Η στρατευμένη Τέχνη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Ρωμαλέος
Rookie poster
Rookie poster

Re: Η στρατευμένη Τέχνη

Δημοσίευσηαπό Ρωμαλέος » 26 Δεκ 2015, 13:06

ΓΑΛΗ έγραψε:
Ρωμαλέος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
«Κάηκε» η Ελλάδα τότε από τις αντιδράσεις υποστηρικτών του μητροπολίτη αλλά και φανατικών θρησκευτικών οργανώσεων, που διαμαρτύρονταν έξω από τις αίθουσες με καδρόνια και πανό σπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, όπως έγραφε ο Τύπος της εποχής.

Αυτές ήταν μεσαιωνικές καταστάσεις και δεν είχαν την υποστήριξη της διαφωτισμένης αλληλέγγυας προόδου.
Καταδικάζω.

Φυσικά και είναι μεσαιωνικες καταστάσεις. Η υποστήριξη από όποιονδήποτε δεν έχει σημασία για το θέμα. Όπου μπορείτε βρίσκετε την ευκαιρία να επιτεθείτε στον προοδευτισμό;

Φυσικά και έχει σημασία η υποστήριξη των μεσαιωνικών καταστάσεων. Τα προοδευτικά αλλαχακμπαράκια το ξέρουν;

Δεν το κατάλαβα. Απλά όπου σας έρθει επιτίθεστε στον προοδευτισμό. Οι μεσαιωνικές καταστάσεις είναι ότι ακριβώς λέμε για το φασισμό.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 26 Δεκ 2015, 13:17

Ρωμαλέος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Ρωμαλέος έγραψε:Φυσικά και είναι μεσαιωνικες καταστάσεις. Η υποστήριξη από όποιονδήποτε δεν έχει σημασία για το θέμα. Όπου μπορείτε βρίσκετε την ευκαιρία να επιτεθείτε στον προοδευτισμό;

Φυσικά και έχει σημασία η υποστήριξη των μεσαιωνικών καταστάσεων. Τα προοδευτικά αλλαχακμπαράκια το ξέρουν;

Δεν το κατάλαβα. Απλά όπου σας έρθει επιτίθεστε στον προοδευτισμό. Οι μεσαιωνικές καταστάσεις είναι ότι ακριβώς λέμε για το φασισμό.

Δεν μου κάνει καμμία εντύπωση το ότι δεν κατάλαβες. Γι' αυτό σας θεωρώ ανόητους.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 26 Δεκ 2015, 15:13

Eντάξει , ο άλλος έκανε τζόκινγκ χριστουγεννιάτικα ώρα 8! το πρωί: :ohno: ,ο γείτονας το μεσημέρι χριστουγεννιάτικα θυμήθηκε να βάψει τα εξωτερικά παράθυρα :ohno: ..ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ :s_cool
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 26 Δεκ 2015, 15:39

Εσχατόγερε είσαι ο Άγιος; ,κι αν ναι θέλω πλήρη περιγραφή για το πως και αν έλυσες το πρόβλημα των βοθρολυμάτων ( έχω χάσει επεισόδια ,3 χρόνια εκτός) :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 26 Δεκ 2015, 15:56

Στύγιος έγραψε:Εσχατόγερε είσαι ο Άγιος; ,κι αν ναι θέλω πλήρη περιγραφή για το πως και αν έλυσες το πρόβλημα των βοθρολυμάτων ( έχω χάσει επεισόδια ,3 χρόνια εκτός) :s_cool

Ναι, ο Άγιος είμαι. Το πρόβλημα το έλυσα πουλώντας το σπίτι και μετακομίζοντας αλλού - για άλλους λόγους, άσχετους με τα βοθρολύματα. Δεν ξέρω αν οι αγοραστές εξακολουθούν να έχουν το ίδιο πρόβλημα, ούτε αν/πώς το έλυσαν. Σίγουρα οποιαδήποτε λύση του προβλήματος δεν θα ήταν εύκολη, γιατί η γενεσιουργός αιτία ήταν η ανεπαρκής κλίση της σκατοσωλήνας, δηλαδή πρόβλημα που απαιτεί αρκετό σκάψιμο εντός του οικήματος.

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Καλά ε, πιο εκτός θέματος πεθαίνεις όμως...
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 26 Δεκ 2015, 16:00

Που να δείτε και τους "στρστευμένους χριστιανοταλιμπάν" , τύφλα να 'χει το ISIS. Ιδρυτικό μέλος ( moi) σε χριστιανικό φόρουμ, τραβάω τα μύρια όσα, τους φέρνω 119 χρήστες http://www.orthodoxhpisth.eu/index.php και μετά τρώω ένα ωραιότατο πέρμαμπαν "διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις"
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 26 Δεκ 2015, 16:03

Εσχατόγερος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Εσχατόγερε είσαι ο Άγιος; ,κι αν ναι θέλω πλήρη περιγραφή για το πως και αν έλυσες το πρόβλημα των βοθρολυμάτων ( έχω χάσει επεισόδια ,3 χρόνια εκτός) :s_cool

Ναι, ο Άγιος είμαι. Το πρόβλημα το έλυσα πουλώντας το σπίτι και μετακομίζοντας αλλού - για άλλους λόγους, άσχετους με τα βοθρολύματα. Δεν ξέρω αν οι αγοραστές εξακολουθούν να έχουν το ίδιο πρόβλημα, ούτε αν/πώς το έλυσαν. Σίγουρα οποιαδήποτε λύση του προβλήματος δεν θα ήταν εύκολη, γιατί η γενεσιουργός αιτία ήταν η ανεπαρκής κλίση της σκατοσωλήνας, δηλαδή πρόβλημα που απαιτεί αρκετό σκάψιμο εντός του οικήματος.

Σκάσε ρε κι αυτό τέχνη και δη στρατευμένη είναι .. και ειδικά για όποιον δεν έχει δει στρατιωτικές τουαλέτες
0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 26 Δεκ 2015, 16:39

Στύγιος έγραψε:
Εσχατόγερος έγραψε:

Σκάσε ρε κι αυτό τέχνη και δη στρατευμένη είναι .. και ειδικά για όποιον δεν έχει δει στρατιωτικές τουαλέτες

Μμμ... ναι... εμπλοκή-μιλφέϊγ...
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 26 Δεκ 2015, 17:24

Εσχατόγερος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Εσχατόγερος έγραψε:

Μμμ... ναι... εμπλοκή-μιλφέϊγ...

Κάποιες τουαλέτες στην 110 Π.Μ εισηγήθηκα ως δόκιμος , να τις βομβαρδίσουν με βόμβες λευκού φωσφόρου μπας και καθαρίσουν :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 26 Δεκ 2015, 18:38

Στύγιος έγραψε:Που να δείτε και τους "στρστευμένους χριστιανοταλιμπάν" , τύφλα να 'χει το ISIS. Ιδρυτικό μέλος ( moi) σε χριστιανικό φόρουμ, τραβάω τα μύρια όσα, τους φέρνω 119 χρήστες http://www.orthodoxhpisth.eu/index.php και μετά τρώω ένα ωραιότατο πέρμαμπαν "διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις"

Πρώτα διέγραψαν εμένα...
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”