Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2019, 23:54

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Αν μιλαγες εκ μερους του Βακχου θα χρησιμοποιουσες δικα σου λογια.
Οι 3-4 συριζοβλακες που ειστε εδω παπαγαλιζετε τα ιδια και τα ιδια πραγμα που σημαινει οτι σας τα υπαγορευουν τριτοι.

Ξέρουμε ότι σου χαλάμε το μαγαζάκι αλλά τι να κάνουμε. Αν θες μονόλογο γράφε τα στο ημερολόγιο σου το βράδυ λίγο πριν κοιμηθείς (θα σε βοηθησει να τα εμπεδώνεις και καλύτερα εν είδη υπνοθεραπείας ;)

Δεν εχω μαγαζακι γιατι δεν ειμαι μποτ και δεν ψαρευω ψηφους σαν κατι αλλους που καταπινουν οννεδιτικο κατουρο για χαρη του Τσιπρα.

Δευτερον, αν καποιο μαγαζακι χαλαει ειναι το δικο σας γιατι με τις μαλακιες που γραφετε διαφημιζετε την καθυστερια της κυβερνησης.

Eχετε ρεταρει ασχημα τον τελευταιο χρονο, να το κοιταξετε.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 22 Μαρ 2019, 23:57

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Ξέρουμε ότι σου χαλάμε το μαγαζάκι αλλά τι να κάνουμε. Αν θες μονόλογο γράφε τα στο ημερολόγιο σου το βράδυ λίγο πριν κοιμηθείς (θα σε βοηθησει να τα εμπεδώνεις και καλύτερα εν είδη υπνοθεραπείας ;)

Δεν εχω μαγαζακι γιατι δεν ειμαι μποτ και δεν ψαρευω ψηφους σαν κατι αλλους που καταπινουν οννεδιτικο κατουρο για χαρη του Τσιπρα.

Ναι καλά αυτά πες τα στον περιστασιακό αναγνώστη που δεν σκαμπάζει... όχι σε μένα. Ένσημα σου βάζουνε τουλάχιστον ή σε έχουνε έτσι στην μαύρη;... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μαρ 2019, 00:02

E ναι ο Βακχος ο Λυσιος που την μια μερα χορευε στο Συνταγμα κατα των μνημονιων και υπερ του ΟΧΙ και την αλλη φωναζε υπερ του ΝΑΙ και των μνημονιων ειναι γατα με πεταλα.

Που να τον κοροιδεψω εγω ο κουτος. Που να τα βαλω με τετοια σαινια.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 23 Μαρ 2019, 00:10

Λαχουρένιος έγραψε:E ναι ο Βακχος ο Λυσιος που την μια μερα χορευε στο Συνταγμα κατα των μνημονιων και υπερ του ΟΧΙ και την αλλη φωναζε υπερ του ΝΑΙ και των μνημονιων ειναι γατα με πεταλα.

Που να τον κοροιδεψω εγω ο κουτος. Που να τα βαλω με τετοια σαινια.

Εσύ κοίτα να ψηφίσεις Κούλη μπας και μπει το ΚΚΕ στην βουλή κι άσε τι κάνω εγω... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μαρ 2019, 00:15

Μπα δεν ψηφιζω μνημονιακα κομματα. Εσυ που εισαι κεντροδεξιος ψηστο.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 23 Μαρ 2019, 04:53

Λαχουρένιος έγραψε:Μπα δεν ψηφιζω μνημονιακα κομματα. Εσυ που εισαι κεντροδεξιος ψηστο.

άσε ρε νεοφίλι
που έχεις καρφώσει τη γλώσσα πάνω στην εικόνα της κούλας και τη σπατουλάρεις ολημερής

περιμένουμε κομπινούλα ε;
φάρμακα;
υπηρεσίες;
υγεία;
κάνα δημόσιο έργο;
μήπως ξανακάνετε τίποτα ολυμπιακούς;
παιχνίδι στο χρηματιστήριο; με τα λεφτά του κοσμάκη;
τίποτα σουάπ ετοιμάζεστε να βαρέσετε;

πόσα θα φάτε, ρε πόσα θα φάτε;
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 23 Μαρ 2019, 07:24

Το γέλιο που έκανα με την υπόθεση Λοΐζου και τα ΖΑΙΑ έχω να το ρίξω απ την εποχή του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ μέσα σε ένα απόγευμα!
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 23 Μαρ 2019, 08:29

Στο παλιό είχαμε τον under και εκείνον τον φαρμακοποιό(ο οποίος παρεμπιπτόντως είχε πολύ πλάκα, καθώς όλα του μνημονίου τα έβλεπε σωστά και μόλις πήγε να μπει το δάχτυλο στους φαρμακοποιούς έγινε αντιμνημονιακότερος του Tsipras 2014 version), σε αυτό έχουμε τον bakxos_lysios, τον 71' και τον μπερδεμένο τον μπαρμπαρίστο. Σημεία των καιρών.
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 23 Μαρ 2019, 08:32

Αρίστος έγραψε:
Echelon έγραψε:Η μάνα πέθανε το 2007, αυτή εισέπραττε επί 5μιση χρόνια δηλαδή 2012 και κάτι, αλλά παρόλο την καλή της πίστη, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη εν έτει 2019. Εν τω μεταξύ η υπερασπιστική γραμμή των ροζ είναι και πάλι "ναι αλλά και οι άλλοι κλέβανε". Βρε μποτάκια, το ότι οι άλλοι κλέβανε το ξέραμε. Για τους δικούς σας δεν το ξέραμε.

Εικόνα

.

Ευχαριστώ μπερδεμένε.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 23 Μαρ 2019, 08:45

Echelon έγραψε:Στο παλιό είχαμε τον under και εκείνον τον φαρμακοποιό(ο οποίος παρεμπιπτόντως είχε πολύ πλάκα, καθώς όλα του μνημονίου τα έβλεπε σωστά και μόλις πήγε να μπει το δάχτυλο στους φαρμακοποιούς έγινε αντιμνημονιακότερος του Tsipras 2014 version), σε αυτό έχουμε τον bakxos_lysios, τον 71' και τον μπερδεμένο τον μπαρμπαρίστο. Σημεία των καιρών.

Αρχίζω και νευριάζω...

ΕΓΩ δηλ τι είμαι;
που υπάρχω εγώ ;

εδώ δεν γράφω;
δηλ γιατί αναφέρεις όλους τους άλλους και δεν βάζεις κι εμένα μέσα που στα χώνω για την βρωμονουδούλα σου ρε νεοφιλελεύθερο μποτάκι;

αίσχος
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”