Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 07 Μαρ 2023, 01:47

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:O Μητσοτάκης φταίει.

Παιδιά ξεκολλάτε.
Δε λέμε ότι ο Μητσοτάκης έχει άμεση σύνδεση με εκείνη τη μοιραία νύχτα αλλά λέμε τι θα μπορούσε να είχε γίνει ώστε να προλαμβάνονται τέτοιες περιπτώσεις. Εκεί αναζητούνται ευθύνες.

Το ερώτημα είναι:
Θα μπορούσαν να είχαν σωθεί;
Απαντήστε πρώτα σε αυτό.

Αν η απάντηση είναι θετική τότε υπάρχουν κι αλλού ευθύνες.
Και εκεί είναι που σε πιάνει τρέλα.

Φιλος μου σκοτωθηκε το 2017 στην Κορινθου-πατρων
Αναζητω ευθυνες για το τι θα μπορουσε να γινει ωστε να προληφθει μια τετοια περιπτωση
Θα μπορουσε να εχει σωθει;Απαντησε πρωτα εσυ σε αυτο.
Πχ Θεωρεις οτι εχει ευθυνη ο Τσιπρας που δεν ολοκληρωθηκε ο συγκεκριμενος οδικος αξονας χωρις καθυστερησεις;
Αν ηταν διπλης αυτοκινητοδρομος οπως ειναι τωρα θα ειχε σωθει.
Οι νεκροι την περιοδο 2015-2019 σε οδικους αξονες που δεν τελειωσαν λογο καθυστερησεων ειναι πολλαπλασιοι απο τους νεκρους του σιδηροδρομικου ατυχηματος των Τεμπων
Τι εγινε φιλη;
Ανακαλυψες οτι τηρεις δυο μετρα και δυο σταθμα;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Μαρ 2023, 01:56

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Eιπαμε
Οι σταθμαρχες βαρδιας ηταν 3
Αν λοιπον αναφερεσαι στο ενδεχομενο να πανε και οι τρεις ταυτοχρονα για χεσιμο και να ειναι ακραια δυσκοιλιοι ωστε να ειναι στην τουαλετα πανω απο 15 λεπτα εκαστος ταυτοχρονα τοτε πρεπει να σε ενημερωσω οτι το επιμαχο συστημα που εγκαθιστα η Ελλαδα δεν εχει αυτοματο φρεναρισμα τρενων.

Είπαμε ακόμα κι αν ο ερμής είναι ανάδρομος ακόμα και αν το ένα οδήγησε στο άλλο ακόμα και αν χρειάστηκε να πάνε 3 σταθμάρχες ταυτόχρονα για χέσιμο ακόμα κι αν ο χάρος βγήκε παγανιά ... υπήρχε κάποια περίπτωση να του αλλάξουμε τα σχέδια με τη βοήθεια της τεχνολογίας;
Πολύ απλή ερώτηση.
Ναι ή όχι;
Γιατί το πας από δω κι από κει;

Τα υπόλοιπα που λες θα τα εξετάσει η δικαιοσύνη.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Μαρ 2023, 02:03

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αναζητω ευθυνες για το τι θα μπορουσε να γινει ωστε να προληφθει μια τετοια περιπτωση
Πχ Θεωρεις οτι εχει ευθυνη ο Τσιπρας που δεν ολοκληρωθηκε ο συγκεκριμενος οδικος αξονας χωρις καθυστερησεις;
Οι νεκροι την περιοδο 2015-2019 σε οδικους αξονες που δεν τελειωσαν λογο καθυστερησεων ειναι πολλαπλασιοι απο τους νεκρους του σιδηροδρομικου ατυχηματος των Τεμπων
Τι εγινε φιλη;

Εγώ σου έκανα μια απλή ερώτηση και μου ζητάς τώρα να σου απαντήσω εγώ ενώ εσύ δεν απάντησες στη δική μου πρώτα.
Θα σου απαντήσω όμως. Και στην περίπτωση των τροχαίων τα ίδια ισχύουν ναι.
Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει ώστε να τα αποτρέπει τότε ναι υπάρχουν ευθύνες.

