεις όμοιες με αυτούς τους άνανδρους εθνικιστές , παρόλο το ξύλο που θα φάω κι εγώ και παρόλο που δεν τον θέλω στην πατρίδα μου.
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε: Πού είπα εγώ να σκοτώνουν αόπλους άτομα με κυνηγετική άδεια ; Πού είπα εγώ ότι δεν θα έχουν κυρώσεις απ' τον νόμο ;
ΕμΤλαξκαλτέκος έγραψε:Ποιες είναι οι μαλακίες και ποια σπίτια να κλείσουν ; Και αν θέλουν οι Τούρκοι μία , εμείς θέλουμε εκατό. Μια μανιάτικη παροιμία λέει Βάρα για να σε φοβούνται ή κλαίγε για να σε λυπούνται. Λοιπόν ούτε κάποιο γερόντι πρόκειται να μπει φυλακή αν υπάρξει ατύχημα , ούτε τον ψοφοδεϊσμό που μας διακρίνει πρέπει να τον εξάγουμε στους ακρίτες μας
Και αυτό που έγραψα εγώ είναι προτροπή να σκοτώνουν κυνηγοί αόπλους ;

0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Δεν είπα να πυροβολούν αμάχους . Αλλά και μια πέτρα μπορεί να σε σκοτώσει. Συνεπώς αυτός που σου την πετάει δεν είναι άμαχος. Και ἄνδρα ἀπέκτεινα εἰς τραῦμα ἐμοὶ καὶ νεανίσκον εἰς μώλωπα ἐμοί· .
Εν μερει συμφωνω, για αυτο ομως την κατασταση την εχουν αναλαβει τα σωματα ασφαλειας και ο στρατος και οχι οι βιτζιλαντηδες, γιατι μονο οι πρωτοι εχουν την εκπαιδευση και τον εξοπλισμο να εξουδετερωσουν και να απωθησουν τετοιους αντιπαλους χωρις θυματα απο καμια πλευρα. Αν εφαρμοζαμε την λογικη σου παντου τοτε καθε βδομαδα θα ειχαμε 5-6 νεκρους απο πυροβολισμους σε πορειες.
Εγώ δεν τα λέω απ' τον καναπέ μου. Είμαι έτοιμος να πάω όπου προστάξει το καθήκον και η πατρίδα. Το μόνο που μπορεί να με κάνει να διστάσω είναι η σκέψη Γιατί να δώσω εγώ την ζωή μου γι' αυτού τους μαλάκες τους άεθνους ανθέλληνες απάτριδες που το παίζουν ειρηνοποιοί ;
Δηλαδη με συγχωρεις, η κυβερνηση που δεν δινει εντολη για πυρ και δεν βυθιζει βαρκες ειναι αεθνοι ανθελληνες απατριδες ? Πατριωτισμος δεν σημαινει ολα τα σφαζω και ολα τα μαχαιρωνω. Ο Μιλοσεβιτς ειχε τετοια αντιληψη πατριωτισμου και τελικα πεθανε στην φυλακη και διελυσε την χωρα του. Δεν ειναι ασπρο-μαυρο η πολιτικη
Το να χτυπάει ένας νεοναζιστικός όχλος έναν ηλικιωμένο δεν έχει καμιά σχέση με τον πατριωτισμό. Εγώ αν δω 10 "εθνικιστές" να χτυπούν έναν αλλοδαπό θα παρέμβω υπέρ του , παρόλο που μπορεί να έχω κάποιες απόψεις όμοιες με αυτούς τους άνανδρους εθνικιστές , παρόλο το ξύλο που θα φάω κι εγώ και παρόλο που δεν τον θέλω στην πατρίδα μου.
Το point μου δεν ηταν οτι εισαι ακροδεξιος, οσο το οτι να μην λεμε ανευθυνα πραγματα λογω ιδεοληψιων (οποιουδηποτε χρωματος). Το να σκοτωσει καποιος πολιτης εναν μεταναστη θα τον οδηγησει στην φυλακη και στην καταστροφη της ζωης του και παραλληλα θα εκθεσει διεθνως την χωρα και θα δυσκολεψει την θεση της εναντι της Τουρκιας.
Δεν βλεπω κατι πατριωτικο σε αυτο, ισα ισα ο Ερντογαν παρακαλαει να επικρατησουν οι θερμοκεφαλοι.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Και αυτό που έγραψα εγώ είναι προτροπή να σκοτώνουν κυνηγοί αόπλους ;![]()
![]()
Δηλαδη με το βαρα να σε φοβουνται και να μην ειμαστε ψοφοδεεις τι εννοεις?
0 .
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:Αλητάμπουρας κανονικός. Βάπτισε όλους τους renegades μπαρμπάδες με τα κυνηγετικά στο Έβρο, ως άνω των 75 ετών, και έστησε έναν γελοίο αχυράνθρωπο, με τραγικά χαζογελάκια κλπ.
Άντε ρε φαιδρεπίφαιδρε μπουρδολόγε που θα μας κάνεις και μαθήματα ανθρωπισμού.
Tέλος στα fake news, τέλος στα καλέσματα σε παράνομες πράξεις και στους δημόσιους υποκινητές, τέλος στην υπονόμευση της κυβερνητικής προσπάθειας υπεράσπισης του κράτους.
Η κυβέρνηση έδωσε συγχαρητήρια στους πολίτες του Έβρου.
1 .
-
Προέλλην

