Εξωμότηηηηηη
Αναμενω σχολιασμό αποχωρησης Συντρόφου Βαρουφακη και απαγόρευσης "πρασινάδας bitcoin" αμα τη κυκλοφορια της.
Ξεχωριστό νημα παρακαλώ. Μερσι.
οσο νυχτώνει το αγγούρι θα μεγαλώνει
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: οσο νυχτώνει το αγγούρι θα μεγαλώνει
paralo έγραψε:Kauldron έγραψε:Παραλό, άστο, δεν το 'χεις.
Ήδη μιλάνε στη Βέλτ για ήττα της Μέρκελ, και ήδη έχουν αρχίσει ν' αποδέχονται το κούρεμα του χρέους, [size=200]πράγμα που οι δικοί σου ούτε το σκέφτονταν,[/size] απλά πήγαιναν παρακαλετά και λέγανε βάρα με αγά μου ν' αγιάσω στον Σόιμπλε.
Με κούρεμα χρέους και ρήτρα ανάπτυξης μόνο μπορούμε να βγούμε απ' αυτήν την κατάσταση. Αλλά αυτά για να τα διεκδικήσεις, πρέπει να μην σε κρατάνε οι Χριστοφοράκοι.
Α ρε Κώλ.
Ποσο λιγο διαβάζεις αναμεσα στις γραμμές. Οχι μόνο οτι απευθυνεσαι επι προσωπικού, αλλά και οτι κανεις και ρεζουμε πολιτικου αποτελέσματος στας Ευρώπας.
Τι θα κάναμε κιολας αμα δεν ειχαμε κ το host domain να γράφαμε προσωπικές εκτιμησεις, θα έλεγε κάποιος...Δλδ υπάρχουν και χειρότερα να συμβούν στο εεφ (χεχε)
Προς το παρόν, επειδη "Εχουμε πολεμο" όπως ειπε κ το Ινδαλμα πολιτικού λόγου Π.Καμμένος , επικεντρώσου στη μάχη.
Εμένα μου αρέσει η ειρωνία.![]()
Ουτως ή αλλιώς δεν ήξερα ΚΑΝ οτι θα βγει πρώτο το ΟΧΙ. Πώς μπορώ να ξερω τι θα συμβεί σε πολιτικό επίπεδο, οεο;;
(....)
Η ειρωνεία και οι τρολλιές δεν είναι πολιτικός λόγος. Η ουσία είναι να έχεις κάποιο σχέδιο δράσης να προτείνεις. Και απ' αυτό, δεν βλέπω να έχεις κάτι. Τώρα για τα υπόλοιπα που λες, όπως συνήθως όταν μιλάς για πολιτικά, τρικυμία εν κρανίω.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Kauldron έγραψε:Παραλό, άστο, δεν το 'χεις.

0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Kauldron
- Supreme poster

Εσύ ρε πόντικα, μετά το χθεσινό ιντερέισιαλ γκάνγκμπανγκ μπορείς και μπαίνεις? Μπράβο αντοχές...
Αλλά συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια θα μου πεις.
Αλλά συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια θα μου πεις.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Αστειεύεσαι έτσι; Χθες όλο το βράδυ εδώ εσπάμαρα αλληθωρίζοντας στο μέγκα. Έπειτα, ποιο γκάνγκμπανγκ; Προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα, δες τις δημοσιεύσεις μου στο μογγολάδικο την περασμένη εβδομάδα. Το πραγματικά λυπηρό είναι ότι δε βλέπεις τι έρχεται.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

AZUREUS έγραψε:Οι σταθμοί των νταβάδων δίνουν ισοπολία με προβάδισμα του οχι. Μέχρι να ανασυνταχτούν και να εξαπολύσουν την επικοινωνιακή επίθεση που έχει σχεδιαστεί για την περίπτωση που θα προηγείται το όχι.
Παρόλη την τρομοκρατία τους εκβιασμούς τις κλειστές τράπεζες την επικοινωνιακή ξευτίλα τους, τους εκβιασμούς. ο κοσμος κράτησε....
Και τα καρούλια μέσα λαιμαι
Όταν ο Προσκυνητής περιμένει καραμπίνα στη γωνία και δεν γράφει...

0 .
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

AZUREUS έγραψε:Οι σταθμοί των νταβάδων δίνουν ισοπολία με προβάδισμα του οχι. Μέχρι να ανασυνταχτούν και να εξαπολύσουν την επικοινωνιακή επίθεση που έχει σχεδιαστεί για την περίπτωση που θα προηγείται το όχι.
Παρόλη την τρομοκρατία τους εκβιασμούς τις κλειστές τράπεζες την επικοινωνιακή ξευτίλα τους, τους εκβιασμούς. ο κοσμος κράτησε....
Ποσα ξέρεις...
Πόσα ξέρεις...
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
Οργισμένος
- Extreme poster

Ε-Χ-Ω-Κ-Λ-Α-Σ-Ε-Ι-Σ-Τ-Ο-Γ-Ε-Λ-Ι-Ο...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:"They crucified Tsipras in there,”
Μετά τη σταύρωση έρχεται η εμπροσθοβαρής ανάσταση, βρε άπιστε.
0 .