Μπορεί να χτυπηθεί η διαφθορά στο δημόσιο;
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Re: Μπορεί να χτυπηθεί η διαφθορά στο δημόσιο;
vallon έγραψε:εγώ λέω να αφήσετε τις εθνικορώνες και να μας πείτε
εσεις τι έχετε κάνει για να χτυπήσετε την διαφθορά στο δημόσιο, σαν μονάδες, σαν άνθρωποι,
πήγατε ποτέ κόντρα στο ρεύμα;
Εχει καει η γουνα μου πολλακις επειδη δεν εγλειψα, επειδη δεν εκανα ρουσφετι, και τωρα μεταναστευω ενω καποια αλλα γλυφτρακια poy βλεπουν το δικο μου cv με 10ιντσο κατοπτρικο τηλεσκοπιο εχουν το τελευταιο αηφοουν στα χαρια παντα καθως προκαμαν και καπαρωσαν θεσεις με γερα πακετα ειδικα τις εποχες προ του 2010. Τι να λεμε τωρα. Μια ικανη κυβερνηση θα επρεπε πρωτα απολα να πενταπλασιασει τη χωρητικοτητα των ελλ φυλακων ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Ο κινδυνος που πλησιαζει ταχεως και ειναι τεραστιος ονομαζεται ακυβερνησια-χρεοκοπια.
Ας γινει να τελειωνουμε με την φαρσοκωμωδια.
Ας γινει να τελειωνουμε με την φαρσοκωμωδια.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Οργισμένος έγραψε:Συνελθετε μαλακες οσο ειναι καιρος ειδαλως θα ελθει η αγαπημενη σας ατακτη χρεοκοπια και θα σταματησει αποτομα η αποθεση σκουπιδιων εις τις χωματερες μας.
Προσεξτε διοτι θα πεσει χονδρο πεος.
Μαλλον ερχεται κουλης διχως στηριξη απο τις πλατιες λαικιστικες μαζες, με ολη τη σαπιλα του, επειτα ερχονται εκλογες με απλη αναλογικη δλδ ακυβερνησια, και απο κει η ατακτη χρεοκοπια ειν ενα τσιγαρο δρομος με πεινα, με προσφυγια, και στο τελος με δικτατορια αφου πρωτα ακρωτηριασθει η χωρα.
Το συμπαν στο οποιο ζειτε θα σας ξεσκισει αφου συνεχιζετε να αμφιβαλλετε για την σχεση αιτιου - αιτιατου. Μαλακες.
Αυτό. Βέβαια οι ιθαγενείς ζούνε ακόμη με πασοκική ψυχολογία, βιντεοκασέτας και Απαράδεκτων, ισχυρής Ελλάδας, Αμερικής των Βαλκανίων, Εβραίους, Νεοταξίτες που μας επιβουλεύονται, άντε να απολύσουμε μερικούς ΔΥ, κλπ. Δεν καταλαβαίνουν το θεμελιώδες υπαρξιακό πρόβλημα του ημι-failed, εν δυνάμει full-failed, state
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

πασοκοι και αριστεροι και ολιγο δεξια οι υπολοιποι τα λεγαμε απο χρονια
που θα καταντήσουμε απο δω και περα θα λουστειτε οτι απεχθανοσαστε
που θα καταντήσουμε απο δω και περα θα λουστειτε οτι απεχθανοσαστε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Συνελθετε μαλακες οσο ειναι καιρος ειδαλως θα ελθει η αγαπημενη σας ατακτη χρεοκοπια και θα σταματησει αποτομα η αποθεση σκουπιδιων εις τις χωματερες μας.
Προσεξτε διοτι θα πεσει χονδρο πεος.
Μαλλον ερχεται κουλης διχως στηριξη απο τις πλατιες λαικιστικες μαζες, με ολη τη σαπιλα του, επειτα ερχονται εκλογες με απλη αναλογικη δλδ ακυβερνησια, και απο κει η ατακτη χρεοκοπια ειν ενα τσιγαρο δρομος με πεινα, με προσφυγια, και στο τελος με δικτατορια αφου πρωτα ακρωτηριασθει η χωρα.
Το συμπαν στο οποιο ζειτε θα σας ξεσκισει αφου συνεχιζετε να αμφιβαλλετε για την σχεση αιτιου - αιτιατου. Μαλακες.
