Ακομμάτιστο νήμα.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Re: Ακομμάτιστο νήμα.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 28 Ιαν 2016, 22:30

Kauldron έγραψε:
Ρεκ_ _μας έγραψε:ρε μάντη μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει ο τσίπρας για σένα αλλά το τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον τσίπρα.

Να περιμένω φωτογραφία και από σένα υποθέτω; :D
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 28 Ιαν 2016, 22:34

Μάντης έγραψε:Όσοι τρολλάρετε σφιχτείτε λίγο και βρείτε μια άποψη, δική σας δανεική ,κάτι τελος πάντων να γράψετε .
Αν πάλι δυσκολεύεστε και στο γράψιμο αντιγράψτε κάντε σκονάκι κάντε κάτι που να μην σας εκθέτει τόσο.

Τρολλάρουμε γιατί δεν υπάρχει λύση

Η σφαγή, ή σφαγή

Ο σοφό; λαός αντί να βάλει το μυαλό του να σκεφτεί, και με εμπειρία τα "Λεφτά υπάρχουν 1" ψήφισε "Λεφτά υπάρχουν 2".

Ποτέ κανένας, δεν επέβαλλε το δίκιο του ακόμα και αν είχε 1000 δίκια από θέση αδύναμου.
Αντίθετα σχεδόν πάντα ο ισχυρός επέβαλλε "το δίκιο του ισχυρού".

Αν έβγαλες τα λεφτά σου έξω, στο στρώμα, έχεις κανα κτηματάκι, και ξέρεις από καλλιέργεια κουτσά στραβά θα βρεις και δυο ζώα για να επιβιώσεις. Αλλιώς άντε γεια.

Οπότε μας έμεινε το τρόλινγκ για να μη ζουρλαθούμε ... ;)

Και η απάντηση είναι σοβαρότατη, όπως και η κατάσταση.
Btw και αυτό πάει στο φίλο ρόκο, και το τελευταίο παιδάκι έκτης δημοτικού να ρώταγε ο Τσιπρας, θα του απάνταγε δεν μπορείς να φύγεις από την τανάλια του ισχυρού, χωρίς απώλειες στην τανάλια. Δάχτυλο, χέρι, πόδι....
Στα έγραφα σε πμ, και έγιναν. όπως στο έγραψα στις αρχές του μήνα. Μετά τις 18 έχει ασφαλιστικό και αγροτικό. Τώρα έχει και δρακουλέσκου που απαιτεί, δεν ζητά μαχαίρι σε συντάξεις κύριες, μαχαίρι σε μισθούς ΔΥ, μαχαίρι σε αριθμό ΔΥ γιατί πρέπει να καλυφθούν 2,9 δις για το 2018 ή το 2019.
Οπότε φτάνουμε σε αυτό που έγραφες για καραμπίνες και δολοφονίες ή σε υποταγή.
Διάβασε αυτό του Καραμπελιά που έχει πένα καλύτερη από τη δική μου και αμα θες το συζητάμε και στο Γιάννη.

Λεφτά για ΕΝΦΙΑ δε θέλω. :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 28 Ιαν 2016, 22:36

Προσκυνητής έγραψε:
Μάντης έγραψε:Όσοι τρολλάρετε σφιχτείτε λίγο και βρείτε μια άποψη, δική σας δανεική ,κάτι τελος πάντων να γράψετε .
Αν πάλι δυσκολεύεστε και στο γράψιμο αντιγράψτε κάντε σκονάκι κάντε κάτι που να μην σας εκθέτει τόσο.

Η σφαγή, ή σφαγή

Ο σοφό; λαός αντί να βάλει το μυαλό του να σκεφτεί, και με εμπειρία τα "Λεφτά υπάρχουν 1" ψήφισε "Λεφτά υπάρχουν 2".

Ποτέ κανένας, δεν επέβαλλε το δίκιο του ακόμα και αν είχε 1000 δίκια από θέση αδύναμου.

Αν έβγαλες τα λεφτά σου έξω, στο στρώμα, έχεις κανα κτηματάκι, και ξέρεις από καλλιέργεια κουτσά στραβά θα βρεις και δυο ζώα για να επιβιώσεις. Αλλιώς άντε γεια.

Btw και αυτό πάει στο φίλο ρόκο, και το τελευταίο παιδάκι έκτης δημοτικού να ρώταγε ο Τσιπρας, θα του απάνταγε δεν μπορείς να φύγεις από την τανάλια του ισχυρού, χωρίς απώλειες στην τανάλια. Δάχτυλο, χέρι, πόδι....
Στα έγραφα σε πμ, και έγιναν. όπως στο έγραψα στις αρχές του μήνα. Μετά τις 18 έχει ασφαλιστικό και αγροτικό. Τώρα έχει και δρακουλέσκου που απαιτεί, δεν ζητά μαχαίρι σε συντάξεις κύριες, μαχαίρι σε μισθούς ΔΥ, μαχαίρι σε αριθμό ΔΥ γιατί πρέπει να καλυφθούν 2,9 δις για το 2018 ή το 2019.
Διάβασε αυτό του Γιομπαζολιά που έχει πένα καλύτερη από τη δική μου και αμα θες το συζητάμε και στο Γιάννη.

Πολύ φοβάμαι ότι έχεις δίκιο.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 28 Ιαν 2016, 22:39

Μάντης έγραψε:
Προσκυνητής έγραψε:

Η σφαγή, ή σφαγή

Διάβασε αυτό του Γιομπαζολιά που έχει πένα καλύτερη από τη δική μου και αμα θες το συζητάμε και στο Γιάννη.

Πολύ φοβάμαι ότι έχεις δίκιο.

Αυτό είναι το καλό σενάριο
Με κλειστά σύνορα θα πρέπει να βρεις λεφτά σαν κράτος να θρέφεις και όσους λαθρομετανάστες πρόσφυγες έχεις εδώ, αλλιώς η φύση προστάζει να βρουν μόνοι τους, με το καλό ή με το στανιό.

Περαστικά μας.
0 .

JVarvatos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό JVarvatos » 29 Ιαν 2016, 08:00

Μάντη τώρα έγινες σαν το ψεύτη βοσκό.

Τώρα ο λύκος έρχεται, αλλά κανείς δεν θα σε πιστεύει.

Λούσου τα.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 29 Ιαν 2016, 10:57

Tιποτα δεν ερχεται, θα θελατε να ερχεται.
Το μονο που υπαρχει ειναι μια υστερικη αντιδραση των χαμενων που δεν εχουν συνηθισει ακομα την ηττα τους.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”