Northern Spirit έγραψε:Kauldron έγραψε:Αν δεν σου φτάνουν όλες οι αποδείξεις που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς (πχ για το Ελληνικό) αν δεν σου φαίνεται ύποπτο το οτι γίνονται διαγωνισμοί για φιλέτο και στο τέλος μένει μόνο ένας, επειδή το δημόσιο άλλαζε συνεχώς τους όρους για να διώξει τους άλλους υποψήφιους, τότε τί να σου πώ εγώ παραπάνω.
Φυσικά, για τους ΔΥ, είσαι πολύ γρήγορος στο να τους χαρακτηρίσεις "κοπρόσκυλα" και "βύσματα". Εκεί δεν χρειάζεται καμία απόδειξη.
Λοιπόν, εγώ θεωρώ κοπρόσκυλα τους πλούσιους. Οχι οτι δεν υπάρχουν κοπρόσκυλα και αλήτες ανάμεσα στους φτωχούς, αλλά οι πλούσιοι είναι οι κατεξοχής τέτοιοι. Πιστεύεις εσύ ειλικρινά οτι κάποιος γίνεται πλούσιος μέσω σκληρής δουλειάς?
Για το ελληνικο στα εχω πει και στο αλλο φορουμ...Μετρησε τα δισεκατομυρια που ειχε το δημοσιο σε διαφυγοντες φορους απο το γεγονος οτι εδω και 20 χρονια δεν εχει αξιοποιηθει σε καμια περιπτωση.
Για τις κολλητιλικια με μεγαλοιδιωτες επισης εχω πει οτι στην Ελλαδα υπαρχει μια σειρα παραγοντων που δεν επιτρεπουνε ξενους επενδυτες να ελθουνε..Και δεν ειναι μονο η διαφθορα...Ειναι η γραφειοκρατια, οι απεργιες της αντιπολιτευσης, η εχθρικη σταση μεγαλου κομματιου της κοινωνιας σε οτιδηποτε αποκαλειται 'επενδυτης".
Οποτε σοβαρος επενδυτης δεν προκειται να ελθει...
Οσο για τους πλουσιους ειναι μεγαλη κουβεντα...Υπαρχουνε και πλουσιοι κοπροσκυλα υπαρχουνε και πλουσιοι που γινανε τετοιοι με την αξια τους..
Τα γίδια και απατεώνες ιδιώτες πως εξαγόρασαν κρατικές περιουσίες; Έχοντας βύσμα έναν υπουργό, άντε δίνοντάς του καμιά μιζούλα, οι διαγνωνισμοί που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια γίνονται μεταξύ 2 - 3 ατόμων, αποκλείοντας κάθε νόμιμο αγοράστη, να γιατί δεν έρχονται επενδυτές, εφόσον επικρατεί η σύψη και η παρακμή. Όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις κλέβουν σε ποσοστό 90%, δεν πληρώνουν ΦΠΑ, δεν πληρώνουν τους φόρους τους έγκαιρα, το κράτος τους έχει στα όπα όπα, δεν υπάρχει καμία είσπραξη φόρου, δεν υπάρχουν πόροι, ε πως μετά να μην πτωχεύσει το κράτος, να μάθουν λοιπόν οι ιδιώτες να πληρώνουν τους φόρους του, και αν υπάρχει αδικία στους φόρους να το συζητήσουνε, αλλά πρώτα να μάθουν να πληρώνουν.