NikosVy έγραψε:Είχε παρακολουθήσει το 2012 την παρθενική ομιλία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ στην Παλαιά Βουλή τον οποίο και καταχειροκρότησε.
Και γω θα τον χειροκροτουσα, δεν υπαρχει καλυτερο stand up comedy

NikosVy έγραψε:Είχε παρακολουθήσει το 2012 την παρθενική ομιλία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ στην Παλαιά Βουλή τον οποίο και καταχειροκρότησε.

itteithe έγραψε:Πλάκα-πλάκα, ο 71 που είναι; Τον έχει δει κανένας τριγύρω σε κανένα άλλο φόρουμ; Είχε και κάτι προβλήματα υγείας ο άνθρωπος, ελπίζω να είναι καλά.

L'ami du peuple έγραψε:Ένα ανέκδοτο για καληνύχτα:
Τσίπρας:Δεν πιστεύω ούτε ένα στο εκατομμύριο ότι θα χάσω τις εκλογές

Λαχουρένιος έγραψε:NikosVy έγραψε:Είχε παρακολουθήσει το 2012 την παρθενική ομιλία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ στην Παλαιά Βουλή τον οποίο και καταχειροκρότησε.
Και γω θα τον χειροκροτουσα, δεν υπαρχει καλυτερο stand up comedy

L'ami du peuple έγραψε:Ειδα σημερα το πρωι στον ant1 το Σταθακη.
Βαριοταν που ζουσε.
Προφανως κ εχει καταλαβει τη μεγαλη ηττα που ερχεται κ ειχε ριξει λευκη πετσετα.

Πρετεντέρης έγραψε:L'ami du peuple έγραψε:Ειδα σημερα το πρωι στον ant1 το Σταθακη.
Βαριοταν που ζουσε.
Προφανως κ εχει καταλαβει τη μεγαλη ηττα που ερχεται κ ειχε ριξει λευκη πετσετα.
Φήμες λένε ότι ο Σταθάκης είναι μειωμένων ικανοτήτων...

nrg έγραψε:Πρωτιά στις εκλογές θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι βέβαιο.
Για τον αγαπητό Καμμένο ανησυχώ, αλλά αν του δίνουν οι δημοσκοπήσεις 2%, τότε η συγκυβέρνηση θα συνεχιστεί...
'71 έγραψε:Είναι όλα ανοικτά κατά τη γνώμη μου στις εκλογές.Να είμαστε μετριοπαθείς και να προσπαθούμε για το καλύτερο δίχως αλαζονεία και έπαρση.Εγώ πιστεύω στον Τσίπρα και στην ποιοτική του ανωτερότητα από το καλύτερο βιογραφικό της χώρας.Το αλάνι από το πολυκλαδικό των Αμπελοκήπων θα πετάξει το Κολλέγιο στον κάλαθο των αχρήστων.Δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε για το παραμικρό,μια τρίχα να αγγίξουν του Τσίπρα θα μας βρουν μπροστά τους.Η εποχή της λευκής τρομοκρατίας και του φόβου και της ηττοπάθειας για δημοκράτες-αριστερούς και όλα τα αυθεντικά στοιχεία που εκφράζουν τη λαϊκή ψυχή αποτελεί παρελθόν.Κάποιοι θεωρούν ότι θα την επαναφέρουν δημοσιεύοντας απειλές και σπέρνοντας τον τρόμο,εμείς με ψυχραιμία θα δώσουμε τη μάχη με σκοπό τη νίκη όπως το κάναμε δις το '15.Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.
nrg έγραψε:Η έπαρση που έχω για το εκλογικό αποτέλεσμα, προκύπτει από την τεράστια διαφορά των δημοσκοπήσεων.
Είναι τόσο ξεδιάντροπα μεγάλη η διαφορά υπέρ της ΝΔ που το μόνο λογικό επιχείρημα είναι ότι η διαφορά είναι πολύ μικρή στα όρια του στατιστικού. Σε περίπτωση εκλογών, εννοείται ότι η συσπείρωση, θα φέρει το μόνο λογικό αποτέλεσμα.

Αρίστος έγραψε:Οι μονες δημοσκοπησεις που εχουν σημασια ειναι οσες δημοσιευθουν μετα την αυξηση των μισθων και την εφαρμογη των κοινωνικων ελαφρυνσεων πλας την επιστροφη των αναδρομικων και τον μποναμα του Δεκεμβριου.
Εκει να δουμε τι ψαρια θα πιασετε τα φιλαρακια του Κουλη.