ΩRIΩNAS7 έγραψε:Άρχισα να αγοράζω βιβλία, να μιλάω με κόσμο που ήταν διαβασμένος και όχι με κόσμο που έλεγε υοι το οκ ειναι ελληνικό κλπ
Τώρα έχω μια αρκετά καλή βιβλιοθήκη την οποία προσπαθώ να μεγαλώνω συνέχεια με βιβλία που διαβάζω.
Και εγώ έχω πολλά βιβλία και επειδή έχουν μαζευτεί πολλά βιβλία τα ξεφορτώνομαι, στέλνοντας μέσω ΚΤΕΛ δέματα με βιβλία στις φυλακές στην Πάτρα. Αλλά θα φροντίσω να δίνω και σε άλλες φυλακές και πιο κοντά, που μέχρι σήμερα βέβαια υπάρχουν γραφειοκρατικές δυσκολίες που το κάνουν δύσκολο.
Οπότε, με βάση το δεδομένο ότι θεωρείτε σίγουρο ότι δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα και συνεπώς θα συνεχίζετε και εσείς το βιολί σας, μάλλον θα δεις κάποιους συντρόφους σου σε κελιά που ίσως βρουν βιβλία μου. Βέβαια δεν έχω Μαρξ και Μπακούνιν που θα θέλατε αλλά έχω πολλά βιβλία για κριτική και ανάλυση της Μουσικής, σχέσεων Πολιτικής και Μουσικής, Κοινωνία και Μουσική. Ίσως συντροφέψουν κάποιους για να δουν κάποια πράγματα, δεδομένου ότι ακόμα και στη διαγαλαξιακή Άμεση Δημοκρατία που ονειρεύεστε, όλο και κάποια μουσική θα παίζουνε.
Στέλνω και Ιστορικά βιβλία για τη Λατινική Αμερική. Αν σου περιέλθει κανένα π.χ. για τον Πάντσο Βίλα, μην το πετάξεις με το αιτιολογικό ότι ήταν μπουρζουάς. Διάβασε λιγάκι. Καλό θα σου κάνει.