Kαι ξαφνικά μπαράζ καλών νέων από παντού

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Re: Kαι ξαφνικά μπαράζ καλών νέων από παντού

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 29 Μάιος 2016, 21:26

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
3birdsshiting έγραψε:

Ελα ρε μπούμπη...για αποκάλυψε και σε εμάς για να μάθουμε «ποίοι» «δίδαξαν» «τι» «στα επικοινωνιακά σεμινάρια» :LoL: :LoL:

πες μας ρε να μάθουμε επιτέλους ποία ειναι «τα αφεντικ» που μας έστειλαν σε «διατεταγμένη υπηρεσία» :LoL: :LoL:

Δεν έχω αντίρρηση, οτι ωρα και να θέλεις να σταματήσεις τον διασυρμό σου, μόνο κάνε το πρίν τελειώσει το παιχνίδι και φύγουν τα φιλαράκια.
Δεν είναι σωστό να χασουν τόσο γέλιο.

Ενδιαφέρον το ότι προσέθεσες στα γραφόμενά μου, ενώ δεν υπήρχε, τον όρο "διατεταγμένη υπηρεσία". Πανάθεμά σε, έχει πολύ μεγάλη πλάκα να είμαι σε αντιπαράθεση με ένα μπουμπούκι σαν του λόγου σου :LoL: :LoL: :LoL: :LoL: Από εδώ και πέρα δεν ανησυχώ, αρκεί λίγο ακόμη να συνεχίσουμε να μιλάμε και θα μου πεις και με ποια χρονική συχνότητα αυτοϊκανοποιείσαι

Ελπίζω να περνάνε πάντως καλά τα "φιλαράκια" σου με τις σφαλιάρες που σου χών... εεεε με τα γέλια που ρίχνετε ήθελα να γράψω

Μπούμπη.....οχι μόνο κάνεις γαργάρα οτι διαβάζεις, αλλά ξεχνάς και οτι άλλο λές. :LoL:

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Γνωρίζω μια χαρά το πως συμπεριφέρομαι στο δικό μου περιβάλλον, σε αντίθεση με εσένα που τρέχεις να εγγραφείς για να αναρτάς σαχλαμάρες σε ιστότοπους που δε σου αρέσουν απλά και μόνο επειδή στο λένε (και το εκλαμβάνεις σαν διαταγή, πρόσεξε!), που δείχνει κι ένα έλλειμμα κοινωνικής ζωής δυστυχώς. Καλά ράμματα :(

ΠΗΞΤΕ έγραψε: Άσπλαχνοι εργοδότες!

ελα ρε πηγμένε, μην το κρύβεις άλλο. Πες τωρα σε όλο τον κόσμο για να ξέρει ποίος ειναι «ο εργοδότης» μου που με «διατάζει»

:haka: :haka:

υ.γ. να σου πω την αλήθεια: έχω δει λιγότερα πηγμένο τυρόγαλο απο εσένα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 29 Μάιος 2016, 21:33

3birdsshiting έγραψε:

Μπούμπη.....οχι μόνο κάνεις γαργάρα οτι διαβάζεις, αλλά ξεχνάς και οτι άλλο λές. :LoL:

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Γνωρίζω μια χαρά το πως συμπεριφέρομαι στο δικό μου περιβάλλον, σε αντίθεση με εσένα που τρέχεις να εγγραφείς για να αναρτάς σαχλαμάρες σε ιστότοπους που δε σου αρέσουν απλά και μόνο επειδή στο λένε (και το εκλαμβάνεις σαν διαταγή, πρόσεξε!), που δείχνει κι ένα έλλειμμα κοινωνικής ζωής δυστυχώς. Καλά ράμματα :(

ελα ρε πηγμένε, μην το κρύβεις άλλο. Πες τωρα σε όλο τον κόσμο για να ξέρει ποίος ειναι «ο εργοδότης» μου που με «διατάζει»

