Μπαλτάκος: Νέο κόμμα μέχρι τα τέλη του 2018, δεξιά της ΝΔ και με στρατιωτικούς

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Μπαλτάκος: Νέο κόμμα μέχρι τα τέλη του 2018, δεξιά της ΝΔ και με στρατιωτικούς

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 19 Ιουν 2018, 21:56

Nostalgia έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Με Αϊβαλιώτη εκπρόσωπο τύπου θα σκίσουν.

Με Αιβαλιωτη, Βελοπουλο και Παπακωστα γινεται τιποτα;

Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά το Πάσχα έπιασα την μάνα μου να βλέπει Βελόπουλο στην τηλεόραση :nono:

Στις εκλογές καλού-κακού θα την κλειδώσω στο σπίτι.
2 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Μπαλτάκος: Νέο κόμμα μέχρι τα τέλη του 2018, δεξιά της ΝΔ και με στρατιωτικούς

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Ιουν 2018, 21:58

Η ΧΑ Γατακη φτιαχτηκε κομμα του 7% επειδη το ηθελε το ΣΥΣΤΗΜΑ και θα διαλυθει επειδη θελει παλι το ΣΥΣΤΗΜΑ να φτιαξει κατι αλλο στη θεση της.

Προσωπικα ΔΕΝ θελω να διαλυθει και το εγραψα σε αρθρο μου αλλα δεν υπαρχει τιποτα που θα εμποδισει τη διαλυση της αμα οι αλλοι βαλουν αρχηγο τον Φραγκο.

ΟΛΑ τα κομματα φτιαχνονται απο καποιο ΣΥΣΤΗΜΑ. Κανενα κομμα δεν φτιαχτηκε απο το λαο. Ουτε καν το ΚΚΕ που φτιαχτηκε απο την Κομιντερν.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιουν 2018, 22:00

Διάδοχος έγραψε:
Nostalgia έγραψε:

Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά το Πάσχα έπιασα την μάνα μου να βλέπει Βελόπουλο στην τηλεόραση :nono:

Δε θελω να σε αγχωσω αλλα ψαξου μην εισαι υιοθετημενος. Στειλε αιτηση στο Παμε Πακετο, μπορει να ρθει ενα ζευγος βορειοκορεατων που θα ειναι οι πραγματικοι σου γονεις. :D
1 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 19 Ιουν 2018, 22:43

Λαχουρένιος έγραψε: ζευγος βορειοκορεατων που θα ειναι οι πραγματικοι σου γονεις. :D

Εικόνα

:enamorado:
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 19 Ιουν 2018, 23:03

Διάδοχος έγραψε:
Nostalgia έγραψε:

Δεν τρεχει τιποτα, απο περιεργια κοιταει, ολοι το εχουμε κανει. Γνωστος μου οταν εχει αυπνιες βαζει Μακελειο στο γιουτιουμπ και κοιμαται στο 10λεπτο.... Ακομα δεν εχω καταλαβει πως το καταφερνει....
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 19 Ιουν 2018, 23:04

Διάδοχος έγραψε:
Nostalgia έγραψε:

Κι εγώ τον πατέρα μου στη διαπασών πρόσφατα :s_mad και "έσβησα" το κανάλι απ 'τη λίστα.

Πιο αποτυχημένος τηλεκράχτης δεν έχει εμφανιστεί σε tv, ο Λιακόπουλος τουλάχιστον είχε και μια επίφαση "δηθενιάς", παπαριές έλεγε αλλά περνούσε η ώρα, αυτός ο πστης δεν παλεύεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 19 Ιουν 2018, 23:08

Τουλαχιστον δεν βλέπει Κωνσταντινίδη, κάτι είναι κι αυτό.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 19 Ιουν 2018, 23:11

Διάδοχος έγραψε:Τουλαχιστον δεν βλέπει Κωνσταντινίδη, κάτι είναι κι αυτό.

Ζει ακόμα αυτό το πράμα;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 19 Ιουν 2018, 23:19

Αρίστος έγραψε:Η ΧΑ Γατακη φτιαχτηκε κομμα του 7% επειδη το ηθελε το ΣΥΣΤΗΜΑ και θα διαλυθει επειδη θελει παλι το ΣΥΣΤΗΜΑ να φτιαξει κατι αλλο στη θεση της.

Προσωπικα ΔΕΝ θελω να διαλυθει και το εγραψα σε αρθρο μου αλλα δεν υπαρχει τιποτα που θα εμποδισει τη διαλυση της αμα οι αλλοι βαλουν αρχηγο τον Φραγκο.

ΟΛΑ τα κομματα φτιαχνονται απο καποιο ΣΥΣΤΗΜΑ. Κανενα κομμα δεν φτιαχτηκε απο το λαο. Ουτε καν το ΚΚΕ που φτιαχτηκε απο την Κομιντερν.

.

Η ΧΑ γιγαντωσε το ποσοστο της γιατι καποιοι πιστεψαν στο οτι η Ελλαδα θα σωθει απο τον ορυκτο της πλουτο,οτι θα σκισει τα μνημονια,οτι θα εκβιασιε τους Ευρωπαιους υποχρεωνοντας τους να πληρωσουν τα δικα μας χρεη κτλ κτλ

Αντε τωρα κοιτα λιγο στον καθρεφτη σου που θα μας πεις και τι επαιξε με την Χρυση Αυγη
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιουν 2018, 23:37

Στύγιος έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά το Πάσχα έπιασα την μάνα μου να βλέπει Βελόπουλο στην τηλεόραση :nono:

Κι εγώ τον πατέρα μου στη διαπασών πρόσφατα :s_mad και "έσβησα" το κανάλι απ 'τη λίστα.

Πιο αποτυχημένος τηλεκράχτης δεν έχει εμφανιστεί σε tv, ο Λιακόπουλος τουλάχιστον είχε και μια επίφαση "δηθενιάς", παπαριές έλεγε αλλά περνούσε η ώρα, αυτός ο πστης δεν παλεύεται.

Να πω την αμαρτια μου και γω παρακολουθω Βελο που και που :ashamed:

Η καλτιλα ειναι μια ενοχη απολαυση
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”