Στον Κούλη η ΕΥΠ, η ΕΡΤ και η ΓΓ Ενημέρωσης

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Στον Κούλη η ΕΥΠ, η ΕΡΤ και η ΓΓ Ενημέρωσης

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Ιούλ 2019, 15:42

:D

ΩRIΩNAS7 έγραψε: Εικόνα
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Ιούλ 2019, 15:44

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Ναι ήμουν μέλος, αλλά
Να σου πω κάτι; Μια φορά συναντηθήκαμε. Δεν υπήρχαν ουσιαστικά ποτέ. Στην Πλατεία μια φορά ήρθαν. Κάτι ραμολί ήταν. Και κάνα δυο 30αρηδες. Εγώ ήμουν 25. 10.λεπτα και μετά σκορπισαν.
Δεν ξέρω αν ξανασυντήθηκαν. Εγώ δεν τους ξανάδα πάντως.

:laugh1: :laugh1: :good:
Νόμιζα κι εγώ ότι η δεξιά θα σώσει τον τόπο, μέχρι την εποχή των Αγανακτισμένων. Μετά κι εν αντιθέσει με το VYsma, είδα ότι μόνο σκατά είναι εκεί και τίποτα άλλο. Μια κάθετη εξουσιαστική αντίληψη της πραγματικότητας. Η διαφθορ@
Α θωρείται σωστή. Ασε σου λέω. Μέσα στα σκατά ήμουν.
Το εναρκτήριο λάκτισμα το δέχτηκα με την δολοφονία το Αλέξη. Απορούσα με τους δεξιούς και την σκατοψυχιά τους.
Οι Αγανακτισμενοι και η καταστροφή της Ελλαδας από την Νδούλα ήταν το τελειωτικό. Εκεί επιλθε η αλλαγή.

Παρομοια πορεια εχουμε με καποιες διαφορες στο timing γιατι ειμαι λιγο πιο νεος απο σενα. Να φανταστω μεγαλωσες και συ σε δεξια οικογενεια?

Άρχισα να αγοράζω βιβλία, να μιλάω με κόσμο που ήταν διαβασμένος και όχι με κόσμο που έλεγε υοι το οκ ειναι ελληνικό κλπ
Τώρα έχω μια αρκετά καλή βιβλιοθήκη την οποία προσπαθώ να μεγαλώνω συνέχεια με βιβλία που διαβάζω.

Τα βιβλια ειναι μεγαλη υποθεση και τα θεωρω πιο σοβαρη πηγη γνωσης απο το να συζηταω με αλλους. Οταν ημουν 18αρης ψαρωνα με οσα ελεγαν διαφοροι αριστεροι ή δεξιοι και τους ειχα για φουλ διαβασμενους μεχρι που διαπιστωσα οτι απλα αναπαραγουν οσα ακουσαν σε ΜΜΕ ή απο φιλους τους.

Για παραδειγμα οταν διαβασα Μαρξ και Λενιν συνειδητοποιησα οτι 9 στους 10 γνωστους φιλους που δηλωνουν αριστεροι ειναι μυρωδιαδες και παπαγαλιζουν τσιτατα χωρις να εχουν επαφη με τον μαρξισμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 13 Ιούλ 2019, 16:34

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Άρχισα να αγοράζω βιβλία, να μιλάω με κόσμο που ήταν διαβασμένος και όχι με κόσμο που έλεγε υοι το οκ ειναι ελληνικό κλπ
Τώρα έχω μια αρκετά καλή βιβλιοθήκη την οποία προσπαθώ να μεγαλώνω συνέχεια με βιβλία που διαβάζω.

Και εγώ έχω πολλά βιβλία και επειδή έχουν μαζευτεί πολλά βιβλία τα ξεφορτώνομαι, στέλνοντας μέσω ΚΤΕΛ δέματα με βιβλία στις φυλακές στην Πάτρα. Αλλά θα φροντίσω να δίνω και σε άλλες φυλακές και πιο κοντά, που μέχρι σήμερα βέβαια υπάρχουν γραφειοκρατικές δυσκολίες που το κάνουν δύσκολο.

Οπότε, με βάση το δεδομένο ότι θεωρείτε σίγουρο ότι δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα και συνεπώς θα συνεχίζετε και εσείς το βιολί σας, μάλλον θα δεις κάποιους συντρόφους σου σε κελιά που ίσως βρουν βιβλία μου. Βέβαια δεν έχω Μαρξ και Μπακούνιν που θα θέλατε αλλά έχω πολλά βιβλία για κριτική και ανάλυση της Μουσικής, σχέσεων Πολιτικής και Μουσικής, Κοινωνία και Μουσική. Ίσως συντροφέψουν κάποιους για να δουν κάποια πράγματα, δεδομένου ότι ακόμα και στη διαγαλαξιακή Άμεση Δημοκρατία που ονειρεύεστε, όλο και κάποια μουσική θα παίζουνε.

Στέλνω και Ιστορικά βιβλία για τη Λατινική Αμερική. Αν σου περιέλθει κανένα π.χ. για τον Πάντσο Βίλα, μην το πετάξεις με το αιτιολογικό ότι ήταν μπουρζουάς. Διάβασε λιγάκι. Καλό θα σου κάνει.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Ιούλ 2019, 23:36

update no5 xωρίς άλλα σχόλια, κανείς ως Χαϊλάντερ δε θα πάρει το κεφάλι κανενός.

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
γενικά δεν τα πάω καλά με τις δεσμεύσεις, διέφυγα αρκετές φορές , όχι κι από τη Στύγαινα

0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 15 Ιούλ 2019, 01:12

Supreme leader Koulis ΚΑΡΧΕΣ!!!!

Η αυτοκρατορια αντεπιτιθεται....
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 15 Ιούλ 2019, 01:27

Επειδή προκαλείς, 594, 3 το πρωί :whistle:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 15 Ιούλ 2019, 03:57

Kι αυτό δείχνει ότι σας σιχάθηκαν ήδη πολλοί ,594 και δεν έχουμε όριο...
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 15 Ιούλ 2019, 04:06

Οργισμένος έγραψε:Supreme leader Koulis ΚΑΡΧΕΣ!!!!

Η αυτοκρατορια αντεπιτιθεται....

Σε 2 μήνες που θα παρακαλάς για κατάλυμα στη Σουηδία
,δε θα βρεις ,εγώ θα πώ στη ξαδέρφη να μη σου δώσει μέχρι να στρώσεις χαρακτήρα ,καριόλη ελληναρά..
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 15 Ιούλ 2019, 04:22

Εφόσον συμπεριφέρεστε ως αλήτες και ποινικοί ΝΔ, θα φερθούμε αναλόγως, διακόπτουμε τις σχέσεις μας για να μην αρπάξουμε και τίποτα ασθένειες από σας.
Την κόκα κόλα και τον Γαβριδάκη να τα χαίρεστε και να χλιμιντρίζετε μαζί ,αδιάφοροι μας είστε.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Ιούλ 2019, 05:17

κοιτάξτε πόσο τραγικά ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση
κοιτάξτε με πόσος μίσος περιγράφει ο νικος την σημερινή κουλτούρα του κράτους καταστολής
ετοιμαστείτε για τον σύγχρονο μεσαίωνα μέσα στο 21 αιώνα
ο κούλης είναι η επιτομή της νέας τάξης πραγμάτων
έχει ήδη ξαμολήσει τα νεοφίλια του μέσα στο ιντερνετ που απεγνωσμένα αποζητούν να υποτάξουν κάθε έννοια ελευθερίας
εφαρμόζοντας αστυνομοκρατία
τα χειρότερα έρχονται
ο χαφιεδισμός , η μπουμπουλίνας , η Γυάρος και η Μακρόνησος θα επαναλειτουργήσουν , είναι θέμα χρόνου
και κάθε λογικός άνθρωπος που ασπάζεται έστω κάποιες αρχές ελευθερίας θα κληθεί να σκύψει το κεφάλι κάτω απο την νέα δικτατορία
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”