ΠΗΞΤΕ έγραψε:3birdsshiting έγραψε:
Ελα ρε μπούμπη...για αποκάλυψε και σε εμάς για να μάθουμε «ποίοι» «δίδαξαν» «τι» «στα επικοινωνιακά σεμινάρια»![]()
![]()
πες μας ρε να μάθουμε επιτέλους ποία ειναι «τα αφεντικ» που μας έστειλαν σε «διατεταγμένη υπηρεσία»![]()
Δεν έχω αντίρρηση, οτι ωρα και να θέλεις να σταματήσεις τον διασυρμό σου, μόνο κάνε το πρίν τελειώσει το παιχνίδι και φύγουν τα φιλαράκια.
Δεν είναι σωστό να χασουν τόσο γέλιο.
Ενδιαφέρον το ότι προσέθεσες στα γραφόμενά μου, ενώ δεν υπήρχε, τον όρο "διατεταγμένη υπηρεσία". Πανάθεμά σε, έχει πολύ μεγάλη πλάκα να είμαι σε αντιπαράθεση με ένα μπουμπούκι σαν του λόγου σου![]()
![]()
![]()
Από εδώ και πέρα δεν ανησυχώ, αρκεί λίγο ακόμη να συνεχίσουμε να μιλάμε και θα μου πεις και με ποια χρονική συχνότητα αυτοϊκανοποιείσαι
Ελπίζω να περνάνε πάντως καλά τα "φιλαράκια" σου με τις σφαλιάρες που σου χών... εεεε με τα γέλια που ρίχνετε ήθελα να γράψω
Μπούμπη.....οχι μόνο κάνεις γαργάρα οτι διαβάζεις, αλλά ξεχνάς και οτι άλλο λές.
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Γνωρίζω μια χαρά το πως συμπεριφέρομαι στο δικό μου περιβάλλον, σε αντίθεση με εσένα που τρέχεις να εγγραφείς για να αναρτάς σαχλαμάρες σε ιστότοπους που δε σου αρέσουν απλά και μόνο επειδή στο λένε (και το εκλαμβάνεις σαν διαταγή, πρόσεξε!), που δείχνει κι ένα έλλειμμα κοινωνικής ζωής δυστυχώς. Καλά ράμματα
ΠΗΞΤΕ έγραψε: Άσπλαχνοι εργοδότες!
ελα ρε πηγμένε, μην το κρύβεις άλλο. Πες τωρα σε όλο τον κόσμο για να ξέρει ποίος ειναι «ο εργοδότης» μου που με «διατάζει»
υ.γ. να σου πω την αλήθεια: έχω δει λιγότερα πηγμένο τυρόγαλο απο εσένα.