Μήπως είσαι κι εσύ ΚΚΕ;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μήπως είσαι κι εσύ ΚΚΕ;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μάιος 2023, 08:51

BaKXOS_Lysios έγραψε:Δεν αισθάνομαι ότι "τσάκωσα" κάποιον ή κάτι, αν εσύ αισθάνεσαι έτσι συγνώμη δεν ήταν στις προθέσεις μου :D
Κάποια συμπεράσματα και προεκτάσεις βγαίνουν αυτόματα βάσει των όσων λέγονται από εσάς, αν δεν σας αρέσουν λυπάμαι. :pardon:
Εντάξει από δω και πέρα βλέπω αρχίζουν οι παπαρίτσες και οι ειρωνίτσες τις οποίες κάλλιστα μπορώ να συνεχίσω κι εγώ αλλά δεν θα το κάνω, έχω βαρεθεί και δεν οδηγεί πουθενά. Επίσης δεν είναι στις προθέσεις μου να πείσω εσάς ή οποιονδήποτε για τις πολιτικές προτιμήσεις μου ούτε χρειάζομαι την "επιστημονική" επικύρωση από το ΚΚΚ αν ψηφίζω "σωστά" . :helloo:

Αφού το ρίχνεις και συ στην τρέλα και δεν μπορείς να υποστηρίξεις την ψήφο σου, το ρίχνουμε και μεις στην τρέλα. Το να ''χτυπάς'' όλους τους άλλους αλλά να αποφεύγεις να δώσεις απαντήσεις για τον δικό σου χώρο είναι το πλέον εύκολο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Μάιος 2023, 09:07

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Δεν αισθάνομαι ότι "τσάκωσα" κάποιον ή κάτι, αν εσύ αισθάνεσαι έτσι συγνώμη δεν ήταν στις προθέσεις μου :D
Κάποια συμπεράσματα και προεκτάσεις βγαίνουν αυτόματα βάσει των όσων λέγονται από εσάς, αν δεν σας αρέσουν λυπάμαι. :pardon:
Εντάξει από δω και πέρα βλέπω αρχίζουν οι παπαρίτσες και οι ειρωνίτσες τις οποίες κάλλιστα μπορώ να συνεχίσω κι εγώ αλλά δεν θα το κάνω, έχω βαρεθεί και δεν οδηγεί πουθενά. Επίσης δεν είναι στις προθέσεις μου να πείσω εσάς ή οποιονδήποτε για τις πολιτικές προτιμήσεις μου ούτε χρειάζομαι την "επιστημονική" επικύρωση από το ΚΚΚ αν ψηφίζω "σωστά" . :helloo:

Αφού το ρίχνεις και συ στην τρέλα και δεν μπορείς να υποστηρίξεις την ψήφο σου, το ρίχνουμε και μεις στην τρέλα. Το να ''χτυπάς'' όλους τους άλλους αλλά να αποφεύγεις να δώσεις απαντήσεις για τον δικό σου χώρο είναι το πλέον εύκολο.

μα το ειπε και το εδειξε λαχου ! ενας κυρ παντελης αριστερων πεποιθησεων ειναι
και το θεωρω τιμιο ...
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Μάιος 2023, 10:03

δεν θυμαμαι σε πιο νημα γραψατε για τις φαπες που πεσαν σε απεργοσπαστες
οποτε το γραφω εδω ....ολα τα κομματα τα παιρνουν απο τους εφοπλιστες
ενα απο αυτα ειναι και το κκε -η πληρωμη γινεται κανονικα με μπλοκακι

και αυτο το πραγμα να πληρωνεται το κκε ειχε αρχισει απο τις πρωτες απεργιακες
κινητοποησεις ..οπως επισης τα παιρνουν και απο τις φαρμακοβιομηχανιες
αυτο ειναι τσεκαρισμενο
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 20 Μάιος 2023, 10:33

Λαχουρένιος έγραψε:

