Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Νοέμ 2020, 20:45
bizeli έγραψε:Αρίστος έγραψε:
Οταν ομως τη μια μερα λενε μαυρο και την αλλη ασπρο προφανως επιβαλλεται να τους αμφισβητουμε.
Το ιδιο και οταν δεν ασκουν κριτικη στην κυβερνηση για τις πολιτικες της στον τουρισμο και το συγκοινωνιακο, η στο οτι δεν θωρακισε το ΕΣΥ.
.
Κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης ναι αλλά το να μην πιστεύεις ότι υπάρχει κορονοιός ή και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο απέχει πολύ από αυτό που λες.
Εγω κατηγορω σε αρθρα μου τον Παγκοσμιο Οργανισμο Υγειας οτι συγκαλυπτε στοιχεια παρουσιαζοντας τον κορονοιο περιπου ανωδυνο και λιγοτερο επικινδυνο απο την κοινη γριπη. Το ιδιο εκαναν οι Ελληνες επιδημιολογοι (και ο Τσιοδρας) το Φεβρουαριο (ουσιαστικα γιατι παπαγαλιζαν τον ΠΟΥ). Και δικαιολογια δεν εχουν γιατι ολος ο πλανητης γνωριζε τι ομηρικες μαχες εδιναν τοτε η Κινα, η Ταιβαν, η Κορεα και η Σιγκαπουρη για να περιορισουν τη διαδοση του ιου.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.