Οι μπαντριώτες το ’σκασαν

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΩRIΩNAS7

Re: Οι μπαντριώτες το ’σκασαν

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 12 Ιούλ 2019, 16:57

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Ελα μαζέψου.

τι πινεις εμμονικο μου κεκεδακι ;
υσ ..το γραφω χαμογελωντας γιατι ο γραπτος λογος δεν τα εμφανιζει ολα

Αναρχικός είμαι χιτλερόπουλο. Πόσες φορές πρέπει να σου πω ότι δεν είμαι κκε; Και πόσες φορές θα μου δείξεις ότι ακόμα πονάτε από πίσω, λόγω της κομουνιστηκής τσαςπού που φάγατε στον ΒΠΠ; Νομίζεις με ενδιαφέρει;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Ιούλ 2019, 17:06

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Αναρχικός είμαι χιτλερόπουλο. Πόσες φορές πρέπει να σου πω ότι δεν είμαι κκε; Και πόσες φορές θα μου δείξεις ότι ακόμα πονάτε από πίσω, λόγω της κομουνιστηκής τσαςπού που φάγατε στον ΒΠΠ; Νομίζεις με ενδιαφέρει;

ωραια τοτε γιατι συζηταμε ; εισαι αναρχικος κανονικος ή μαντεμενιος
οι κανονικοι ειναι αυτοι που ειναι εναντιον σε εθνη και κομμουνισμο
οι μαντεμενοι υποστηριζουν ολιγον κκ νεα ταξη και τις παρθενες :D
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 12 Ιούλ 2019, 17:20

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

ωραια τοτε γιατι συζηταμε ; εισαι αναρχικος κανονικος ή μαντεμενιος
οι κανονικοι ειναι αυτοι που ειναι εναντιον σε εθνη και κομμουνισμο
οι μαντεμενοι υποστηριζουν ολιγον κκ νεα ταξη και τις παρθενες :D

Α μάλιστα. Εσύ μιλάς μόνο με κουμουνια δηλαδή;
Όταν λέω για εμμονές και οπίσθιο πόνο από την κομουνιστική τσαπου... :giggle02:
Επίσης δεν ξέρεις την τύφλα σου από αναρχία. Θες να κάνεις και διαχωρισμούς σε original και foe. Τεβαα ρίξε μια ματιά σε Μπακούνιν, Μαλτέστα, Κροπότκιν, Προυντόν, Ολιβερ, Στίρνερ κλπ και μετά μίλα.
Με το να επιδεικνύει πόσο ανερμάτιστος είσαι, δεν καταφέρνεις τίποτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Ιούλ 2019, 17:28

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Επίσης δεν ξέρεις την τύφλα σου από αναρχία. Θες να κάνεις και διαχωρισμούς σε original και foe. Τεβαα ρίξε μια ματιά σε Μπακούνιν, Μαλτέστα, Κροπότκιν, Προυντόν, Ολιβερ, Στίρνερ κλπ και μετά μίλα.

ε! συγχωρούμε τον νεανικο αναρχισμο σαν κατι το φυσικο
αλλα τον ενηλικο τον βοηθουμε με κοκτειλ φαρμακων και βιταμινών :laugh1:
ωστε να επανελθουν στην φυσικοτητα της ηλικιας
με την προυποθεση να το θελουν και οι ιδιοι
.....ζήτα και θα λάβεις οση βοηθεια θελεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 12 Ιούλ 2019, 17:57

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

ε! συγχωρούμε τον νεανικο αναρχισμο σαν κατι το φυσικο

Ναι δεν αμφιβάλλω πως, βάσει της ιδεολογίας σου, οι διαφωνούντες θεωρούνται άρρωστοι και πρέπει να αντιμετωπίζονται έτσι. Κοκτέιλ φαρμάκων (με βάση πάντα την μεθαμφεταμινη, το αγαπημένο ναρκωτικό του αποτυχημένου χίτλερ και των ξεκωλιασμενων, από τα κουμουνια, ναζί), εργασία που απελευθερώνει (την ζωή από το σώμα) , βασανιστήρια και αλλά τέτοια σύγχρονα (του μεσαίωνα :giggle02: ) μέσα
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 12 Ιούλ 2019, 20:39

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:ε! συγχωρούμε τον νεανικο αναρχισμο σαν κατι το φυσικο

Ναι δεν αμφιβάλλω πως, βάσει της ιδεολογίας σου, οι διαφωνούντες θεωρούνται άρρωστοι και πρέπει να αντιμετωπίζονται έτσι. Κοκτέιλ φαρμάκων (με βάση πάντα την μεθαμφεταμινη, το αγαπημένο ναρκωτικό του αποτυχημένου χίτλερ και των ξεκωλιασμενων, από τα κουμουνια, ναζί), εργασία που απελευθερώνει (την ζωή από το σώμα) , βασανιστήρια και αλλά τέτοια σύγχρονα (του μεσαίωνα :giggle02: ) μέσα

Ειδικά για αυτούς που πετάνε μολότωφ άκουσα ότι θα ακολουθηθεί διαφορετική μέθοδος.

Κλιμάκιο της Αστυνομίας θα τους ρωτάει με πολιτισμένο τρόπο και με κατανόηση, πόσα μαθήματα χρωστάνε, και γιατί δεν τα δίνουν επιτέλους,
Εικόνα
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 12 Ιούλ 2019, 22:53

NikosVy έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Ειδικά για αυτούς που πετάνε μολότωφ άκουσα ότι θα ακολουθηθεί διαφορετική μέθοδος.

Κλιμάκιο της Αστυνομίας θα τους ρωτάει με πολιτισμένο τρόπο και με κατανόηση, πόσα μαθήματα χρωστάνε, και γιατί δεν τα δίνουν επιτέλους,
Εικόνα

Αυτό θα το κάνετε αφού ζητήσετε την υπηρεσιακή μπατσική τους ταυτότητα ή μετά;

ΥΓ: Και μην τρώγεσαι δημοσιεύοντας εικόνες. Αν αρχίσω εγώ να ποσταρω εικόνες και βίντεο από τις επιθέσεις των μπατσοκονουσουλων φασιστοματατζήδων, θα ψάχνεις λαγούμι να κρυφτείς.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”