Και φίλε... όταν φέρνεις ένα αντιπαράδειγμα ως απάντηση και τραβάς το αυτί στον συνομιλητή σου ότι κρατάει δυο μέτρα και δυο σταθμά για ένα θέμα που δεν ξέρεις τη γνώμη του είναι τουλάχιστον άκυρο.
Έχω τοποθετηθεί εγώ μέχρι τώρα για τα τροχαία;
Πώς κατέληξες στο συμπέρασμα ότι κρατάω δυο μέτρα και δυο σταθμά;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Μαρ 2023, 02:06

Δηλαδη τωρα εσυ εχεις την εντυπωση οτι στα σιδηροδρομικα δικτυα στα οποια υπαρχει εγκατεστημενο ETCS Level 1δεν γινονται μετωπικες συγκρουσεις τρενων;
Σοβαρα τωρα;

Αν στις χώρες αυτές υπάρχει εγκατεστημένο το ETCS σύστημα και εξακολουθούν και γίνονται μετωπικές τότε εμείς που δεν έχουμε ούτε τα βασικά θα πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας μην έρθει στον σταθμάρχη χέσιμο.
Σοβαρά;
Αυτό μου λες τώρα;
0 .

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 07 Μαρ 2023, 02:10

bizeli έγραψε:
Τι εγινε φιλη;

Εγώ σου έκανα μια απλή ερώτηση και μου ζητάς τώρα να σου απαντήσω εγώ ενώ εσύ δεν απάντησες στη δική μου πρώτα.
Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει ώστε να τα αποτρέπει τότε ναι υπάρχουν ευθύνες.

Και φίλε... όταν φέρνεις ένα αντιπαράδειγμα ως απάντηση και τραβάς το αυτί στον συνομιλητή σου ότι κρατάει δυο μέτρα και δυο σταθμά για ένα θέμα που δεν ξέρεις τη γνώμη του είναι τουλάχιστον άκυρο.

σορυ αλλα πιστεψες τον φιδεμπορα και την πονεμενη ιστορια του; ελα τωρα!
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 07 Μαρ 2023, 02:59

bizeli έγραψε:
Δηλαδη τωρα εσυ εχεις την εντυπωση οτι στα σιδηροδρομικα δικτυα στα οποια υπαρχει εγκατεστημενο ETCS Level 1δεν γινονται μετωπικες συγκρουσεις τρενων;
Σοβαρα τωρα;

Αν στις χώρες αυτές υπάρχει εγκατεστημένο το ETCS σύστημα και εξακολουθούν και γίνονται μετωπικές τότε εμείς που δεν έχουμε ούτε τα βασικά θα πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας μην έρθει στον σταθμάρχη χέσιμο.
Σοβαρά;
Αυτό μου λες τώρα;

Ποιος λεει οτι δεν εχουμε ουτε τα βασικα;
Πως προεκυψε παλι αυτο;
Καταστροφολογια
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 07 Μαρ 2023, 03:03

bizeli έγραψε:

Ε αφου υπαρχουν αναλογες ευθυνες σε ολα τα ατυχηματα γιατι συζηταμε για το συγκεκριμενο επι τοσες σελιδες,γιατι τοσα νηματα και γιατι εσυ με αφορμη αυτο και οχι αλλα ατυχηματα αποφασισες οτι δεν μπορεις να ψηφισεις αυτην την κυβερνηση;
Γιατι δεν το αποφασισες να μην ψηφισεις την συγκεκριμενη κυβερνηση πχ περυσι με κριτηριο τα τροχαια που εγιναν σε δρομους για τους οποιους τα εργα αναβαθμισης εχουν καθυστερησει;
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 07 Μαρ 2023, 03:06

