Μήπως είσαι κι εσύ ΚΚΕ;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μήπως είσαι κι εσύ ΚΚΕ;

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Μάιος 2023, 11:26

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Δεν απαντάτε, επιστρέφετε απλά την ερώτηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Στις περιπτώσεις που απαντάτε κάτι είναι οι γνωστές προβλέψιμες αερολογιες περί κομμουνισμού τις οποίες να σου πω την αλήθεια όσο ρωτάω και μπαίνω βαθύτερα στη σκέψη σας τόσο τις βρίσκω πιο απογοητευτικές. Καλύτερα λοιπόν ας μην το ξεζουμισουμε άλλο γιατί θα ήθελα να μου μείνει ένας μικρός βαθμός εκτίμησης και ελπίδας. :rolleyes:

Με δουλεύεις τώρα? 100 απαντήσεις έχω δώσει σε σένα και άλλες τόσες στον Διάδοχο και φτάσαμε τις 40 σελίδες. Όταν σε ρωτάω όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ κάνεις τραλαλά τραλαλί :D :D

λαχου και ο ιβαν δεν καταλαβε πως εχασε το πρωταθλημα σε εναν αγωνα
και λεει οτι το εχασε επειδη σε ενα αγωνα επαιξε η ομαδα με κοβιτ
και σε ενα δυο αγωνες υπηρξε αλλοιωση αποτελεσματος

το ρεζουμε ειναι οτι δεν καταλαβαινει τα λαθη του

ετσι και συ ...

οπως επισης και ο βακχος που χρησιμοποιει την οικολογια σαν ωφελιμο
στο ψηφο μας ..χωρις να καταλαβαινει οτι ολες οι αποφασεις παιρνονται
στις Βρυξέλλες
και οτι οι οικολογικες βαθμιδες καθοριζονται και απο τις τεχνολογικες εξελιξεις
αλλα και απο τα συμφεροντα μεγαλων κρατων

η πολιτικη διαχωριζεται σε δυο κατηγοριες την ενεργή πολιτικη και την παθητικη
το κκε και ολα τα αριστερα κομματα εκφραζουν παθητικη πολιτικη
σε ολη την γκαμα των προθεσεων τους
δηλαδη οι αποφασεις τους και αυτα που λενε δεν φερουν κανενα αποτελεσμα
και ουτε το θελουν
νδ πασοκ και συριζα ειναι εντολοδοχοι των βρυξελλων ακολουθουν απλα τις
εντολες εις γνωση τους

η ενεργη πολιτικη εκφραζεται με ρηξικελευθες αποφασεις σε πολυ συγκεκριμενες
καταστασεις -και δυστυχως δεν υπαρχουν πολιτικοι σημερα να την εφαρμοσουν
ουτε πολιτικες εκτος των εθνικιστικων και πατριωτικων κομματων

που θεωρουνται φασιστικες απο μεγαλη μεριδα των ελληνων λογω πλυσης
εγκεφαλου -φτασαμε στο σημειο της απολυτης αποβλακωσης
αν κανουμε κατι που θα εχει αποτελεσμα θεωρειται φασιστικο
αν πουμε κατι που δεν φερει κανενα αποτελεσμα θα φανουμε δημοκρατες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Μάιος 2023, 11:36

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Προσπαθώ εδώ και σαράντα σελίδες να καταλάβεις ότι η άμεση επαναστατική διαδικασία που απαιτείτε από το ΚΚΕ και που θα οδηγήσει σε ριζικές κοινωνικές αλλαγές, δεν εξαρτάται από τη δική μου ή τη δική σου θέληση, πολιτικών κομμάτων, κοινωνικών ομάδων ή τάξεων, που παίζουν το ρόλο του υποκειμένου της ιστορικής διαδικασίας, αλλά από μια ενότητα αντικειμενικών και υποκειμενικών προϋποθέσεων ορισμένου βαθμού ανάπτυξης που δεν μπορεί να καθοριστεί εκ των προτέρων.
Αλλά νομοτελειακά θα φτάσουμε σε εκείνο το επίπεδο ωρίμανσης των ταξικών αντιθέσεων της αστικής κοινωνίας που θα οδηγήσουν στην επαναστατική κατάσταση.
Εκείνη τη στιγμή τα κομμουνιστικά κόμματα θα είναι έτοιμα να καθοδηγήσουν στο σωστό δρόμο την αυτοτελή ιστορική δράση του προλεταριάτου. :fico:

Δηλαδή ο ρόλος του είναι να κάθεται να περιμένει να καθοδηγήσει την επανάσταση όταν θα ωριμάσουν οι συνθήκες. Δεν χρειάζεται κόμμα για κάτι τέτοιο. Επίσης αν υποθέσουμε ότι ωριμάζουν πια τόσο πολυ οι πολίτες και απαιτήσουν σοσιαλισμό και επανάσταση δεν πρόκειται να ρωτήσουν κανένα ΚΚ ούτε να περιμένουν καθοδήγηση και οργάνωση από εκεί...