Αυτό. Βέβαια οι ιθαγενείς ζούνε ακόμη με πασοκική ψυχολογία, βιντεοκασέτας και Απαράδεκτων, ισχυρής Ελλάδας, Αμερικής των Βαλκανίων, Εβραίους, Νεοταξίτες που μας επιβουλεύονται, άντε να απολύσουμε μερικούς ΔΥ, κλπ. Δεν καταλαβαίνουν το θεμελιώδες υπαρξιακό πρόβλημα του ημι-failed, εν δυνάμει full-failed, state
Ξεκαθαρο παρασιτικο failed state ειμεθα εντος του ξενιστη ΕΕ.
Αντε να κρατικοποιησουμε και κατι ακομα, αντε να καμομε περισσοτερες προσληψεις ΔΥ, αντε ν κατηγορησουμε τους εξωγηινους για την παντελη ντοπια ελλειψη καθε μορφης οργανωσης κοκ κοκ.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Ενα μεγαλο συγνωμη προς ολους αυτους που αναγκαστηκαν να ξεριζωθουν...
Κριμα ρε ΖΩΑ, κριμα...
Κριμα ρε ΖΩΑ, κριμα...
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Ρε Σουηδια κι ας πλενω πιαταααααααααααααααα....
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Οργισμένος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Αυτό. Βέβαια οι ιθαγενείς ζούνε ακόμη με πασοκική ψυχολογία, βιντεοκασέτας και Απαράδεκτων, ισχυρής Ελλάδας, Αμερικής των Βαλκανίων, Εβραίους, Νεοταξίτες που μας επιβουλεύονται, άντε να απολύσουμε μερικούς ΔΥ, κλπ. Δεν καταλαβαίνουν το θεμελιώδες υπαρξιακό πρόβλημα του ημι-failed, εν δυνάμει full-failed, state
Ξεκαθαρο παρασιτικο failed state ειμεθα εντος του ξενιστη ΕΕ.
Αντε να κρατικοποιησουμε και κατι ακομα, αντε να καμομε περισσοτερες προσληψεις ΔΥ, αντε ν κατηγορησουμε τους εξωγηινους για την παντελη ντοπια ελλειψη καθε μορφης οργανωσης κοκ κοκ.
Αυτό που φταίει είναι το greek way of life.
Στα ανεπτυγμένα κράτη ο πολίτης νιώθει σταθερά το στιβαρό χέρι, και ενίοτε τον πέλεκυ, του κράτους.
Κρασί, αγόρι/κορίτσι, θάλασσα + ντεμέκ ελευθερία και ανυποταγή = ανεργία, απλήρωτες υπερωρίες, 7ημερή εργασία, αναξιοκρατία, παρεοκρατία, ολιγαρχία.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
vallon
- Supreme poster

Οργισμένος έγραψε:vallon έγραψε:εγώ λέω να αφήσετε τις εθνικορώνες και να μας πείτε
εσεις τι έχετε κάνει για να χτυπήσετε την διαφθορά στο δημόσιο, σαν μονάδες, σαν άνθρωποι,
πήγατε ποτέ κόντρα στο ρεύμα;
Εχει καει η γουνα μου πολλακις επειδη δεν εγλειψα, επειδη δεν εκανα ρουσφετι, και τωρα μεταναστευω ενω καποια αλλα γλυφτρακια poy βλεπουν το δικο μου cv με 10ιντσο κατοπτρικο τηλεσκοπιο εχουν το τελευταιο αηφοουν στα χαρια παντα καθως προκαμαν και καπαρωσαν θεσεις με γερα πακετα ειδικα τις εποχες προ του 2010. Τι να λεμε τωρα. Μια ικανη κυβερνηση θα επρεπε πρωτα απολα να πενταπλασιασει τη χωρητικοτητα των ελλ φυλακων ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ.
Γνωστά πράγματα αυτά,
όμως
εάν την είχες κάνει ρε οργισμένε, θα μπορούσες να αντέξεις τα μούτρα σου στον καθρέπτη κάθε πρωί που ξυρίζεσαι;
αν όχι τότε γιατί σκας;
αφού εσύ επέλεξες να μην ξεπουληθείς
και κατά τη γνώμη μου καλά έκανες, άνθρωπος ανήθικος δεν μπορεί να βρει την ευτυχία στη ζωή.
Και η ευτυχία, αγαπητέ, δεν είναι προϊόν χρημάτων , αυτά ας υπάρχουν για να μπορούμε να κάνουμε όσα θέλουμε , τις τρέλες μας,
αλλά η ευτυχία βρίσκεται στο να μπορείς να κοιμηθείς ήσυχα και να μην σε κυνηγάνε
και σε κάμποσα άλλα πράγματα, που για να τα έχεις προϋπόθεση είναι το ανωτέρω..
οπότε μην μετανιώνεις
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.