Συμβιβασμός ή ηρωική έξοδος?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Re: Συμβιβασμός ή ηρωική έξοδος?

Δημοσίευσηαπό Diego » 20 Μαρ 2015, 10:12

Και ΕΝΦΙΑ θα δώσεις και φοροδιαφυγή θα δώσεις και μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά θα δώσεις και τον ΟΣΕ θα δώσεις και τα αεροδρόμια θα δώσεις και το Ελληνικό θα δώσεις και κάτι άλλο θα δώσεις.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 23 Μαρ 2015, 11:18

Λογικά σήμερα είναι η τελευταία πράξη. Βέβαια εμείς θα μάθουμε τα πραγματικά αποτελέσματα κατα τη Μ.Εβδομάδα.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 23 Μαρ 2015, 13:18

Δεν υπαρχουν ποτε τελευταιες παξεις και πρωτες στο επιπεδο αυτο.
Υπαρχουν χοντρα συμφεροντα, και πολιτικες πιεσης.
Ποτε δεν θα λυθει κανενα θεμα και ποτε δεν θα παψει η μαχη αυτη.
Μικρες αποτυχιες η επιτυχιες θα προσμετρηθουν στο επιπεδο του ποσο μπορει να βοηθηθει ο κατοικος της χωρας.
Ο ασκος . ειπαμε, ανοιξε, και χθες στην ισπανια υπηρξαν και συγκεντρωσεις και γεγονοτα.
Τιποτα δεν θα ειναι το ιδιο απ εδω και περα.

Εγω ενα λεω μονο.
Οσοι σκεφτονται συγχρονα θεματα με βαση ξεπερασμενες αυτοκρατορικες πολιτικες , τοτε ειναι χαμενοι απο χερι.
0 .

mistermax

Δημοσίευσηαπό mistermax » 23 Μαρ 2015, 14:26

mitsokollias έγραψε:Φτάσαμε τελικά στις ημέρες που θα κριθούν όλα. Πώς βλέπετε να καταλήγει? Εγώ νομίζω ότι τελικά θα καταλήξουν σε κάποιο συμβιβασμό. Καλού κακού όμως ,έχω στο παντελόνι και κανα 2 χιλιάρικα για να μπορώ να κινηθώ αν γίνει το μπαμ.

Μονη λύση ειναι η αυτονομημένες κοινότητες τυπου ζαπατίστα ή Κομπανι. Καμια λυση με καπιταλισμο δεν προκειται να στεριώσει, ειτε μνημονιακος ειτε αντιμνημονιακος ο καπιταλισμος ειναι πάντα απάνθρωπος.
0 .

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 23 Μαρ 2015, 14:30

mistermax έγραψε:
mitsokollias έγραψε:Φτάσαμε τελικά στις ημέρες που θα κριθούν όλα. Πώς βλέπετε να καταλήγει? Εγώ νομίζω ότι τελικά θα καταλήξουν σε κάποιο συμβιβασμό. Καλού κακού όμως ,έχω στο παντελόνι και κανα 2 χιλιάρικα για να μπορώ να κινηθώ αν γίνει το μπαμ.

Μονη λύση ειναι η αυτονομημένες κοινότητες τυπου ζαπατίστα ή Κομπανι. Καμια λυση με καπιταλισμο δεν προκειται να στεριώσει, ειτε μνημονιακος ειτε αντιμνημονιακος ο καπιταλισμος ειναι πάντα απάνθρωπος.

E αυτό είναι πανεύκολο. Μαζεύεστε όσοι θέλετε σε ένα έρημο νησί του Αιγαίου και αυτονομείστε οικονομικά με ψάρεμα.
0 .

mistermax

Δημοσίευσηαπό mistermax » 23 Μαρ 2015, 14:37

mitsokollias έγραψε:
mistermax έγραψε:

E αυτό είναι πανεύκολο. Μαζεύεστε όσοι θέλετε σε ένα έρημο νησί του Αιγαίου και αυτονομείστε οικονομικά με ψάρεμα.

Δωσε μας νησι και φυγαμε.

η αληθεια ειναι πως τα κρατη θελουν να ασκουν την κυριαρχια τους επι ολης τηε επικρατειας και δεν αφηνουν τιποτα να αναπτυχθει αυτονομα. Ντροπή για την κοινωνια μια τετοια κατασταση τον 21ο αιωνα....
0 .

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 23 Μαρ 2015, 15:02

Πολύαιγος.
Μια αίτηση στο υπουργείο Εσωτερικών και είστε έτοιμοι.
0 .

mistermax

Δημοσίευσηαπό mistermax » 23 Μαρ 2015, 15:05

mitsokollias έγραψε:Πολύαιγος.
Μια αίτηση στο υπουργείο Εσωτερικών και είστε έτοιμοι.

συμφωνα με την γουικι....

The island is to a great extent privately owned by the Greek Orthodox church, which sublets parts of it to local herdsmen from the nearby islands of Milos and Kimolos.

δεν ειναι καν του κρατους για να μας το παραχωρήσει. Next.
0 .

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 23 Μαρ 2015, 15:55

Ρε κάντε εσείς την αίτηση και η εκκλησία μόλις μάθει τι όνειρο θέλετε να πραγματοποιήσετε θα πει αμέσως οκ. Αλλά κοινόβια με πορδές στο πληκτρολόγιο δε γίνονται. Ούτε 3 μερούλες δεν αντέχεις χωρίς τα καπιταλιστικά καλούδια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Μαρ 2015, 17:28

Μα τώρα θα φύγουν? Τώρα που τους χρειάζεται η Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη του ΠΑΣΟΚ για να κάνουν κανένα επεισόδιο να την σώσουν? :D
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”