Ποια τρέλα πούλησα ρε λαχού; Επειδή δεν μπαίνω στην κουτσουμπίστικη διαδικασία σε σχεδόν κάθε ερώτηση που κάνω να απαντάς με ερώτηση περί σύριζα; Γελοιότητες! :laugh1:
Το νήμα εδώ είναι για το ΚΚΚ και προσπαθεί να "εκμαιεύσει" μπας κι είμαστε κομουνιστές και δεν το ξέρουμε... :laugh1:
Πάνω σ'αυτή τη «μαιευτική» μέθοδο δεν καταφέρατε καν να πείσετε ότι αξίζει να ψηφίσουμε όλοι αύριο ΚΚ και ίσως να ήταν τελικά και επικίνδυνο αν το κάναμε (λόγω έλλειψης διεθνών συσχετισμών κλπ κλπ).
Αν ήθελα να σας πείσω εγώ να ψηφίσετε όλοι ΣΥΡΙΖΑ ή ΜέΡΑ θα είχες κάθε λόγο στο αντίστοιχο νήμα να μου λες οτι πουλάω τρέλα αν σε κάθε ερώτηση που μου κάνατε εκεί εγώ γύριζα την απάντηση στο ΚΚΚ..... Τώρα που το κάνεις εσύ εδώ, δεν πουλάς τρέλα αλλά «σοσιαλιστική διανόηση» και «επιστημοσύνη».... :D
Πρόσεξε γιατί ο πολύς κουμουναυγιτισμός σε έχει βαρέσει μου φαίνεται.... :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Μάιος 2023, 10:38

Λοιπόν αύριο ξέρετε όλοι τι είστε αναγκασμένοι, λόγω φύσης και θέσης στο κοινωνικό γίγνεσθαι,
να ψηφίσετε ώστε σε ένα μήνα από τώρα να μη ντρέπεστε για την ψήφο σας και να ψάχνετε για πηγάδι να κρυφτείτε.
Μια ματιά στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ που είναι γεμάτα από ανιδιοτελείς πραγματικούς λαϊκούς αγωνιστές σε κάθε τομέα και μια αντίστοιχη στα ψηφοδέλτια των υπολοίπων αστικών κομμάτων,
που βρίθουν από ''Πάτσηδες'', ''Κατρούγκαλους'', πατριδέμπορους, γυρολόγους ψεύτες και αριβίστες που πολιτεύονται για το δικό τους προσωπικό συμφέρον, θα πείσει και τον πιο αφελή για το πού πρέπει να πάει η ψήφος του και που θα παραμείνει σε εκείνο το κόμμα, το ΚΚΕ, που δε θα πουλήσει καμία προσδοκία τους.
Ψήφος στο ΚΚΕ φιλαράκια για να είναι αδύναμη η όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση σχηματίσουν τα υπόλοιπα αστικά κόμματα που υπερψήφισαν όλα μαζί και εκατέρωθεν εδώ και οχτώ χρόνια κάθε αντεργατικό νόμο και που έχουν δεσμευθεί ότι θα εφαρμόσουν απαρέγκλιτα κάθε αντιλαϊκή εντολή του διευθυντηρίου των Βρυξελλών και της εγκληματικής συμμορίας του ΝΑΤΟ.
Ψήφο στο κόμμα που και οι πέτρες ξέρουν ότι η ψήφος τους μένει εκεί, στο κόμμα που δεν ξεκινάει για ''αντιπολίτευση'' και μεταλλάσσεται σε συμπολίτευση, δεν ξεκινάει για ''προοδευτική κυβέρνηση'' και στο δρόμο πετάει τη μάσκα του ''αριστερού'' προοδευτικάριου και δείχνει το αληθινό του πρόσωπο.
Αυτό του υπηρέτη των μεγαλοεπενδυτών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και κάθε παράσιτου που εκμεταλλεύεται και πλουτίζει από τη δική σας δουλειά και ιδρώτα.
ΚΚΕ για να μπορείτε να πείτε έστω και για μια φορά στη ζωή σας ότι τολμήσατε κι εσείς να σηκώσετε κεφάλι και δεν υποκύψατε σε πλαστά διλήμματα και εκβιασμούς και να μπορείτε με περηφάνια να υποστηρίξετε την ψήφο σας και όχι να ντρέπεστε γι' αυτήν.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Μάιος 2023, 10:45

