Λαχουρένιος έγραψε:
Ναι ειναι ψεμα, γιατι πολυ απλα δεν ειμαι ΝΔ αλλα ΚΚΕ. .
Ακριβως επειδη εισαι ΚΚΕ εισαι μεγαλος ξεφτιλας που υποστηριζεις τη ΝΔ καθημερινα και με ποσταρισματα που ξεπερνανε και οσα κανουν τα κανονικα γαλαζια μποτακια.
.

Λαχουρένιος έγραψε:
Ναι ειναι ψεμα, γιατι πολυ απλα δεν ειμαι ΝΔ αλλα ΚΚΕ. .

BaKXOS_Lysios έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Δεν εχω αναγκη να γλειψω κανενα, ουτε ψηφους ψαρευω ουτε προσπαθω να διαφημισω αρθρα μου![]()
Μα δεν πολεμάτε γιατί ψήφους οι κουκουεδες, ξέρετε ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο ...Πολεμάτε να βγει δεξιό κόμμα για να έχετε λόγο ύπαρξης ως αντιπολίτευση... Με τον ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύετε να μείνετε κι εκτός βουλής κάποια στιγμή. Αυτό σας καίει....
![]()

Αρίστος έγραψε:Ακριβως επειδη εισαι ΚΚΕ εισαι μεγαλος ξεφτιλας που υποστηριζεις τη ΝΔ καθημερινα και με ποσταρισματα που ξεπερνανε και οσα κανουν τα κανονικα γαλαζια μποτακια.

Αρίστος έγραψε:Και χτες εσυ Λαχουρενιε και οι ΟΜΟΙΟΙ σου ξεπερασατε καθε οριο ΞΕΦΤΙΛΑΣ με την επιθεση που κανατε στο Βακχο.
BaKXOS_Lysios έγραψε:Να σας πάει!... Άλλη μια τετραετία ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι η ΧΑ στην βουλή και το ΚΚΕ στην απέξω. Μεγάλη ξεφτίλα αλλά το δουλεύετε όσο μπορείτε... Συνεχίστε έτσι!

Αρίστος έγραψε:Πως δεν υποστηριζεις τη ΝΔ;
Αφου μονο για το PSI εχεις γραψει υμνους ενω η επισημη θεση του ΚΚΕ ηταν πως ειναι καταστροφικο.
Η κυβέρνηση υπερασπίστηκε το PSI του Βενιζέλου στο Στρασβούργο
https://www.protagon.gr/epikairotita/i- ... 4341192247

Λαχουρένιος έγραψε:Αν εσεις ξεφτιλιζεστε για το τιποτα μην σας κανει εντυπωση που κανουν το ιδιο οι μεγαλοδημοσιογραφοι για πολυ περισσοτερα χρηματα.