Ειχα μια συζήτηση στο φβ για την 17η Ν και ο συνομιλητής μου με χαρακτήρισε εμμεσα χουντικο κλπ
ειναι ετσι; δηλαδη οποιος εχει αντιρρηση για τον τροπο της εορτης ειναι χουντικος και ακροδεξιος;
και ερωτω υπαρχουν ακομη θαυμαστες της χουντας; ή στα χαρακτηριστικα μιας συντηρητικής κοινωνιας ;
οπως και οι διαφοροι κεκεδες σημερα δηλωνουν κκε αλλα σιγουρα αν τους ρωτησουμε θα διαφωνουν σε αρκετα με το κκε
δηλαδη κατα ποσο ειμαστε οτι ειμαστε και οτι δηλωνουμε οτι ειμαστε
#ΝΔ_Απατεώνες
-
nemo
- Supreme poster

Re: #ΝΔ_Απατεώνες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
denplirono
- Extreme poster

17 Νοεμβρη? Αστειευστε, κατι κοπροσκυλα αναρχοαριστεροι εριξαν την χουντα δηλαδη εριξαν την μια χουντα και εφεραν μια χουνταρα.....κοπροσυλα ασιτεροι ολοι σας, δε ειναι γιορτη σημερα, λυπη ειναι. Τι να γιορτασουμε; Τους 300 αλητες που φερανε τα κοπροσκυλα; και σιγα τα θυματα. που ειναι τα μνηματα οεο ; δεν υπηρξαν νερκοι, αριστερες προδοτικες προπαγανδες ειναι ολα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:Ειχα μια συζήτηση στο φβ για την 17η Ν και ο συνομιλητής μου με χαρακτήρισε εμμεσα χουντικο κλπ
ειναι ετσι; δηλαδη οποιος εχει αντιρρηση για τον τροπο της εορτης ειναι χουντικος και ακροδεξιος;
Οποιος δηλαδη ειναι ναζιστης και γουσταρει ΧΑ και C18 ειναι ακροδεξιος? Τσκ τσκ συκοφαντιες...
και ερωτω υπαρχουν ακομη θαυμαστες της χουντας; ή στα χαρακτηριστικα μιας συντηρητικής κοινωνιας ;
Ναι, πχ μονο εδω εχουμε εσενα, τον Πλουτονα και τον Δενπληρωνω.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Ξεχάσατε τι υποσχέθηκε πρεοκλογικά ο Μητσοτάκης για τη Συμφωνία των Πρεσπών;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:Ειχα μια συζήτηση στο φβ για την 17η Ν και ο συνομιλητής μου με χαρακτήρισε εμμεσα χουντικο κλπ
Οποιος δηλαδη ειναι ναζιστης και γουσταρει ΧΑ και C18 ειναι ακροδεξιος? Τσκ τσκ συκοφαντιες...και ερωτω υπαρχουν ακομη θαυμαστες της χουντας; ή στα χαρακτηριστικα μιας συντηρητικής κοινωνιας ;
Ναι, πχ μονο εδω εχουμε εσενα, τον Πλουτονα και τον Δενπληρωνω.
ειπα και νομιζα ο δυστυχης να καμουμε μια σοβαρη συζητηση αλλα με αυτον τον τροπο δεν γινεται
τι θα πει ρε οπαδος της χουντας; καντε το πιο λιανα σπαστε το να το καταλαβουμε και μεις
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:τι θα πει ρε οπαδος της χουντας; καντε το πιο λιανα σπαστε το να το καταλαβουμε και μεις
Πχ
denplirono έγραψε:17 Νοεμβρη? Αστειευστε, κατι κοπροσκυλα αναρχοαριστεροι εριξαν την χουντα δηλαδη εριξαν την μια χουντα και εφεραν μια χουνταρα.....κοπροσυλα ασιτεροι ολοι σας, δε ειναι γιορτη σημερα, λυπη ειναι. Τι να γιορτασουμε; Τους 300 αλητες που φερανε τα κοπροσκυλα; και σιγα τα θυματα. που ειναι τα μνηματα οεο ; δεν υπηρξαν νερκοι, αριστερες προδοτικες προπαγανδες ειναι ολα
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:τι θα πει ρε οπαδος της χουντας; καντε το πιο λιανα σπαστε το να το καταλαβουμε και μεις
Πχdenplirono έγραψε:17 Νοεμβρη? Αστειευστε, κατι κοπροσκυλα αναρχοαριστεροι εριξαν την χουντα δηλαδη εριξαν την μια χουντα και εφεραν μια χουνταρα.....κοπροσυλα ασιτεροι ολοι σας, δε ειναι γιορτη σημερα, λυπη ειναι. Τι να γιορτασουμε; Τους 300 αλητες που φερανε τα κοπροσκυλα; και σιγα τα θυματα. που ειναι τα μνηματα οεο ; δεν υπηρξαν νερκοι, αριστερες προδοτικες προπαγανδες ειναι ολα
μη το προσωποποιουμε με μελη αλλα ας το δεχτω πχ και εγω ειμαι εναντιον της γιορτης με το σκεπτικο ας παραμεινει
σαν γιορτη του πολυτεχνειου και ας το γιορταζουν μονο οι φοιτητες και οχι τα σουργελα οπως γινεται σημερα
και επισης δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο ωφελησε την πατριδα αφου θα πηγαιναμε πιο δημοκρατικα σε λιγο
επισης ηταν μια λαιτ χουντα αυτο δεν το αμφισβητει κανεις δηλαδη και για ιστορικους οικονομικους λογους
τρεφω μια συμπαθεια στην χουντα οπως και στο πρωτο πασοκ κλπ αυτο ομως δεν με καθιστα χουντικο
ακροδεξιο κλπ και ακομη περιμενω να αναφερθεις σε πραγματικα περιστατικα γιατι και για ποιους λογους
σημερα ενας νεος νεα κλπ αντιπαθει την χουντα και βλεπει σε αυτην τα χιλια δυο κακα της μοιρας
υσ..και στην γαλλια ειχαμε παρομοια περιστατικα διαδηλωσεων και βια απο αστυνομικους απλως εδω ειχαμε
την βαλκανικη εκδοχη αυτων
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:μη το προσωποποιουμε με μελη αλλα ας το δεχτω πχ και εγω ειμαι εναντιον της γιορτης με το σκεπτικο ας παραμεινει
σαν γιορτη του πολυτεχνειου και ας το γιορταζουν μονο οι φοιτητες και οχι τα σουργελα οπως γινεται σημερα
και επισης δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο ωφελησε την πατριδα αφου θα πηγαιναμε πιο δημοκρατικα σε λιγο
επισης ηταν μια λαιτ χουντα αυτο δεν το αμφισβητει κανεις δηλαδη και για ιστορικους οικονομικους λογους
τρεφω μια συμπαθεια στην χουντα οπως και στο πρωτο πασοκ κλπ αυτο ομως δεν με καθιστα χουντικο
ακροδεξιο κλπ και ακομη περιμενω να αναφερθεις σε πραγματικα περιστατικα γιατι και για ποιους λογους
σημερα ενας νεος νεα κλπ αντιπαθει την χουντα και βλεπει σε αυτην τα χιλια δυο κακα της μοιρας
υσ..και στην γαλλια ειχαμε παρομοια περιστατικα διαδηλωσεων και βια απο αστυνομικους απλως εδω ειχαμε
την βαλκανικη εκδοχη αυτων
Δεν το προσωποποιω απλα δεν καταλαβαινω γιατι αναρωτιεσαι με προσποιητη αφελεια αν υπαρχουν οπαδοι της χουντας οταν βλεπεις ακομα και εδω να υπαρχουν ή οταν εισαι ο ιδιος χουντικος.
Οσο για την χουντα, η χουντα ηταν μια περιοδος απολυτης κυριαρχιας των δεξιων κοπροσκυλων και ταυτοχρονα το κυκνειο ασμα τους. Μετα την πτωση της, ολα οσα πρεσβευαν απορριφθηκαν απο την ελληνικη κοινωνια και ετσι εχασαν το κυρος τους ενω ταυτοχρονα θα επρεπε να μοιραζονται την εξουσια και τα χρηματα με τα κοπροσκυλα του ΠΑΣΟΚ. Για αυτο νοσταλγουν καποιοι αυτο το καθεστως, για κανενα αλλο λογο.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:
Δεν το προσωποποιω απλα δεν καταλαβαινω γιατι αναρωτιεσαι με προσποιητη αφελεια αν υπαρχουν οπαδοι της χουντας οταν βλεπεις ακομα και εδω να υπαρχουν ή οταν εισαι ο ιδιος χουντικος.
Οσο για την χουντα, η χουντα ηταν μια περιοδος απολυτης κυριαρχιας των δεξιων κοπροσκυλων και ταυτοχρονα το κυκνειο ασμα τους. Μετα την πτωση της, ολα οσα πρεσβευαν απορριφθηκαν απο την ελληνικη κοινωνια και ετσι εχασαν το κυρος τους ενω ταυτοχρονα θα επρεπε να μοιραζονται την εξουσια και τα χρηματα με τα κοπροσκυλα του ΠΑΣΟΚ. Για αυτο νοσταλγουν καποιοι αυτο το καθεστως, για κανενα αλλο λογο.
μην συνεχιζεις αν θελεις να μιλαμε το οτι ειμαι χουντικος μη πω το γιατι
παμε τωρα στα πιο σοβαρα ....δεν διαφωνω ως προς την προσεγγιση σου αλλα την θεωρω φτωχη και ελλειπη
απο επιχειρηματα δηλαδη ολοι αν υποθεσουμε οι χουντικοι το κανουν για τα λεφτα; χωρις κανενα ιδεολογικο χαρακτηρα;
διαφωνω προς αυτο Αν αντιστοιχα θα πουμε σε εναν κομμουνιστη της ρωσιας
γιατι φιλε σου αρεσε το κομμουνιστικο καθεστως Αυτος θα μας πει για την μασα και τον μισθο που επαιρνε;
μπα δεν το νομιζω!!!