Ξαναρωτάω: Είδες πουθενά γραμμένο το "διατεταγμένη υπηρεσία"; Μήπως δε βοηθάει το IQ σου; Δεν πειράζει, με εξάσκηση και υπομονή θα μάθεις να μη σου ξεφεύγουν αυτά (και με λίγες σφαλιάρες από τους "φίλους" σου) Αλλά όπως έχω επαναλάβει δεν ανησυχώ, άλλο λίγο να κρατήσει η κουβέντα και θα μας πεις και τι χρώμα βρακιά φοράς :)

Ευχαριστούμε πολύ εσένα και τους "φίλους" σου παρεμπιπτόντως για την επιπρόσθετη επισκεψιμότητα που δίνετε στο ταπεινό μας φόρουμ, να είστε καλά παιδιά :ciao5:

Πιο κάτω γράφεις κάτι ασυναρτησίες για τυριά. Εγώ πάντως ένα ξέρω: Μα να μη γίνεται να στον ξαναράψουν από τα πολλά σκισίματα που έχει υποστεί; Πρέπει να είναι πρωτοφανές στα ιατρικά χρονικά μικρούλη μου :(
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 29 Μάιος 2016, 21:50

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
3birdsshiting έγραψε:

ελα ρε πηγμένε, μην το κρύβεις άλλο. Πες τωρα σε όλο τον κόσμο για να ξέρει ποίος ειναι «ο εργοδότης» μου που με «διατάζει» Ελα ρε μπούμπη...για αποκάλυψε και σε εμάς για να μάθουμε «ποίοι» «δίδαξαν» «τι» «στα επικοινωνιακά σεμινάρια» :LoL: :LoL:

πες μας ρε να μάθουμε επιτέλους ποία ειναι «τα αφεντικ» που μας έστειλαν σε «διατεταγμένη υπηρεσία» :LoL: :LoL:

Ξαναρωτάω: Είδες πουθενά γραμμένο το "διατεταγμένη υπηρεσία"; Μήπως δε βοηθάει το IQ σου; Δεν πειράζει, με εξάσκηση και υπομονή θα μάθεις να μη σου ξεφεύγουν αυτά (και με λίγες σφαλιάρες από τους "φίλους" σου) Αλλά όπως έχω επαναλάβει δεν ανησυχώ, άλλο λίγο να κρατήσει η κουβέντα και θα μας πεις και τι χρώμα βρακιά φοράς :)

Ευχαριστούμε πολύ εσένα και τους "φίλους" σου παρεμπιπτόντως για την επιπρόσθετη επισκεψιμότητα που δίνετε στο ταπεινό μας φόρουμ, να είστε καλά παιδιά :ciao5:

Πιο κάτω γράφεις κάτι ασυναρτησίες για τυριά. Εγώ πάντως ένα ξέρω: Μα να μη γίνεται να στον ξαναράψουν από τα πολλά σκισίματα που έχει υποστεί; Πρέπει να είναι πρωτοφανές στα ιατρικά χρονικά μικρούλη μου :(

Εκεί που νόμιζες οτι στο «ταπεινό σας φόρουμ» είσαι κάτι σαν μπουλντόγκ του «ιδοκτήτη» που αποφασίζει ποίος θα μιλάει και τι θα λέει, τωρα δέχεσαι μπαράζ απο απανωτές κλωτσιές και πήζεις ρεζιλεύσαι.
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Είπαμε, και θα το επαναλάβω όσες φορές χρειάζεται για να το εμπεδώσεις: Την τελευταία λέξη με εμένα εδώ μέσα δε θα την έχει κανείς σας από τα γνωστά κοπρόσκυλα. Θα σας γιατρέψω τη νοοτροπία του κακομαθημένου που καλλιεργήσατε στην παιδική σας ηλικία the hard way. Κι έπεται και συνέχεια...

Καλή ανάρωση πηγμένε μπούμπη.

