paralo έγραψε:Για αυτό σου λεω...προσεχε πού ξανοιγεσαι...
Εσύ πάλι τίνος είσαι?
Γιατί απο συμβουλές και μπινελίκια χορτάσαμε...
Καμιά άλλη λύση ομως δεν βλέπω.

paralo έγραψε:Για αυτό σου λεω...προσεχε πού ξανοιγεσαι...

AZUREUS έγραψε:paralo έγραψε:Για αυτό σου λεω...προσεχε πού ξανοιγεσαι...
Εσύ πάλι τίνος είσαι?
κατόπιν σοβαρής μελετης της μνημονιακής εγκυκλιου.
paralo έγραψε:AZUREUS έγραψε:Εσύ πάλι τίνος είσαι?
1ον. Τα μπινελικια δεν τελειωσαν.
2ον. Εκτός απο τρόλλ εισαι και περιορισμένης ευθυνης: Σου εγραψα οτι "δεν εχω πειστεί κτλ κτλ". Απλώς, πρόσεχε που ξανοίγεσαι σε προειδοποίησα. Πού να έγραφα και τίποτα πιο ψαγμένο... Πού να γινόμουν και Βαρουφάκης ή Κωσταντό ή ΛαΛα. Crash down θα πάθαινες.
κι ολα αυτά ειναι για τις συντάξεις των 338 ευρώ που ο Ρωμανιάς ειχε πει οτι θα φτάσει μια γυναίκα να πάρει στα 84 της.κατόπιν σοβαρής μελετης της μνημονιακής εγκυκλιου.

paralo έγραψε:Καλά, οτι μου μιλάς στον πληθυντικό (ευγενίας ή νμζ οτι γραφουν 5-6 απο τον λογαριασμό μου) με σκοτώνει.

AZUREUS έγραψε:Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ο πλυθηντικός ήταν επειδή κι άλλοι με αποκαλούν τρολ εδώ μέσα.

Ρεκ_ _μας έγραψε:AZUREUS έγραψε:Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ο πλυθηντικός ήταν επειδή κι άλλοι με αποκαλούν τρολ εδώ μέσα.
μην κοιτάς εμένα. εγώ ποτέ.

Αρχέλαος έγραψε:Είναι ειρωνικό αλλά κύρια θέση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και οι μη μειώσεις των συντάξεων.
Τελικώς μειώνονται άμεσα ή έμμεσα,ενώ πλήττονται και οι κατώτατες συντάξεις που είναι αρκετά χαμηλές.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Αρχέλαος έγραψε:Είναι ειρωνικό αλλά κύρια θέση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και οι μη μειώσεις των συντάξεων.
Τελικώς μειώνονται άμεσα ή έμμεσα,ενώ πλήττονται και οι κατώτατες συντάξεις που είναι αρκετά χαμηλές.
Δεν είναι ειρωνικό. Γαμάτο είναι!

AZUREUS έγραψε:paralo έγραψε:Για αυτό σου λεω...προσεχε πού ξανοιγεσαι...
Εσύ πάλι τίνος είσαι?