Όχι ρε γαμώτο. Μας τσάκωσες. :D
Και του το το ΄λεγα του Λαχουρένιου, συγκρατήσου ρε θα μας πάρουνε χαμπάρι ότι κάνουμε την πάπια και αφήνουμε το συριζα να κάνει όλη τη δουλειά της προεπαναστατικής προεργασίας. :fico:
Δε μένει πλέον παρά να ομολογήσουμε ότι σκόπιμα μένουμε αδρανείς ώστε όταν οι πολίτες αυθορμήτως απαιτήσουν σοσιαλισμό να μπούμε εμείς μπροστά να τους καπελώσουμε και να γίνουμε βεζίρηδες στη θέση των παλιών βεζίρηδων.
Εν κατακλείδι θα ήθελα να επισημάνω ότι η πολιτική είναι επιστήμη και ουδεμία σχέση έχει με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τις ενημερωτικές πολιτικές εκπομπές των ιδιωτικών ανεξάρτητων ΜΜΕ. :D
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Μάιος 2023, 12:36

γιαφκα του κκε καταντήσαμε εδώ μέσα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Μάιος 2023, 13:19

Ραν ταν πλαν έγραψε:Όχι ρε γαμώτο. Μας τσάκωσες. :D
Και του το το ΄λεγα του Λαχουρένιου, συγκρατήσου ρε θα μας πάρουνε χαμπάρι ότι κάνουμε την πάπια και αφήνουμε το συριζα να κάνει όλη τη δουλειά της προεπαναστατικής προεργασίας. :fico:
Δε μένει πλέον παρά να ομολογήσουμε ότι σκόπιμα μένουμε αδρανείς ώστε όταν οι πολίτες αυθορμήτως απαιτήσουν σοσιαλισμό να μπούμε εμείς μπροστά να τους καπελώσουμε και να γίνουμε βεζίρηδες στη θέση των παλιών βεζίρηδων.
Εν κατακλείδι θα ήθελα να επισημάνω ότι η πολιτική είναι επιστήμη και ουδεμία σχέση έχει με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τις ενημερωτικές πολιτικές εκπομπές των ιδιωτικών ανεξάρτητων ΜΜΕ. :D

Πουλιά στον αέρα πιάνουν οι ζαίοι :D

Η μαλακία είναι ότι θα μας φάνε στη στροφή και θα φέρουν τον σοσιαλισμό με Ανδρουλάκη και Βαρουφάκη. Μέχρι να περιμένουμε εμείς να ωριμάσουν οι συνθήκες, ο Αλέξης παρέα με τους 500.000 ορφανούς πρώην ΧΑτες θα έχουν φέρει τον φουλ εξτρά αυτοματοποιημένο με απ'όλα και πατάτες κουμουνισμό.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Μάιος 2023, 13:41

Λαχουρένιος έγραψε:

Πουλιά στον αέρα πιάνουν οι ζαίοι :D

Η μαλακία είναι ότι θα μας φάνε στη στροφή και θα φέρουν τον σοσιαλισμό με Ανδρουλάκη και Βαρουφάκη. Μέχρι να περιμένουμε εμείς να ωριμάσουν οι συνθήκες, ο Αλέξης παρέα με τους 500.000 ορφανούς πρώην ΧΑτες θα έχουν φέρει τον φουλ εξτρά αυτοματοποιημένο με απ'όλα και πατάτες κουμουνισμό.

και σεις και αυτοι που αναφερεις τιποτα δεν θα φερετε εκτος απο κουτσουλιες
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Μάιος 2023, 14:21

Δεν αισθάνομαι ότι "τσάκωσα" κάποιον ή κάτι, αν εσύ αισθάνεσαι έτσι συγνώμη δεν ήταν στις προθέσεις μου :D
Κάποια συμπεράσματα και προεκτάσεις βγαίνουν αυτόματα βάσει των όσων λέγονται από εσάς, αν δεν σας αρέσουν λυπάμαι. :pardon:
Εντάξει από δω και πέρα βλέπω αρχίζουν οι παπαρίτσες και οι ειρωνίτσες τις οποίες κάλλιστα μπορώ να συνεχίσω κι εγώ αλλά δεν θα το κάνω, έχω βαρεθεί και δεν οδηγεί πουθενά. Επίσης δεν είναι στις προθέσεις μου να πείσω εσάς ή οποιονδήποτε για τις πολιτικές προτιμήσεις μου ούτε χρειάζομαι την "επιστημονική" επικύρωση από το ΚΚΚ αν ψηφίζω "σωστά" . :helloo:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Μάιος 2023, 16:23

ti θυμήθηκα τωρα; ζει ο μαιλης ακομη;
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Μάιος 2023, 18:49

nemo έγραψε:ti θυμήθηκα τωρα; ζει ο μαιλης ακομη;

