BaKXOS_Lysios έγραψε:Τα "μουτράκια" κι αυτά που λες αφορούν ανθρώπους που υποκρίνονται επίσης (δλδ ουσιαστικά θέλουν να έχουν σχέση απλά το παίζουν θιγμένοι για να δείξουν κάτι). Το φτύσιμο είναι και έντιμο και ευγενικό γιατί δείχνεις στον άλλον ότι δεν υποκρίνεσαι απέναντί του, δεν έχεις φιλική διάθεση και δεν επιθυμείς οποιαδήποτε σχέση μαζί του. Μπορεί να είναι λίγο "βάρβαρο" αλλά είναι έντιμο.
Οκ απλά εγώ πιστεύω ότι ο τρόπος που θα φερθείς στον άλλον και το τι πιστεύεις για αυτόν δεν συνδέονται πάντα και ούτε ενδείκνυται σε όλες τις περιστάσεις.
Είναι εντιμότερο να μιλήσεις στον άλλον στα ίσια ότι ξέρεις τι φίλε δεν γουστάρω το και το... no hard feelings και πάμε παρακάτω
τα τυπικά μόνο, παρά κινήσεις θεατράλε και εντυπωσιασμού.
Πολλές φορές ο άλλος που δεν εκτιμάμε μπορεί να μην ξέρει και τον λόγο και στην τελική μέσα από τον διάλογο μπορεί να πετύχεις και κάτι.
Τεσπά, εγώ γενικά είμαι από τα άτομα που μιλάω. Αν κάτι με ενοχλήσει θα το πω. Αν δε μιλήσω σημαίνει ότι είναι άνευ σημασίας ζήτημα.
Τώρα λέω πιο πολύ για διαπροσωπικές σχέσεις γιατί πήγε εκεί το θέμα. Τώρα σε περίπτωση μιτσοτακιους αν τον συναντούσα θα τον χαιρετούσα περισσότερο ως ένδειξη σεβασμού στον θεσμό της χώρας. Ε και αν μου δινόταν η ευκαιρία μπορεί να του έλεγα και τίποτα παραπάνω.
Anyway, μακρυγορώ τώρα αλλά γενικά πιστεύω ότι υπάρχουν προσφορότεροι τρόποι να δείξεις τη δυσαρέσκειά σου σε κάποιον.