Εικόνα

και οταν γινεις καλά, να μας απαντήσεις ποιοι με έστειλαν σε υπηρεσία, μπουμπη ... πες μας ρε να μάθουμε επιτέλους ποία ειναι «τα αφεντικ», αποκάλυψε και σε εμάς για να μάθουμε «ποίοι» «δίδαξαν» «τι» «στα επικοινωνιακά σεμινάρια» :haka: :haka:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 30 Μάιος 2016, 02:07

3birdsshiting έγραψε:Εκεί που νόμιζες οτι στο «ταπεινό σας φόρουμ» είσαι κάτι σαν μπουλντόγκ του «ιδοκτήτη» που αποφασίζει ποίος θα μιλάει και τι θα λέει, τωρα δέχεσαι μπαράζ απο απανωτές κλωτσιές και πήζεις ρεζιλεύσαι.
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Είπαμε, και θα το επαναλάβω όσες φορές χρειάζεται για να το εμπεδώσεις: Την τελευταία λέξη με εμένα εδώ μέσα δε θα την έχει κανείς σας από τα γνωστά κοπρόσκυλα. Θα σας γιατρέψω τη νοοτροπία του κακομαθημένου που καλλιεργήσατε στην παιδική σας ηλικία the hard way. Κι έπεται και συνέχεια...

Εικόνα

και οταν γινεις καλά, να μας απαντήσεις ποιοι με έστειλαν σε υπηρεσία, μπουμπη ... πες μας ρε να μάθουμε επιτέλους ποία ειναι «τα αφεντικ», αποκάλυψε και σε εμάς για να μάθουμε «ποίοι» «δίδαξαν» «τι» «στα επικοινωνιακά σεμινάρια» :haka: :haka:

Ούτε μπουλντόγκ ούτε κοπρόσκυλο σαν την παρεούλα σου είμαι. Απλός συνομιλητής. Όταν όμως ξύνονται κάτι "έξυπνα" παιδάκια σαν και του λόγου σου στην γκλίτσα του τσοπάνη θα λαμβάνουν και τις ανάλογες απαντήσεις. Επειδή σας έχει περάσει λοιπόν η νοοτροπία του ότι μπορείτε να πετάτε ό,τι σας κατέβει χωρίς συνέπειες, που είναι ακριβώς η ψυχολογία του μέσου κακομαθημένου παιδιού, να ξέρετε ότι εδώ θα σας στρώσω και θα σας φτιάξω χαρακτήρα σωστό, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά θα βγείτε και στον έξω κόσμο και δε θα ξέρετε πως θα συμπεριφερθείτε και φοβάμαι πως θα φάτε και ξύλο :(

Συνέχιζε τώρα να ανεβάζεις φωτογραφιούλες με σκυλάκια και να λες μπεμπεκίστικες προσβολές τύπου "μπούμπης" μπας και νιώσεις καλύτερα που δεν μπορείς να βγεις από πάνω παρόλες τις ενθαρρύνσεις των "φίλων" σου. Το ποιοι είστε εσείς και τι εξυπηρετείτε το ξέρετε εσείς οι ίδιοι, και αναλόγως πορεύεστε, με όλα τα συνειδησιακά και ψυχολογικά προβλήματα που ενδέχεται να σας προκαλούν οι ενοχές των επιλογών σας (ασχέτως αν απέξω προσπαθείτε να βγάλετε άλλη εικόνα) :ciao5:
0 .

Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 30 Μάιος 2016, 03:27

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
3birdsshiting έγραψε:Εκεί που νόμιζες οτι στο «ταπεινό σας φόρουμ» είσαι κάτι σαν μπουλντόγκ του «ιδοκτήτη» που αποφασίζει ποίος θα μιλάει και τι θα λέει, τωρα δέχεσαι μπαράζ απο απανωτές κλωτσιές και πήζεις ρεζιλεύσαι.