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Tέλος στα fake news, τέλος στα καλέσματα σε παράνομες πράξεις και στους δημόσιους υποκινητές, τέλος στην υπονόμευση της κυβερνητικής προσπάθειας υπεράσπισης του κράτους.
Η κυβέρνηση έδωσε συγχαρητήρια στους πολίτες του Έβρου.
Δεν έδωσε στους μπαρμπάδες κυνηγούς που βγήκαν ως παρανομούντες renegades, αλλά στον τοπικό πληθυσμό που στήριξε και στηρίζει τα εντεταλμένα σώματα ασφαλείας και ένοπλες δυνάμεις του κράτους.
Το ότι γίνεται προσπάθεια η δήλωση της κυβέρνησης, να γίνει καθαρτήριο για παρανομούντες πολίτες, και για δημοσιεύσεις όπου τους στηρίζουν, ακόμη και ευφυολογήματα και προπαγάνδα ότι αν σκοτώσουν δεν θα έχουν νομικές συνέπειες, αποτελεί ξεκάθαρη αλητεία.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Δεν είπα να πυροβολούν αμάχους . Αλλά και μια πέτρα μπορεί να σε σκοτώσει. Συνεπώς αυτός που σου την πετάει δεν είναι άμαχος. Και ἄνδρα ἀπέκτεινα εἰς τραῦμα ἐμοὶ καὶ νεανίσκον εἰς μώλωπα ἐμοί· .
Εν μερει συμφωνω, για αυτο ομως την κατασταση την εχουν αναλαβει τα σωματα ασφαλειας και ο στρατος και οχι οι βιτζιλαντηδες, γιατι μονο οι πρωτοι εχουν την εκπαιδευση και τον εξοπλισμο να εξουδετερωσουν και να απωθησουν τετοιους αντιπαλους χωρις θυματα απο καμια πλευρα. Αν εφαρμοζαμε την λογικη σου παντου τοτε καθε βδομαδα θα ειχαμε 5-6 νεκρους απο πυροβολισμους σε πορειες.
Τα γερόντια έχουν πάει και αυτά στρατό. Συνεπώς αν ξέρει να απωθεί ο στρατός , ξέρουν και τα παππούδια.
Δηλαδη με συγχωρεις, η κυβερνηση που δεν δινει εντολη για πυρ και δεν βυθιζει βαρκες ειναι αεθνοι ανθελληνες απατριδες ? Πατριωτισμος δεν σημαινει ολα τα σφαζω και ολα τα μαχαιρωνω. Ο Μιλοσεβιτς ειχε τετοια αντιληψη πατριωτισμου και τελικα πεθανε στην φυλακη και διελυσε την χωρα του. Δεν ειναι ασπρο-μαυρο η πολιτικη
Μα δεν είπα ότι θα ανοίγω πυρ ή θα βυθίζω βάρκες χωρίς να διατάξει το κράτος. Ούτε προέτρεψα σε κάτι τέτοιο. Αλλά όταν έκανα φαντάρος μου έμαθαν πως αν μου επιτεθούν έχω το δικαίωμα να αμυνθώ.
Το point μου δεν ηταν οτι εισαι ακροδεξιος, οσο το οτι να μην λεμε ανευθυνα πραγματα λογω ιδεοληψιων (οποιουδηποτε χρωματος). Το να σκοτωσει καποιος πολιτης εναν μεταναστη θα τον οδηγησει στην φυλακη και στην καταστροφη της ζωης του και παραλληλα θα εκθεσει διεθνως την χωρα και θα δυσκολεψει την θεση της εναντι της Τουρκιας.
Δεν βλεπω κατι πατριωτικο σε αυτο, ισα ισα ο Ερντογαν παρακαλαει να επικρατησουν οι θερμοκεφαλοι.
Και επαναλαμβάνω. Αν ένας μετανάστης επιτεθεί σε έναν πολίτη με φονικές διαθέσεις , τότε ο πολίτης έχει δικαίωμα να αμυνθεί. Και αν πάνω στην άμυνα ο πολίτης φονεύσει τον μετανάστη , τότε η ποινή του θα είναι μηδαμινή. Ειδικά αν ο πολίτης είναι ηλικιωμένος και οι δικηγόροι του επικαλεστούν προβλήματα υγείας.
Αν η Τουρκία θέλει να βρει αφορμή θα βρεί. Εμείς δεν θα πρέπει να φοβόμαστε την αντίδραση της Τουρκίας για να δράσουμε.
1 .
-
Προέλλην

Αυτή τη στιγμή, κάθε ένοπλος που βρίσκεται στην περιοχή αυτόνομα και ανεξέλεγκτα, παράνομα, χωρίς να είναι υπό τις διαταγές και τον απόλυτο έλεγχο του κράτους, είναι επικίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον.
Χιλιάδες αστυνομικοί, στρατιωτικοί και κληρωτοί βρίσκονται μια βδομάδα άπλυτοι μέσα στο κρύο. Άριστα πειθαρχημένοι,
χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο, τηρώντας συγκεκριμένους κανόνες εμπλοκής που τους έχουν δοθεί επίσημα απο το κράτος.
Κάποιοι αλητάμπουρες, απο τους καναπέδες τους, μουγκανίζουν και προτρέπουν σε παράνομες και επικίνδυνες για την χώρα πράξεις.
Χιλιάδες αστυνομικοί, στρατιωτικοί και κληρωτοί βρίσκονται μια βδομάδα άπλυτοι μέσα στο κρύο. Άριστα πειθαρχημένοι,
χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο, τηρώντας συγκεκριμένους κανόνες εμπλοκής που τους έχουν δοθεί επίσημα απο το κράτος.
Κάποιοι αλητάμπουρες, απο τους καναπέδες τους, μουγκανίζουν και προτρέπουν σε παράνομες και επικίνδυνες για την χώρα πράξεις.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts