3birdsshiting έγραψε:
Δοκίμασε να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό, απο αυτούς που έχουν τελειώσει (αναγνωρισμένη) Ιατρική Σχολή. Μπορεί να σε βοηθήσει.
Μίλησα. Μου είπε πως στην περίπτωσή σου ράμματα δε γίνεται να ξαναβάλουν

3birdsshiting έγραψε:
Δοκίμασε να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό, απο αυτούς που έχουν τελειώσει (αναγνωρισμένη) Ιατρική Σχολή. Μπορεί να σε βοηθήσει.

Αρίστος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Παιδες,εγω λεω να κανουμε μια αποχη απο το φορουμ(ή φορα),εγω,εσεις και ο Αριστος γιατι το καψαμε αυτες τις μερες και εχουμε πηξει στην μαλακια![]()
Χτυπανε και οι ζεστες σιγα σιγα,ας βγουμε και λιγο εξω.
εγω θεωρω οτι αναστησαμε το φρηφορουμ αυτες τις μερες οποτε χαλαλι, ειχαριστω Λαχουρ για τη συνεργασια, χωρις εσενα δεν θα ειχαμε απογειωσει τα νηματα...
.

ΠΗΞΤΕ έγραψε:3birdsshiting έγραψε:
Μίλησα. Μου είπε πως στην περίπτωσή σου ράμματα δε γίνεται να ξαναβάλουν

3birdsshiting έγραψε:Οπως σου (ξανά) είπα: μόνο στην φαντασία σου.

ΠΗΞΤΕ έγραψε:3birdsshiting έγραψε:Οπως σου (ξανά) είπα: μόνο στην φαντασία σου.
Εντάξει, δοκίμασε να ξαναβάλεις ράμματα τότε αφού μπορείς και η αρνητική παραίνεση του γιατρού είναι φανταστική

3birdsshiting έγραψε:
Πάντως να το προσέξεις διότι όπως παρουσιάζεσαι εδω σαν αυταρχικός απολυταρχικός με τραυματισμένο εγωϊσμο, ετσι συμπεριφέρεσαι και στην εκτός ιντερνετ ζωή σου.
Με άλλα λόγια σου λέω οτι εισαι ενας κομπλεξαρισμένος κακομοίρης που προσπαθεί να σώσει την παρτίδα.

Πάντως να το προσέξεις διότι όπως παρουσιάζεσαι εδω σαν αυταρχικός απολυταρχικός με τραυματισμένο εγωϊσμο, ετσι συμπεριφέρεσαι και στην εκτός ιντερνετ ζωή σου.
Με άλλα λόγια σου λέω οτι εισαι ενας κομπλεξαρισμένος κακομοίρης που προσπαθεί να σώσει την παρτίδα.
Γνωρίζω μια χαρά το πως συμπεριφέρομαι στο δικό μου περιβάλλον, σε αντίθεση με εσένα που τρέχεις να εγγραφείς για να αναρτάς σαχλαμάρες σε ιστότοπους που δε σου αρέσουν απλά και μόνο επειδή στο λένε (και το εκλαμβάνεις σαν διαταγή, πρόσεξε!), που δείχνει κι ένα έλλειμμα κοινωνικής ζωής δυστυχώς. Καλά ράμματα

3birdsshiting έγραψε:
Στο είπα οτι με τον εμμονικό ψυχαναγκασμό έχεις σοβαρό πρόβλημα.
και για να μην μπερδεύεσαι. Το βραδάκι μας ειναι καλό. Βλέπουμε το παιχνίδι. Τσιμπολογάμε. Σχολιάζουμε τι γράφεις. Γελάμε με τα σύρσιμο σου.

Στο είπα οτι με τον εμμονικό ψυχαναγκασμό έχεις σοβαρό πρόβλημα.
και για να μην μπερδεύεσαι. Το βραδάκι μας ειναι καλό. Βλέπουμε το παιχνίδι. Τσιμπολογάμε. Σχολιάζουμε τι γράφεις. Γελάμε με τα σύρσιμο σου.
Εμμονικό ψυχαναγκασμό λέει το άτομο που επί τέσσερις σελίδες σαν το κακομαθημένο θέλει να γράψει την τελευταία λέξη![]()
Εγώ βλέπω έναν τυπάκο με αντίληψη κάτω του μετρίου (εσένα) να ζορίζεται, να πετάει την μπάλα στην εξέδρα και να αγκομαχάει μπας και δείξει στα αφεντικ... εεεεε συγγνώμη, στην παρέα του εννοούσα, αν έμαθε καλά όσα του δίδαξαν στα επικοινωνιακά σεμινάρια.

3birdsshiting έγραψε:
Ελα ρε μπούμπη...για αποκάλυψε και σε εμάς για να μάθουμε «ποίοι» «δίδαξαν» «τι» «στα επικοινωνιακά σεμινάρια»![]()
![]()
πες μας ρε να μάθουμε επιτέλους ποία ειναι «τα αφεντικ» που μας έστειλαν σε «διατεταγμένη υπηρεσία»![]()
Δεν έχω αντίρρηση, οτι ωρα και να θέλεις να σταματήσεις τον διασυρμό σου, μόνο κάνε το πρίν τελειώσει το παιχνίδι και φύγουν τα φιλαράκια.
Δεν είναι σωστό να χασουν τόσο γέλιο.
Από εδώ και πέρα δεν ανησυχώ, αρκεί λίγο ακόμη να συνεχίσουμε να μιλάμε και θα μου πεις και με ποια χρονική συχνότητα αυτοϊκανοποιείσαι