Περίπου 1.000 μετανάστες πέρασαν σε ελληνικά νησιά το τελευταίο 24ωρο!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Περίπου 1.000 μετανάστες πέρασαν σε ελληνικά νησιά το τελευταίο 24ωρο!

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Μαρ 2020, 18:49

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:γμτ μου πρεπει καθε τοσο να εξηγω; εννοουσα να το δουμε απο την πλευρα της φιλοσοφιας
ειμαστε φασιστες; ειμαστε ρατσιστες; εθεσες ενα ερωτημα προηγουμενως
συνεχισε το

Καλα το οτι ειστε φασιστες ειναι λυμμενο αφου στηριζετε την ΧΑ. Εγω συζηταω επι του συγκεκριμενου θεματος.

εσυ εισαι φασιστας με τους ελληνες και μεις με τους μεταναστες
το ιδιο ειναι ...αντε ιδεοληπτικα φαντασματα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 03 Μαρ 2020, 18:51

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Καλα το οτι ειστε φασιστες ειναι λυμμενο αφου στηριζετε την ΧΑ. Εγω συζηταω επι του συγκεκριμενου θεματος.

εσυ εισαι φασιστας με τους ελληνες και μεις με τους μεταναστες

Πως γίνεται να είναι κάποιος φασιστας με μια κατηγορία ανθρώπων μόνο;
Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που έγραψες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2020, 06:49

nemo έγραψε:εσυ εισαι φασιστας με τους ελληνες και μεις με τους μεταναστες

Εγω δεν εχω υποστηριξει λυντσαρισματα ελληνων (ουτε καν των ναζι) ουτε θεωρω τους ελληνες υπανθρωπους οπως εσεις τους μεταναστες. Σας συμφερει να μπαινουμε ολοι στο ιδιο τσουβαλι για να κρυβετε την δικη σας σκατιλα αλλα δεν ειναι ετσι.

Καποιοι ειναι χομο σαπιενς και αλλοι οχι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2020, 08:33

6.800 μετανάστες στα νησιά μόνο τον Δεκέμβριο

Εικόνα

https://www.kathimerini.gr/1058411/arti ... -dekemvrio
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Μαρ 2020, 09:21

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:εσυ εισαι φασιστας με τους ελληνες και μεις με τους μεταναστες

Εγω δεν εχω υποστηριξει λυντσαρισματα ελληνων (ουτε καν των ναζι) ουτε θεωρω τους ελληνες υπανθρωπους οπως εσεις τους μεταναστες. Σας συμφερει να μπαινουμε ολοι στο ιδιο τσουβαλι για να κρυβετε την δικη σας σκατιλα αλλα δεν ειναι ετσι.

Καποιοι ειναι χομο σαπιενς και αλλοι οχι.

οκ παμε τωρα στα επισημα δεν ειναι μεταναστες αλλα λαθρομεταναστες παρανομοι :s_mad
που εισχωρουν σε μια χωρα με το ετσι θελω και οταν συλλαμβανονται θα τιμωρουνται

αφου μιλας εσυ νιανιανιανια ... αντε τωρα να κατεβεις και απο το αεροστατο
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 04 Μαρ 2020, 09:34

ο υπουργος Αδωνης λεει οτι δεν ειναι ματαναστες αλλα εισοβολεις. οποιος διαφωνει με αυτην την αποψη ειναι υποπτος για εσχατη προδοσια. οχι γιατι δεν εχει δικαιωμα να εχει διαφορετικη αποψη αλλα γιατι αυτην την στιγμη που δεχομαστε εισβολη, οπως λεει ο Αδωνης, οποιος ΔΕΝ ειναι μαζι μαζι μας, ειναι απεναντι μας λεω εγω με το μυαλο μου
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Μαρ 2020, 10:04

denplirono έγραψε:ο υπουργος Αδωνης λεει οτι δεν ειναι ματαναστες αλλα εισοβολεις. οποιος διαφωνει με αυτην την αποψη ειναι υποπτος για εσχατη προδοσια. οχι γιατι δεν εχει δικαιωμα να εχει διαφορετικη αποψη αλλα γιατι αυτην την στιγμη που δεχομαστε εισβολη, οπως λεει ο Αδωνης, οποιος ΔΕΝ ειναι μαζι μαζι μας, ειναι απεναντι μας λεω εγω με το μυαλο μου

