Ρε ποιος την μπιπ μπιπ την Ελλαδα, σιγα την θεση στην Ευρωπη, σιγα τα αυγα αν χασει η Αμερικη την χωρα σαν θεση, Ο Νταισεμπλουμ ναναι καλα και ο βαστα Σοιμπλε .
Μη πατε ρε να αλλαξετε την συζητηξη, εδω τα λεφτα , τα λεφτα.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΠΑΝΑΩΤΗ ΡΕ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ;
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Re: ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΠΑΝΑΩΤΗ ΡΕ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ;
Ναι, αμέ, η υπερδύναμη μίλησε: θα πλερώνουνε όλοι γεωπολιτικό τέλος στην τσιπρολάνδη για να βγαίνουν τα επιδόματα των φωτόπουλων και του αναρριχητή της ερτ. Άντε παένετε από 'δω ρε σούργελα που τινάζετε τα παντελόνια να πέσουν από τις τσέπες ψιλά να πληρώσετε το δντ. Ουστ.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
exomotis
- Chiprleader

-
Kauldron
- Supreme poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ναι, αμέ, η υπερδύναμη μίλησε: θα πλερώνουνε όλοι γεωπολιτικό τέλος στην τσιπρολάνδη για να βγαίνουν τα επιδόματα των φωτόπουλων και του αναρριχητή της ερτ. Άντε παένετε από 'δω ρε σούργελα που τινάζετε τα παντελόνια να πέσουν από τις τσέπες ψιλά να πληρώσετε το δντ. Ουστ.
Ποντικέ, τον Φωτόπουλα και τους Φωτόπουλες, ΕΣΥ τους έβαλες εκεί που βρίσκονται. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι ΑΝΕΛ. Εμείς τώρα τα δικά σου τα σπασμένα προσπαθούμε να μαζέψουμε, όπως και των άλλων συμμοριτών, των νεοδημορκατών.
Οπότε δε σε παίρνει να είσαι πασοκατζής και να μιλάς για φωτόπουλους.
Ας τα σκεφτόσουν όταν τους διόριζε ο Αντρέας ΣΟΥ και τους ανέβαζε τους μισθούς ο Σημίτης ΣΟΥ.
Aλλά τότε οι Φωτόπουλοι ήταν καλοί, ξαφνικά θυμήθηκες οτι τρώνε τα λεφτά του κράτους, έτσι?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Όξω λαίμαι. Τομπούλογλου, ερπετά του αντιμνημονίου, που θα βγάλετε και γλώσσα. Κατιμάδες.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Kauldron
- Supreme poster

Άσε μας ρε τρολλάκι κι εσύ.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Οι Γραφικοι βρωμοπασοκοι είδαν το μελλον να τελειωνει στην αρπαχτη.
Εαν δεν υποφερουν και αυτοι οι μαφιοζοι τοτε ποιος θα υποφερει?
Ουξω ρε απ την μπαρανγκα........ουστ ρε.....
Εαν δεν υποφερουν και αυτοι οι μαφιοζοι τοτε ποιος θα υποφερει?
Ουξω ρε απ την μπαρανγκα........ουστ ρε.....
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:http://www.iefimerida.gr/news/207911/o-kammenos-sto-xenodoheio-four-seasons-tis-oyasigkton-778-eyro-ftinotero-domatio
Στο λίνκ του μοσχοπόντικα το παραμύθι του Παπαχρίστου:
ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑ «ΝΕΑ»
Ο Καμμένος στο ξενοδοχείο Four Seasons της Ουάσιγκτον - 778 ευρώ το φτηνότερο δωμάτιο
Πηγή: Ο Καμμένος στο ξενοδοχείο Four Seasons της Ουάσιγκτον - 778 ευρώ το φτηνότερο δωμάτιο | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/207911/o- ... z3ckAniSNm
Nέα, Β(λ)ήμα και Παπαχρίστος. Ο,τι πιο σιχαμερό έχει βγεί από το βόθρο του Μπόμπολα και των λοιπ΄νω παρασίτων-ολιγαρχών.
Και εδώ η πραγματικότητα:
Καμμένος: Στις ΗΠΑ δεν χρέωσα το ελληνικό δημόσιο με προσωπικά μου έξοδα
11/6/2015 11:58:47 πμ | Πολιτική
[Εκτύπωση]
[Αποστολή σε Φίλο]
[Μοιράστε το!]
[Αποστολή στο Twitter]
[Αποστολή στο FaceBook]
[Μου αρέσει ]
(0)
[Δεν μου αρέσει ]
(0)
Η πιστωτική κάρτα ανήκει σε εμένα τον ίδιο και η χρέωσή της με βαρύνει προσωπικά, αναφέρει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος σε έγγραφό του, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ζητώντας να ενημερωθεί ποιος είναι ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας από την οποία πληρώθηκε μέρος του ποσού που αφορούσε τις δαπάνες διαμονής και διατροφής του υπουργού στο πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποίησε στις ΗΠΑ. Ο βουλευτής είχε επικαλεστεί δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας.
«Καταρχάς επιθυμώ να σας επισημάνω ότι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος, ειδικά στον χώρο της Εθνικής 'Αμυνας, θα πρέπει να ασκείται υπεύθυνα με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και όχι διάφορα άλλα συμφέροντα, ενώ σαφέστατα δε θα πρέπει να σύρεται από δημοσιεύματα του τύπου άλλες φορές καλοπροαίρετα και σε άλλες περιπτώσεις όχι, όπως εν προκειμένω» αναφέρει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας και προσθέτει: «όταν μάλιστα τα δημοσιεύματα αυτά αφορούν σε προσωπικές επιθέσεις, υιοθετούνται δε άκριτα, θεωρώ ότι αγγίζουν την κακοήθεια η οποία μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεπέρασε κάθε όριο».
Απαντώντας στο ερώτημα του βουλευτή, ο υπουργός τονίζει: «Σας δηλώνω ότι η πιστωτική κάρτα στην οποία αναφέρεστε ανήκει σε εμένα τον ίδιο και η χρέωσή της με βαρύνει προσωπικά πληρώνοντας τα έξοδά μου είτε ως ΥΕΘΑ είτε ως πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Περιλαμβάνεται μάλιστα στις δηλώσεις μου από το έτος 1999. Συνεπώς κατά την παραμονή μου στις ΗΠΑ δεν χρέωσα το ελληνικό δημόσιο με τα προσωπικά μου έξοδα, πέραν του προβλεπομένου ελαχίστου ποσού των 300 δολαρίων ΗΠΑ ανά διανυκτέρευση, όπως κατά κόρον συνήθιζαν στελέχη της παράταξής σας».
Ο κ. Καμμένος κλείνει το έγγραφό του λέγοντας πως «όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στο πλαίσιο της συνεχούς λασπολογίας που εργολαβικά έχει αναλάβει η συγκεκριμένη εφημερίδα και ορισμένοι δημοσιογράφοι της, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη και από τους οποίους θα ζητήσω εκ νέου αποζημίωση για όσα συκοφαντικά δημοσιεύουν εις βάρος μου».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 60&catID=1
Άντε να δούμε στις πόσες καταδίκες για συκοφαντία θα κλείσουμε αυτόν τον βρωμερό βόθρο.
0 .
-
PSaRas
Από το 1999 δηλώνονται οι πιστωτικές κάρτες στην εφορία ή στο πόθεν έσχες;Εχει κανείς να δείξει κάποιο παράδειγμα;
0 .