μάλλον θα ψηφίσω κκε

με έπεισε ο ραν ταν πλαν
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 20 Μάιος 2023, 10:49

vallon έγραψε:μάλλον θα ψηφίσω κκε

με έπεισε ο ραν ταν πλαν

ΟΚ πείστηκα κι εγω! :yesyes: :good:
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Μάιος 2023, 11:13

ας παει ο ραν και ο λαχου και ο καθε αγνος κομμουνιστης στις γαλερες
που βρωμανε απο πακιστανιλα και ινδια με ελαχιστους ελ που αναγκαστικα
αμοιβονται με μισθους πακισταν

και να ερθει να μου πουλησει κομματικο συναισθηματισμο κατα προσωπο

συνδικαλισμους και λοιπες μλκ υπαρχουν μονο στα μεγαλα μαγαζια
δλδ στις βαριες βιομηχανιες -οπου μπορουν για ιγο ακομη να πουλανε τα φουμαρα

σορυ για τους εδω μυρμιγκοφαγους αλλα δεν κρατηθηκα γιατι ηταν ξαφνικο
και εξωγήινο
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μάιος 2023, 11:20

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ποια τρέλα πούλησα ρε λαχού; Επειδή δεν μπαίνω στην κουτσουμπίστικη διαδικασία σε σχεδόν κάθε ερώτηση που κάνω να απαντάς με ερώτηση περί σύριζα; Γελοιότητες! :laugh1:
Το νήμα εδώ είναι για το ΚΚΚ και προσπαθεί να "εκμαιεύσει" μπας κι είμαστε κομουνιστές και δεν το ξέρουμε... :laugh1:

Δεν θες να γράφεις σε αυτό το νήμα για τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί αφορά το ΚΚΕ, αλλά δεν είχες θέμα να συζητάς για την απεργία του ΠΑΜΕ στα ναυπηγεία στο νήμα που άνοιξα για τον Τσίπρα και τους χρυσαυγίτες :D Πάντως και σε άλλα νήματα έχεις αποφύγει να δικαιολογήσεις την στήριξη σου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάνω σ'αυτή τη «μαιευτική» μέθοδο δεν καταφέρατε καν να πείσετε ότι αξίζει να ψηφίσουμε όλοι αύριο ΚΚ και ίσως να ήταν τελικά και επικίνδυνο αν το κάναμε (λόγω έλλειψης διεθνών συσχετισμών κλπ κλπ).
Αν ήθελα να σας πείσω εγώ να ψηφίσετε όλοι ΣΥΡΙΖΑ ή ΜέΡΑ θα είχες κάθε λόγο στο αντίστοιχο νήμα να μου λες οτι πουλάω τρέλα αν σε κάθε ερώτηση που μου κάνατε εκεί εγώ γύριζα την απάντηση στο ΚΚΚ..... Τώρα που το κάνεις εσύ εδώ, δεν πουλάς τρέλα αλλά «σοσιαλιστική διανόηση» και «επιστημοσύνη».... :D
Πρόσεξε γιατί ο πολύς κουμουναυγιτισμός σε έχει βαρέσει μου φαίνεται.... :pardon:

Θα μιλήσω για μένα και όχι για τον Ραν εδώ. Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ ούτε ιντερνετικά ούτε IRL να πείσω κάποιον να ψηφίσει το οτιδήποτε. Σκέψου ότι οι περισσότεροι στενοί μου φίλοι και συγγενείς δεν έχουν καμία σχέση με το ΚΚΕ και ποτέ δεν έχω τσακωθεί μαζί τους επειδή έχουν αρνητική γνώμη για το κόμμα ούτε τους έχω κάνει προεκλογικό ψηστήρι. Θεωρώ ότι κάποιος γίνεται πρήξας όταν το κάνει αυτό.