θα ελεγα να τους μαζευουν σιγα σιγα για να δωσουν περαιτερω εξηγησεις για το τι εννοουν :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Μαρ 2020, 10:21

Η αλήθεια είναι ότι την πάτησαν άσχημα αυτή τη φορά οι τριτοκοσμικοί τουρλοκώληδες.
Τους είχαν υποσχεθεί οι μουλάδες τους ότι άμα τη αφίξει τους σε ελληνικό έδαφος θα έπεφταν για μπάνιο σε ποτάμια από γάλα, θα έκαναν πήλινγκ με πιλάφια και θα τους στήνονταν στα τέσσερα για πισωκολλητό από εβδομήντα και δύο παρθένες για τον καθένα.
Εντάξει για τα δύο πρώτα συμφωνώ, αλλά σε ό,τι αφορά τις παρθένες κομμάτι δύσκολο να βρεις τέτοιο είδος σήμερα στην Ελλάδα.
Καλό θα είναι οι υπεύθυνοι θρησκευτικοί ταγοί τους να μην τους ταΐζουν έτσι στην ψύχρα σανό,
γιατί πρόκειται για αθώα νέα παιδιά που αντί να τον σφυρίζουν σε παρθένες καταλήγουν να τα τρώει η μαλακία κάνοντας μπανιστήρι το καλοκαίρι στις παραλίες. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2020, 12:59

nemo έγραψε:οκ παμε τωρα στα επισημα δεν ειναι μεταναστες αλλα λαθρομεταναστες παρανομοι :s_mad
που εισχωρουν σε μια χωρα με το ετσι θελω και οταν συλλαμβανονται θα τιμωρουνται

αφου μιλας εσυ νιανιανιανια ... αντε τωρα να κατεβεις και απο το αεροστατο

Καμια αντιρρηση, να συλλαμβανονται και να τιμωρουνται με τις προβλεπομενες διαδικασιες, αυτο ομως ειναι ζητημα της πολιτειας και οχι νεοναζι παρακρατικων.

Επισης τα περι παρανομιας ειναι προσχηματα μια και ολοι εσεις εχετε υποστηριξει απο ξυλοδαρμους και μαχαιρωματα, μεχρι δολοφονιες και τοποθετησεις εμπρηστικων μηχανισμων, και καποιοι απο εσας τα εχετε κανει κιολας, δεν τα υποστηριζετε απλως.

Εσυ πχ υποστηριζες πριν καποιο καιρο τους αληταμπουρες της C18, οποτε ασε τα περι παρανομιας, σε ενοχλουν επειδη ειναι ξενοι οχι επειδη ειναι παρανομοι. Εσεις ειστε ακομα πιο παρανομοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μαρ 2020, 16:16

Στα σκαριά κλειστό κέντρο για απελάσεις εξπρές

Σε κλειστό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα θα μεταφερθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετανάστες που μπήκαν σε ελληνικό έδαφος είτε από τον Έβρο είτε από τα νησιά στα γεγονότα του τελευταίου τριημέρου.

Το κλειστό κέντρο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να λειτουργήσει άμεσα, προκειμένου να κρατηθούν όσοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας. Από αυτό οι μετανάστες θα επαναπροωθούνται στη χώρα προέλευσης ή καταγωγής τους, χωρίς να καταγράφονται.

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου στην «Καθημερινή», στο νέο περίκλειστο κέντρο, το οποίο θα δημιουργηθεί στη Βόρεια Ελλάδα, αναμένεται να μετακινηθούν όσοι μπήκαν παράνομα στη χώρα μετά την 1η Μαρτίου.

https://www.zougla.gr/politiki/article/ ... metanastes
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”