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:μην συνεχιζεις αν θελεις να μιλαμε το οτι ειμαι χουντικος μη πω το γιατι
παμε τωρα στα πιο σοβαρα ....δεν διαφωνω ως προς την προσεγγιση σου αλλα την θεωρω φτωχη και ελλειπη
απο επιχειρηματα δηλαδη ολοι αν υποθεσουμε οι χουντικοι το κανουν για τα λεφτα; χωρις κανενα ιδεολογικο χαρακτηρα;
διαφωνω προς αυτο Αν αντιστοιχα θα πουμε σε εναν κομμουνιστη της ρωσιας
γιατι φιλε σου αρεσε το κομμουνιστικο καθεστως Αυτος θα μας πει για την μασα και τον μισθο που επαιρνε;
μπα δεν το νομιζω!!!![]()
Τις πιο πολλες φορες ειναι η μασα ο λογος που υποστηριζουμε κατι. Αλλες φορες ειναι μασα τυπου μου εκαναν ρουσφετι αλλες φορες ειναι μασα τυπου η οικονομια τα παει καλα με την πολιτικη του ταδε κομματος αρα επωφελουμαι και γω εμμεσα.
Ελαχιστοι ειναι οσοι υποστηριζουν καποιο κομμα, προσωπο ή καθεστως καθαρα απο ιδεολογια.
1 .