Εικόνα

Ούτε μπουλντόγκ ούτε κοπρόσκυλο σαν την παρεούλα σου είμαι. Απλός συνομιλητής. Όταν όμως ξύνονται κάτι "έξυπνα" παιδάκια σαν και του λόγου σου στην γκλίτσα του τσοπάνη θα λαμβάνουν και τις ανάλογες απαντήσεις. Επειδή σας έχει περάσει λοιπόν η νοοτροπία του ότι μπορείτε να πετάτε ό,τι σας κατέβει χωρίς συνέπειες, που είναι ακριβώς η ψυχολογία του μέσου κακομαθημένου παιδιού, να ξέρετε ότι εδώ θα σας στρώσω και θα σας φτιάξω χαρακτήρα σωστό, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά θα βγείτε και στον έξω κόσμο και δε θα ξέρετε πως θα συμπεριφερθείτε και φοβάμαι πως θα φάτε και ξύλο :(

Συνέχιζε τώρα να ανεβάζεις φωτογραφιούλες με σκυλάκια και να λες μπεμπεκίστικες προσβολές τύπου "μπούμπης" μπας και νιώσεις καλύτερα που δεν μπορείς να βγεις από πάνω παρόλες τις ενθαρρύνσεις των "φίλων" σου. Το ποιοι είστε εσείς και τι εξυπηρετείτε το ξέρετε εσείς οι ίδιοι, και αναλόγως πορεύεστε, με όλα τα συνειδησιακά και ψυχολογικά προβλήματα που ενδέχεται να σας προκαλούν οι ενοχές των επιλογών σας (ασχέτως αν απέξω προσπαθείτε να βγάλετε άλλη εικόνα) :ciao5:

Μπούμπη δεν το σώζεις. Οσο περισσότερα λες τόσο περισσότερο δείχνεις οτι εχεις «κάψει μπιέλες» με τις συνωμοσιολογικές μπούρδες που λες.

Απάντησε: πες μας ρε να μάθουμε επιτέλους ποία ειναι «τα αφεντικ», αποκάλυψε και σε εμάς για να μάθουμε «ποίοι» «δίδαξαν» «τι» «στα επικοινωνιακά σεμινάρια»

Εφτασε καιρός για να καταλάβεις και εσυ την ψυχοπάθεια που σε βαράει.

υ.γ. εσυ μπορεί να νομίζεις οτι πήρες προαγωγή και απο «μπουλτογκ» έγινες «τσοπάνης με γκλίτσα» , αλλά στην ουσία το ίδιο στουρνάρι που ήσουν, είσαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 30 Μάιος 2016, 03:47

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μάιος 2016, 05:50

3birdsshiting έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
Οι Μαύρες κι ακάλυπτες offshore θα έχουν πρόβλημα…

.

Νομιμοποίηση οφσώρ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βουλευτών!

Αν την είχε προλάβει ο Τσοχατζόπουλος τώρα θα έπινε στην υγειά τους απ'το Four Seasons!

Τον ηπιατε κανονικα αγορινα μου....

Το νομοσχέδιο για τις οφσόρ τελειωνει την φάμπρικα αθώωσης των οφσοράκηδων τυπου ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Ήθελαν την συνέχιση της εξίσωσης, για να εξομοιώνονται οι οφσορακηδες πελατες του Παπασταύρου με το Ίδρυμα Ωνάση ή το ιδρυμα Νιάρχου! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΕΛΟΙ.

ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΞΙΑΣ 8 εκ. ΜΕΣΩ ΟΦΣΟΡ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ… ΜΟΥΣΣΑ!

Μελετήσαμε πολύ προσεκτικά την επίμαχη διάταξη την οποία σήκωσε ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και η παρέα του ως «νομιμοποίηση οφσορ». Θα ηταν αδιανόητο από την παρούσα κυβερνηση, να άνοιγε οποιοδήποτε παραθυράκι αθώωσης για τα καθάρματα που κυνηγάμε εδώ και 8 χρόνια. Θα τους έπαιρνε και θα τους σήκωνε για την ακρίβεια.
Η αληθεια ευτυχώς ειναι τελείως διαφορετική. Η εξίσωση των οφσορ ή εξωχώριων που υφίστατο εώς σημερα, είχε μια και μόνη σκοπιμότητα: Να αθωώνονται οι οφσορακηδες – απατεωνες που έκαναν προσφυγές μετά τα πρόστιμα κερδίζοντας αποφάσεις λόγω ακριβως αυτής της ισοπέδωσης.