Το μόνο που κάνω είναι να συζητώ για τις πολιτικές εξελίξεις και αν η κουβέντα πάει στο ΚΚΕ αναφέρω ότι πχ πρεσβεύει το Α, το Β και το Γ, και όχι το Δ ή το Ε όπως μπορεί να νομίζει κάποιος. Αν το Α,Β,Γ του κάνει του άλλου ας το ψηφίσει, αν όχι δικαίωμά του και χέστηκα κιόλας. Ένας λόγος που ποτέ δεν οργανώθηκα ως μέλος του ΚΚΕ είναι ότι δεν θέλω να χω την ευθύνη να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία με όποιον άνθρωπο συνομιλώ και να σπάω μπάλες όπως δυστυχώς κάνουν τα γραμμένα μέλη.

Υπάρχουν άλλοι που είναι τόσο πορωμένοι που την πέφτουν ακόμα και σε ψηφοφόρους του κόμματος που ψηφίζουν, αν οι εν λόγω ψηφοφόροι διαφωνούν με κάποιες θέσεις ή δε πολυσυμπαθούν την εκάστοτε ηγεσία. Αυτές τις βρίσκω αρρώστες καταστάσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Μάιος 2023, 12:06

vallon έγραψε:μάλλον θα ψηφίσω κκε

με έπεισε ο ραν ταν πλαν

Όχι να μην ψηφίσεις επειδή σε έπεισε ο ''Ραν''.
Εμείς δε θέλουμε να πείσουμε κανέναν και για τίποτα.
Οι κομμουνιστές την πόρτα ανοίγουμε και θεωρούμε ότι αυτός που θέλει να δώσει μόνος του απάντηση σε ερωτήματα για το τι διάλο συμβαίνει γύρω του και γιατί συμβαίνει αυτό και όχι κάτι άλλο, ερωτήματα που δε θα μπορέσει να απαντήσει ποτέ μακριά από το μαρξισμό, και να δει τον κόσμο και τη θέση του σε αυτόν όπως πραγματικά είναι θα μπορέσει να το κάνει μόνο μαζί μας αλλά παράλληλα πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο καθένας πείθεται να ακολουθήσει το ΚΚΕ αποκλειστικά και μόνο από τη δική του πείρα.
Αρχή μας είναι το ότι είναι φυσική αντίφαση η πολιτική υποστήριξη που δίνουν οι μισθωτοί σε αυτούς που τους μισθώνουν (εκμεταλλεύονται) και βγάζουν κέρδος από τη δουλειά τους
και ότι χρέος μας είναι να λύσουμε αυτή την εχθρική προς τον εαυτό του κάθε εργάτη και μισθωτού αντίφαση μέσα από το να αποκαλύψουμε σε κάποιον απλά καθημερινά πράγματα
για τα οποία δεν έχει αναρωτηθεί ποτέ, πχ όπως είναι το ότι και ο ίδιος, εφόσον δουλεύει και πληρώνεται, αποτελεί εμπόρευμα σαν και όλα τα υπόλοιπα που αγοράζει από το μισθό που παίρνει δουλεύοντας.
Από εκεί και πέρα μόνο ο ίδιος μπορεί να πείσει τον εαυτό του για το πού βρίσκεται το δίκιο του.
Και όπως καταλαβαίνεις από τα άνωθεν ολίγα η ψήφος στο ΚΚΕ δεν είναι αποτέλεσμα εξωτερικής
πειθούς αλλά γενόμενο εσωτερικών συνειδησιακών αλλαγών και γνώσης της θέσης
και του ρόλου του κάθε ατόμου σε αυτό που λέμε εν συντομία «κοινωνικο-οικονομικό γίγνεσθαι».
Εξαιρούνται από αυτή τη συνειδησιακή αλλαγή οι ανεπίδεκτοι μαθήσεως για λόγους που δεν άπτονται του παρόντος. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”