bizeli έγραψε:
Είπαμε ακόμα κι αν ο ερμής είναι ανάδρομος ακόμα και αν το ένα οδήγησε στο άλλο ακόμα και αν χρειάστηκε να πάνε 3 σταθμάρχες ταυτόχρονα για χέσιμο ακόμα κι αν ο χάρος βγήκε παγανιά ... υπήρχε κάποια περίπτωση να του αλλάξουμε τα σχέδια με τη βοήθεια της τεχνολογίας;
Πολύ απλή ερώτηση.
Ναι ή όχι;
Γιατί το πας από δω κι από κει;

Τα υπόλοιπα που λες θα τα εξετάσει η δικαιοσύνη.

Ναι υπηρχε
Θα υπηρχε ακομη μεγαλυτερη πιθανοτητα αν ειχε ηδη εγκατασταθει συστημα level 2
Aκομη μικροτερη αν ειχε εγκατασταθει συστημα level 3
Ακομη μικροτερη αν ηταν ολα ρομποτικα
Ακομη μικροτερη αν ειχε πουληθει ο ΟΣΕ στην ΝΑΣΑ
Ενταξει;
Απαντησα στην ερωτηση σου;

Αλλα γιατι ολα αυτα επιφερουν ευθυνες;
Υπαρχει καποιο οριο στην αναβαθμιση των συστηματων πανω απο το οποιο δεν αναζητας εσυ και αλλοι ευθυνες;

Σε ρωταω λοιπον
Ας υποθεσουμε οτι ειχε ολοκληρωθει η εγκατασταση του συστηματος level 1 και γινοταν παλι το ατυχημα
Θα ζητουσες ευθυνες γιατι δεν εχει μπει συστημα level 2?
Kαι που τελειωνει ακριβως αυτο;
0 .
..

nrg wrote:

Παυλος Γ.
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Παυλος Γ. » 07 Μαρ 2023, 08:37

Eρώτημα πρώτον.
Το οργανόγραμμα της Τραινοσέ προβλέπει 2.200 εργαζόμενους.
Γιατί εργάζονται μόνο 700 ;

Ερώτημα δεύτερον.
Τί μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία ;

Ερώτημα τρίτον.
Γιατί στην επιτροπή διερευνησης του δυστυχήματος, αρχικά επιλέχτηκε ο Ζηλιασκόπουλος ;
https://www.news247.gr/koinonia/tempi-p ... 60853.html

Ερωτημα τέταρτον.
Υπόθεση εργασίας.
Αν είσαι σ΄ ένα εστιατόρειο και πηγαίνοντας στην τουαλέτα, γλυστρήσεις και χτυπησεις το κεφάλι σου,
ο υπευθυνος καταστήματος, βάσει νόμου πηγαίνει αυτόφωρο.
Στο συγκεκριμένο δυστύχημα, γιατί δεν κινήθηκε διαδικασία αυτοφωρου,
για τον υπουργό Καραμανλή και για τον πρωθυπουργό ;

Ερώτημα πέμπτον.
Γιατί ο πρωθυπουργός στο επίσημο πρόγραμμα του στη Θεσσαλονίκη,
θα επισκεφτόταν το Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος ;
Υπάρχει τέτοιο Κεντρο, ή είναι ακόμα μια παπάντζα ;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 07 Μαρ 2023, 08:42

Ο σταθμάρχης δεν ήταν στη θέση του, ήταν στην καφετέρια - Το λένε τρεις μάρτυρες"
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... -martures/

Μπηκαν και οι ψεκες στο παιχνιδι βλεπω
Οχι θα εμενα απεξω

Ερωτημα 6o
Tι παραγγειλε ο σταθμαρχης;

Ερωτημα 7ο
Πληρωσε;

Ερωτημα 8ο
Προλαβε να πιει η προεκυψε το ατυχημα και δικαιουται επιστροφη χρηματων;
0 .
..

nrg wrote:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”