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ αφού αυτό το νομικό κενό (ή και δόλος) επέτρεψε στα συγγενικά του προσωπα να κάνουν προσφυγή, ετσι κατά την διαρκεια της δικής ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ζημια του δημοσίου!

Με αυτή την διάταξη, την οποία σημειωτέον είχε απαιτήσει η αρμόδια αρχη του συμβουλίου της Ευρώπης για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος (GRECO) από την εποχή ακόμα του Νικολούδη ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ, σταματούν πλέον να έχουν νομικό παραθυράκι οι οφσοράκηδες του ξεπλύματος και της φοροδιαφυγής. Αντιθετα, ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΦΥΓΑΔΕΥΕΤΑΙ, αυτό ειναι απολύτως ψευδές, αν και η πρωτη ανάγνωση άφηνε κάποια τέτοια περιθώρια για θέματα κυρίως πόθεν έσχες πολιτικών.

Τώρα, Μητσοτάκης, Θέμοι, Παπακωνσταντίνιυ κλπ έχουν σοβαρό λόγο να φοβούνται. Τα νομικά παραθυράκια κλείνουν ερμητικά και δεν θα μπορούν πλέον οι Κυριακίδηδες του Λιχτενστάιν να παρουσιάζονται ως «Ιδρύματα Ωνάση» και η δικαιοσυνη να μην μπορει να τους ακουμπήσει…

https://olympia.gr/2016/05/30/%CF%84%CE ... ore-608205

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 30 Μάιος 2016, 09:35

3birdsshiting έγραψε:

Μπούμπη δεν το σώζεις. Οσο περισσότερα λες τόσο περισσότερο δείχνεις οτι εχεις «κάψει μπιέλες» με τις συνωμοσιολογικές μπούρδες που λες.

Απάντησε: πες μας ρε να μάθουμε επιτέλους ποία ειναι «τα αφεντικ», αποκάλυψε και σε εμάς για να μάθουμε «ποίοι» «δίδαξαν» «τι» «στα επικοινωνιακά σεμινάρια»

Εφτασε καιρός για να καταλάβεις και εσυ την ψυχοπάθεια που σε βαράει.

υ.γ. εσυ μπορεί να νομίζεις οτι πήρες προαγωγή και απο «μπουλτογκ» έγινες «τσοπάνης με γκλίτσα» , αλλά στην ουσία το ίδιο στουρνάρι που ήσουν, είσαι.

Εγώ μια χαρά λειτουργώ, εσύ το έχεις κάψει προ πολλού για να μπαίνεις στις τρεις τα ξημερώματα να μου απαντήσεις με άλλο ένα σετάκι βαρετών αναμασημάτων. Ή τόσες σφαλιάρες τρως πια από τους "φίλους" σου ως διαδικασία μύησης για να "μπεις στη συμμορία"; Με ευγένεια και καλές προθέσεις στο λέω, τέτοιου τύπου "φιλίες" δεν είναι ισότιμες και δεν περιέχουν αμοιβαίο σεβασμό. Εκτός αν στην ψυχοσύνθεση σου βγάζει νόημα να σε μεταχειρίζονται ως κατώτερο :(

Επίσης στο γράφω για να γίνει κατανοητό: Απαιτήσεις εσύ, από όλα τα άτομα στον κόσμο, εσύ ειδικά, δε θα έχεις από εμένα. Εγώ σε διατάζω, εσύ θα κάνεις τουμπίτσες, όπως έτσι κι αλλιώς συμβαίνει όλες αυτές τις σελίδες, με εξαιρετική πορεία :) Ούτε θα με χαρακτηρίζεις με οποιονδήποτε τρόπο από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος ομολογείς πως δεν έχεις την αντιληπτική ικανότητα να απαντήσεις σε μήνυμά μου ή να καταλάβεις έστω τη χρήση μιας λαϊκής παροιμίας :o
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Μάιος 2016, 10:22

Ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Μάιος 2016, 11:14

σήμερα δεν υπάρχουν καλά νέα. εκτός από το ότι η φαίη μαγείρεψε σαλτσάτα κεφτεδάκια με κοφτό μακαρονάκι. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”