'71 έγραψε:Οργισμένος έγραψε:ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΛΕΞΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.
Αυτο το πραγμα ειν η αριστερα.
Μου φαίνεται παρά το γεγονός ότι είσαι μεσήλικας,παραμένεις αδαής ως προς το ποιοι έκαναν ποια επαγγέλματα στο διάστημα από το '49 μέχρι και αρχές του '80.Μάθε λοιπόν κύριε ότι η άρχουσα τάξη απαξιούσε να ασχοληθεί με την οικοδομή και τις κατασκευές γενικώς,και κατά κύριο λόγο όσοι στρέφονταν σε αντίστοιχες σπουδές ήταν κατά κύριο λόγω άτομα αριστερών-δημοκρατικών καταβολών.Η απάντηση λοιπόν είναι ότι δεν έβρισκες δεξιούς στα επαγγέλματα αυτά.Ο δικός μου ο παππούς για παράδειγμα έχει ηλεκτροδοτήσει ως ηλεκτρολόγος και εργοδηγός σε γραμμή παραγωγής πολλά εργοστάσια και κατοικίες την εποχή του εξηλεκτρισμού της βιομηχανικής περιοχής της Ελευσίνας.Τι σημαίνει αυτό,ότι έπαιρνε δουλειές επί χούντας;Δηλαδή εσύ τώρα που έχει συριζα πάνω και είσαι μητσοτακικό βύσμα δεν πας στη δουλειά σου ως ένδειξη διαμαρτυρίας;
Σε έχω υπερασπιστεί στο νήμα με τη σουηδία που σε εμπαίζανε,ακόμα και όταν ήξερα ότι είσαι άνθρωπος που στηρίζεις μητσοτάκη.Η πρώτη κίτρινη ήταν που είσαι χωμένος βύσμα της νδ στο δημόσιο και μιλάς για νεοφιλ αγγούρια στον κώλο των άλλων,τώρα ήρθε και η δεύτερη.Λυπάμαι για λογαριασμό σου.
Ποιος ειναι ο ΑΛΕΞΙΟς; ο ΑΔΕΡΦΟΣ σου και τον στηριζεις τοσο δακρυβρεχτα; Επι πασοκ εισηλθα αξιοκρατικα στο δημοσιο. ΑΠο κει και περα βυσμα της νδ ειναι τα μουτρασου.
Επισης ξεχνας οτι ο ιδιος ο Αλεξιος επισημαινει «την εισοδο του πατερα του στη μεσαια ταξη» και σε ρωτω ποσοι αριστεροι χωρις οικογενεια με ακρες , εκεινη την εποχη καταφεραν «να εισελθουν στη μεσαια ταξη»;
Ας ειμαστε λιγακι ρεαλιστες.
Καλος ο Ξανθοπουλοςκαι ο Καζαντζιδης αλλα ολα εχουν τα ορια τους, ο Αλεξιος προερχεται απο πλουσια οικογενεια εργολαβων η οποια εκαμε «τα πρωτα επαγγελματικα βηματα της» την περιοδο της χουντας (τοτε που τους κυνηγαγαν και τους εξοριζαν).
Το υφος της απολογιας του Αλεξιουεπι του θεματος ειναι τετοιο οπου αβιαστα βγαινει το συμπερασμα οτι δοθηκαν μια χαρουλα οι εργολαβιες επι χουντας, απλα ο πατερας του «ηταν αγωνιστης»...
Καλως τηνε την «ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ»...