Όχι, σου έλειψε;
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Μάιος 2023, 19:07

BaKXOS_Lysios έγραψε:

Δεν αισθάνομαι ότι "τσάκωσα" κάποιον ή κάτι, αν εσύ αισθάνεσαι έτσι συγνώμη δεν ήταν στις προθέσεις μου :D
Κάποια συμπεράσματα και προεκτάσεις βγαίνουν αυτόματα βάσει των όσων λέγονται από εσάς, αν δεν σας αρέσουν λυπάμαι. :pardon:
Εντάξει από δω και πέρα βλέπω αρχίζουν οι παπαρίτσες και οι ειρωνίτσες τις οποίες κάλλιστα μπορώ να συνεχίσω κι εγώ αλλά δεν θα το κάνω, έχω βαρεθεί και δεν οδηγεί πουθενά. Επίσης δεν είναι στις προθέσεις μου να πείσω εσάς ή οποιονδήποτε για τις πολιτικές προτιμήσεις μου ούτε χρειάζομαι την "επιστημονική" επικύρωση από το ΚΚΚ αν ψηφίζω "σωστά" . :helloo:

Ούτε παπαρίτσες ούτε ειρωνίτσες.
Οι κομμουνιστές από φύσει και θέσει κρατάνε αποστάσεις από μειωτικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς που είναι σύμφυτοι με την μικροαστική περί αστεϊσμού αντίληψη.
Η προσήλωση μας στην απόλυτη μαρξιστική σοβαρότητα, με την οποία αντιμετωπίζουμε φίλους και εχθρούς, δε μας επιτρέπει σε καμιά περίπτωση ούτε την ελάχιστη απόκλιση από την καθιερωμένη εικόνα του κλασικού μαρξιστή-λενινιστή αγκιτάτορα.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Μάιος 2023, 08:06

θα πεθανω με αυτην την απορια =πως γινεται οι ανθρωποι να μην αναγνωριζουν
το λαθος σε αυτα που γραφουν και πιστευουν

ματινα δεν ειναι κομμα ειρηνης -οπου και αν περασε το εκανε με το μαχαιρι

Ματινα Μακρη
Όλη μου ή ζωή είναι συνηφασμενη με τίς αγωνίες τίς προσδοκίες τά όνειρα τούς αγώνες για τόν ΆΛΛΟ κόσμο!! αυτόν τόν ανθρώπινο αυτόν πού μπορείς νά ζεις νά χαμογελάς νά ονειρεύεσαι!!
Ξέρω από πάντα πού ανήκω.. ξέρω από πάντα ποιοί παλεύουν για τήν ΔΙΚΉ μου τάξη.. ξέρω από πάντα τί κοινωνία προσδοκώ!!
Ξέρω από πάντα ότι ό δρόμος είναι μακρύς καί επίπονος όπως όλα τά ωραία τά ανθρώπινα..για αυτό έχουν καί.. ειδικό βάρος!!
Καμαρώνω πού ΠΟΤΈ δεν πούλησα τήν ψυχή μου σέ.. σειρήνες.. Καμαρώνω για τά ιδανικά πού ΜΕ έκαναν καλύτερο άνθρωπο μέσα σέ έναν συρφετό υποτέλειας καί εξαγοράς..
Όταν ψηφηζεις το κόμμα του τοίχου τής Καισαριανής τού Μπελογιάννη αυτών όλων πού τίμησαν τήν έννοια τού ανθρώπου τής Ειρήνης καί τού αγώνα πώς μπορείς άραγε νά μήν καμαρώνεις, καί νά μήν λές χαλάλι στήν κατάθεση ζωής σού??
Είπα πολλά συγγνώμη.. ΔΕΝ ξέρω πόσοι μπορούν νά καμαρώνουν όταν ψηφηζουν εγώ μπορώ όμως!!
Με κάνει καλύτερο άνθρωπο καί δίνει ανάστημα στις ελπίδες μου..
Φιλιά καλό βράδυ
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”